Jump to content

Swoosh

Medlemmer
 • Content Count

  4629
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

777 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Har hvert permittert, men tilbake i arbeid å fikk nylig lønn. Dessverre var den trekt 50% forskuddstrekk... Skjønner ikke hvorfor, men jeg har aldri dillet noe med det selv. Alltid hvert bedriften som har holdt styr på dette. Lar det seg gjøre å få tilbake penger, isteden for å få tilbake på skatt neste år? Takk!
 2. Hvordan er lyden uten EQ? Jeg bruker Garmin sportsklokke med musikk, så da regner jeg med EQ ikke er tilgjengelig med mindre øreproppene har noen form for lagring
 3. ^ Gidder ikke å løpe rundt med en sånn "dongle" slengende. Det er irriterende, spør du meg.
 4. De var litt i overkant dyre til mitt bruk 😛 Maks 2,5k
 5. Tanker om trådløse ørepropper til hovedsakelig trening? At de har en tråd gjør ingen ting, da jeg vil helst unngå å miste de! Powerbeats 4?
 6. Oi oi! https://www.aftenposten.no/norge/i/AdyG15/politiet-har-video-av-bil-som-rygget-inn-til-hagens-bolig-minutter-foer-anne-elisabeth-hagen-forsvant?
 7. Heisann! Er veldig glad i smoothies og puréer, og har egentlig en blender for øyeblikket, men den er helt forferdelig dårlig til begge deler. Har tenkt på en Braun Multiquick 5, etter test fra "America's test kitchen", men litt usikker. Noen anbefaler Bamix, men de er bare 150-200w. Betaler gjerne for noe som er skikkelig bygd. Tips?
 8. Ikke av egen interesse, da jeg ikke har blitt stoppet.
 9. Hei! Politiet i Kr.Sand hadde fartskontroll hvor de sto på en bro under konstruksjon, altså på en byggeplass. Som vi vet har byggeplasser HMS regler, som hjelm osv, som selvfølgelig ikke Politiet hadde på seg. Har politiet i det hele tatt lov å stå på en sperret byggeplass for slikt arbeid? Takk
 10. SMSL har ukjent garanti. Så kan man undre seg om multibit er veien å gå. Audio Science Review sine målinger (om man stoler på dem) er ikke spesielt positive. De anbefaler faktisk Modi 3.
 11. Har ASR målt den? Finner det ikke...
 12. Tja... Audio Science Reviews har ikke testet den enda. Jeg skal ikke selge deg inn i min tro heller. Bor du i nærhet av Oslo eller Bergen er det jo bare å ta en lytt? Jotunheim ble faktisk ikke anbefalt av ASR, men SBAF har gitt den ok målinger. Samtidig har den fått nok av bra anmeldelser rundt om. Lyr 2 ble anbefalt av ASR, og det ligger en tilsalgs. Noe å vurdere, om man ikke vil ha Lyr 3.
 13. SP200 skal visst støye med veldig følsomme saker. I hvert fall IEM's. Jeg er veldig enig i full Schiit rig. 789 har kun 1 års garanti, 3 år for 887.
 14. Er jo faktisk på utkikk selv. Står mellom disse enn så lenge: Schiit Heresy Schiit Asgard 3 Schiit Lyr 3 Monoprice 887 Drop THX AAA 789 Alle måler bra, de har på en måte hver sin "religion". Sist nevnte er jo skrytt opp i skyene av så og si alle. Både målemafiaen og de som ikke bryr seg fult så mye om dette.
×
×
 • Create New...