Gå til innhold

Fytterakkern

Medlemmer
  • Innlegg

    749
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fytterakkern

  1. Bra det funket. :)

    Siden jeg jobber i bank ble vi plutselig nedringt da Java 7u25 kom, fordi F-secure slo ut. Canal Digital og NextGenTel leverer denne. Etter litt om og men fant vi løsningen.

     

    Det er også en annen versjon (2013) der det er en "nettbankbeskyttelse", som da beskytter deg mot nettbanken... Når du slår av denne, så funker det.

     

    (Utover det som har med Java, så vet jeg nok ikke så mye om antivirusprogrammer.)

     

    Da har jeg 2011 versjonen, jeg har sett den oppskriften på 2013 versjonen, men den kunne jeg jo ikke bruke på min 2011 versjon.

     

    Takk for svar.

  2. Da har du vel F-secure 2011, tenker jeg.

     

    Gå på F-secure>Innstillinger>Internett>Foreldrekontroll>

    Ta bort haken på Foreldrekontroll.

    Trykk OK og lukk F-secure.

     

    Start nettleseren på nytt.

     

    Quevaal, takk for hjelp. Huket av av haken for foreldrekontroll, da kunne jeg logge inn i nettbanken. Foreldrekotroll trenger jeg heller ikke.

     

    Litt usikker på om det er F-secure 2011, det er den lisensen som følger med abb. på Canal digital.

     

    Hadde egentlig tenkt å fjerne F-Secure, for jeg hadde i tillegg et problem til, når jeg prøvde laste ned både akam.no og finn.no så fikk jeg opp en stort rødt kryss om at sikkerhetsprogrammet hadde stoppet et skadelig program, lukket opp siden allikevel siden jeg visste at dette ikke er steder som er farlig å besøke, men det som skjer er at jeg blir videresendt til facebook/plugins til en side som vil jeg skal like akam og finn.

     

    Dette var noe som oppsto i går kveld og tidligere i dag, men nå ser dette ut til å sluttet oppstå.

     

    Kanskje du har et svar på hva som har opptått?

     

    Hverken F-secure eller Facebook sto høyt i kurs i går kveld,

     

    Takk for hjelp.

  3. Jeg har F-secure på min PC, jeg bruker dette da jeg har det i abonnementet til Canal Digital.

     

    Jeg prøver å logge inn i nettbanken med JAVA, får bare opp at dette er en risiko, og at dette ikke går. Får feilmelding.

     

    Er dette bare å glemme å logge inn i nettbanken med Java når en har F-secure installert på PC?

  4. Ble ikke videre imponert over den bildelsiden. Så på en bestemt del til en Subaru. Denne delen kostet ca 1500,-+220,- i frakt der, delene blir helt sikkert sendt fra Tyskland og det kommer MVA og tollgebyr i tillegg. Da vil denne koste ca 2400,- Det er vel ikke så ille når Subaru Norge skal ha ca 3500,- men:

     

    Kjøpt på ebay.de så kommer denne delen på ca 600,- levert Strömstad. da må jeg riktignok hente delen der, men bor jo i nærheten og kan handle andre ting også når jeg er der.

     

     

  5. Lurer på hvor vanlig det er at bilfotografer photoshopper for å fjerne skavanker på bilen , det gjør vedkommende som fotograferer bilene hos Grandahl bil i Sarpsborg. Jeg kjøpte en bil der forleden, og i annonsen så hadde de pyntet på den bilen jeg kjøpte.

     

    Dette oppdaget jeg etter at jeg hadde kjøpt bilen, alle bilforhandlere er kjeltringer. På min bil så var det bare en bagatell som koster meg en 50 lapp, men det er bare prinsippet.

×
×
  • Opprett ny...