Jump to content

Swoosh

Medlemmer
 • Content Count

  4635
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

779 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjøkkenvekt anbefalinger? Er litt salg på noen Soehnle vekter, som tar ned til 1g. Så da bør de funke ok med kaffe? 5 års garanti er det og!
 2. Strøken som f! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=181359358
 3. Noen som blir med å brenne alle "hellige" religiøse bøker utenfor stortinget?
 4. Folk jogger jo med airpods, så at det mulig å finne enkle propper som ikke faller ut, selv under en heavy intervall økt, er kanskje der. Dessverre ikke for mine ører. Jeg setter stor pris på å ikke frykte at proppene faller ut!
 5. Tror du kan utelukke Jabra. De har ikke vinger i proppene, og derfor er potensiale stort for at de vil falle ut. Det siste jeg vil tenke på under en økt er om proppene til 2k vil falle ut... Selv endte jeg opp med Sony WF-S800N. Egentlig litt skuffet over lyden, selv om jeg hadde lave forventninger. Dessuten er det ikke umulig at Spotify på klokka de har "low" eller "normal" kvalitet. Det er i hvert fall tilfelle på min Garmin. Derfor er min konklusjon at du kan like så godt kjøpe noe billigere enn ditt budsjett.
 6. Akseptere tjukke? Ja. Akseptere kroppsaktivister som promoterer sin sykelig overvektige kropp? Nei ikke faen. Man må huske at det finnes en mellomting. Det bør læres mer om over- og undervekt i skolen. Leger bør ta mer ansvar. Man bør ha en obligatorisk helsesjekk per år feks.
 7. Hei! Har hvert permittert, men tilbake i arbeid å fikk nylig lønn. Dessverre var den trekt 50% forskuddstrekk... Skjønner ikke hvorfor, men jeg har aldri dillet noe med det selv. Alltid hvert bedriften som har holdt styr på dette. Lar det seg gjøre å få tilbake penger, isteden for å få tilbake på skatt neste år? Takk!
 8. Hvordan er lyden uten EQ? Jeg bruker Garmin sportsklokke med musikk, så da regner jeg med EQ ikke er tilgjengelig med mindre øreproppene har noen form for lagring
 9. ^ Gidder ikke å løpe rundt med en sånn "dongle" slengende. Det er irriterende, spør du meg.
 10. De var litt i overkant dyre til mitt bruk 😛 Maks 2,5k
 11. Tanker om trådløse ørepropper til hovedsakelig trening? At de har en tråd gjør ingen ting, da jeg vil helst unngå å miste de! Powerbeats 4?
 12. Oi oi! https://www.aftenposten.no/norge/i/AdyG15/politiet-har-video-av-bil-som-rygget-inn-til-hagens-bolig-minutter-foer-anne-elisabeth-hagen-forsvant?
 13. Heisann! Er veldig glad i smoothies og puréer, og har egentlig en blender for øyeblikket, men den er helt forferdelig dårlig til begge deler. Har tenkt på en Braun Multiquick 5, etter test fra "America's test kitchen", men litt usikker. Noen anbefaler Bamix, men de er bare 150-200w. Betaler gjerne for noe som er skikkelig bygd. Tips?
 14. Ikke av egen interesse, da jeg ikke har blitt stoppet.
×
×
 • Create New...