Gå til innhold

Toxilo

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Toxilo sine prestasjoner

23

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tror nok en som har eid en banan vet litt mer enn de som har lest hva andre skriver om en banan. "Jeg vet mer", for en latterlig påstand. Er du inne i hodet til Musk og ser tankene hans eller? Ville ikke stolt for mye på de kildene du kommer med. Det er ikke motbevist at konservative ble kansellert mindre, det er mer basert på synsing og utplukking av hva som passer deres agenda.
  2. Nettopp, han har kjøpt Twitter, ikke du. Linkene dine betyr svada.
  3. Løsningen er å ha ytringsfrihet og la folk si hva de vil. Derfra kan du danne deg et inntrykk av hva som er sannheten basert på din egen sans og logikk. Man beviser ikke at noen er en løgner ved å kutte de av tungen. De store mediene later som om sannheten kommer bare fra dem, latterlige CNN for eksempel som måtte betale erstatning til Nick Sandmann for å ha løyet om saken. Seattle Autonomous Zone, saken også hvor de sa at det var for det meste fredfulle protester mens en politi-bygning brant i bakgrunnen av reporteren. De sa også at det var ulovlig å lese saker på WikiLeaks, men CNN selv hadde lov til det. Det er også mange andre saker hvor de ikke fremstiller saker fra et nøytralt synspunkt.
  4. Han eier jo Twitter og har fått innsikt i strukturen, han er nok mer informert enn deg. Hva du kaller seriøse kilder vil andre kalle for useriøse. Ingen medier som jeg ser sier sannheten alltid 100%. De fleste mediene fremmer ting etter det som passer deres agenda og politiske holdninger. Objektive nyheter finnes ikke lenger.
  5. Sian er imot islam og ikke etnisiteter. Morsomt at du synes det norske flagget på armen er ekkelt og ikke damer som blir tvunget inn i laken-plaggene sine. Bare sier litt...
  6. Nei, men det var de som publiserte det. De kan sikkert lett finne fram de studiene som fremmer sin egen sak.
  7. Studier fra medier som er på venstresiden sier det, hadde ikke stolt så mye på det.
  8. Sier sannheten= full retard? Greia med Twitter er at det ikke er balansert moderering, da det er flere ting som er sagt på venstresiden som blir sagt ikke blir moderert men kun det på høyresiden. Det er ingen maktbalanse.
×
×
  • Opprett ny...