Gå til innhold

HFPzN

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HFPzN

  1. Har fulgt mye med i utviklingen av dette spillet og gleder meg som en unge. Jeg liker generelt mer tradisjonelle rollespill, men etter å ha spilt Dragon Age II er ikke dette på langt nær så monotont og mainstream som D.A (dette baserer jeg på det demoen av KoA:R). Jeg synes grafikken og stemningen i miljøene er helt fantastiske, men de kunne tonet ned McFarlane i designet av motstanderne, men tror jeg kommer til å kose meg med dette spillet. Flott at det får litt oppmerksomhet her i Norge også!

  2. Synes det er på tide at Sony slipper et virkelig high-end kamera, jeg. Byggekvaliteten på A850/A900 var jo meget god, men for Sony sitt rykte innen foto så tror jeg de er tjent med å lansere et virkelig dyrt FF-kamera.

     

    Synes det er rart at de ikke har implementert Exmor R-sensorene sine i speilrefleks enda, men det går vel på kostnader. Alltid vanskelig å forsvare Sony når både Canon og Nikon har kameraer i den virkelige proff-klassen og Sony ikke har det. Et selskap så stort som Sony burde virkelig har ressurser til å komme med noe godt i de høyere prisklassene.

  3. Etter mye om og men så har jeg funnet ut at jeg IKKE har garanti på produktet her, og det vil påløpe reprasjonskostnader om det leveres inn i Norge. Sony har europeisk og asiatisk garanti, men for varer kjøpt fra USA så gjelder ikke den (heller ikke om de er sendt fra Asia).

     

    Jeg står da igjen med to valg: Beholde objektivet, leve med den irriterende lyden og håpe det ikke forverrer seg, eller sende det til Hong Kong for å forsøke og få det på garanti.

     

    I og med at det høres ut som det er to linselementer som skraper sammen så er jeg redd det bare blir verre med tiden. Synes likevel det er rart at lyden ikke er der når jeg fokuserer normalt...

     

    Jeg må vel bare sende den østover. Huff!

  4. Har prøvd andre objektiver, og det er kun på dette objektivet problemet oppstår.

     

     

    Når du sier andre, så mener du identisk objektiv.

    Har dessverre ikke to 2470Z liggende, nei :p

     

    Jeg har ikke kontaktet selgeren enda. Må vel sende en mail, men utrolig kjipt å måtte sende det tilbake til dem og betale frakt osv. Men det er vel prisen man må betale for å kjøpe over nettet... Selgeren var "Top Rated", så de vil nok unngå dårlige tilbakemeldinger, ja. Ringer Sony Norge i morgen for å høre. Jobber heldigvis på Lefdal, så kan kontakte de gjennom jobben.

     

    Dette er VIRKELIG surt!

  5. Hei, folkens!

     

    Etter mye om og men så valgte jeg å kjøpe et nytt SAL-2470Z fra DCempire i USA gjennom Ebay. Grunnen til at jeg kjøpte det gjennom Ebay var utelukkende prisforskjellen i forhold til norske nettbutikker.

     

    Men etter noen få gangers bruk merket jeg nå et problem. Når objektivet fokuserer så knirker (eller gnisser om det er et mer beskrivende ord). Fokusen treffer og SSM-motoren er rask, men lyden er høy og utrolig irriterende. Har prøvd andre objektiver, og det er kun på dette objektivet problemet oppstår.

     

    Jeg har selvfølgelig ikke de samme rettighetene som hvis jeg hadde kjøpt det i Norge, men hvor står jeg? Hvem bør jeg henvende meg til? Første og siste gang jeg kjøper gjennom Ebay - det er sikkert! :p

  6. Rett før jeg skrev inn "www.akam.no" i nettleseren tenkte jeg: "Håper det er kommet noen nyheter fra Sony i dag", og jammen hadde det ikke det :)

     

    Spennende kamera dette! Lurer på om vi snakker om enda flere bilder enn på A55 i denne modellen. Det jeg også er spent på er hvordan dette kameraet er fysisk. Vanskelig å si ut i fra bildene, men håper det er litt større enn A33/55. Og jeg håper at byggekvaliteten blir nærmere A700. Skal ikke se bort i fra at det kommer 750 med tradisjonell speilteknologi, nei :)

  7. Nesten litt "synd" at JapanPhoto solgte kameraet så billig, fordi det har ødelagt litt i ettertid. De fleste butikker tar vel rundt 16-17 tusen for et nytt, men på bruktmarkedet så synes jeg det er verdt mye mindre. Enig i at du burde klare å få det til rundt 15000, ja.

     

    Jeg er også ekstremt fornøyd med kameraet, men merker det at jeg må punge ut for en del for optikk. Det ligger et Sony 28-75 F2.8 ute på foto.no til 5500,- - tror du kan klare å prute på det om du får tak i A850-hus.

     

    Jeg har nylig kvittet meg med et Tamron 28-75 F2.8 som jeg kjøpte for en tid tilbake i stedet for Sony sitt eget, fordi de er veldig like kvalitetsmessig og Tamron sitt objektiv får du får 3500,-.

     

    Jeg ville tatt en tur på dyxum.com og sjekket de to objektivene opp mot hverandre. Jeg var i hvertfall fornøyd med Tamron - sett i forhold til prisen.

  8. Ja, la merke til det jeg også. Har faktisk vurdert ebay også - noe jeg aldri skulle tro at jeg ville gjøre, men prisdifferansen er så enorm på det objektivet i forhold til norske nettbutikker at det frister. Om det frister nok til å gi opp 5 års reklamasjonsrett har jeg ikke bestemt meg for, men enten kan jeg kjøpe objektivet på ebay denne måneden eller så blir det flere måneder med sparing og venting for å kjøpe det i Norge. Tror jeg har bestemt meg for å kjøpe meg en normalzoom før jeg kjøper objektiver med fast brennvidde.

×
×
  • Opprett ny...