Gå til innhold

ulfgre

Medlemmer
  • Innlegg

    445
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ulfgre

  1. Selv synes jeg 35mm og 28mm er de beste til allround foto. Har brukt Ricoh GR ( tilsv 28mm ) og Fujifilm X100 ( tilsv 35mm ) i mange år og har tatt de beste bildene med disse brennviddene. Spesielt 28mm er topp da man får med seg mye i bildet og evt kan croppe vekk senere om man behøver.

     

    Skal jeg ut en dag for kun å ta bilder har jeg med en liten bag med Canon 5D'n med 35,50 og 100mm - i tillegg til lommekamera.

  2. Du vil hvertfall neppe bli skuffet over autofokusen med 5D mk III. Til mitt bruk har jeg ikke så mye bruk for så god autofokus som den har. Men blir positivt overrasket hver gang jeg setter den litt på prøve. Hunder som løper etc. Helt utrolig bra, det er hvertfall min mening.

     

    Tipper Nikon sine er gode der og men har ingen erfaring med autofokus på de. Vet D4 er bra, men koster også litt.

     

    Canon 5D mark IV er vel i test fase nå, leser stadigvekk rykter. Men ta høyde for at den kan bli en god del dyrere enn mk III.

  3. Jeg har kun testet den første M'en og likte den ganske godt. Det perfekte kamera finnes ikke. Hva som er riktig for en person som driver profft med sport eller fuglefoto trenger ikke være riktig for en annen som feks bare tar bilder av venner og familie i ny og ne.

     

    Ser ut som den nye M'en vil være ett fint reise/backup kamera for en Canon fotograf med en EF adapter i bagen og fastmontert med 22mm'ern i lomma. Da kan man bruke M3 med all Canon optikk man har om man skulle trenge det. Hadde nok kledd en 300 2.8 L :)

    • Liker 2
  4. Jeg hadde X20 i 5-6 mnd og solgte det og kjøpte Ricoh GR ( som forøvrig var knallbra ) - solgte så GR'en og kjøpte en billig og brukt Fuji X100 for jeg savnet MYE med X20 både følelsen i bruk og dynamikk/farger i filene til Fuji. Veldig fornøyd med X100.

     

    Vil si X20 var ett knallbra kamera. Fikk nå lyst på en X30 :) Men da blir det å beholde X100 også. Tror de utfyller hverandre med sterke og svake sider.

  5. En ting jeg likte med Akam før var 'dette gjør brukerene nå'. Da var det lett å få oversikt over nye forum tråder og innlegg. Nå er det spammet ned av xxx har lagt ut bilde. Ikke noe sjakktrekk i ett foto forum.

     

    Jeg pleide å logge inn daglig før, nå er jeg innom en gang i uka eller hver 14 dag, skjer desverre lite nytt ang artikler og annet lenger.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...