Gå til innhold

Need44speed

Medlemmer
 • Innlegg

  6 039
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Innlegg skrevet av Need44speed

 1. SMO skrev (På 26.12.2020 den 17.51):

  Sliter med å finne meg et par svarte og blå jeans til herre. Synes alltid de blir for lang og løs i bena. Alternativet er skredder, men det må da finnes alternativer i butikk?

  Kraftige lår, 184 høy og normal kroppsfasong ellers. Ønsker noe ala Pull and Bear sine «carrot-jeans», synd kvaliteten er dårlig på disse. 
   

   

  8CFE756D-9C21-410C-A7A1-ADB44F2D8A1C.jpeg

  Uniqlo har billige jeans med stretch og kvaliteten er faktisk helt fin. Tror de heter ultra stretch.  Jeg bruker 30 i de, og ca 31 i Levis 

   

 2. Powertrainer skrev (3 timer siden):

  De fleste vil få bra framgang med bølgesyklus på repsantall og trappetrinnsmodell på vektprogresjon. F,eks: uke1:10reps.uke2:8reps.uke3:6reps.uke4:8reps.uke5:6reps.uke6:4reps. Vektøkning på 1,25-5kg avhengig av øvelse når man har en styrkeøkning på 2reps. Man kan også legge inn hvileuker for formtopping før programnet gjentas. Har man korte pauser som du nevner så vil det ikke gjøre mye for muskelveksten din, det har mer å gjøre med utholdende styrke. Det som derimot vil gjøre noe med muskelveksten din er langsomme eksentriske reps(negative reps), løft eksplosivt opp og senk saaaakte ned.

  men bodybuildere anbefaler ofte 1-2 minutter pause. Man klarer ikke løfte like tungt da som med 3 minutter pause. Og Arnold er stor tilhenger av supersett

 3. discostu skrev (3 timer siden):

  Trener også med lettere vekter, gikk igjennom statistikken på kilo løftet på diverse øvelser og har blitt svakere siden 2017, men større muskelmessig...

  Trener med lettere vekter, mer volum og fokus på antall kilo løftet ila en økt kontra 1RM. 

   

  Over til noe annet, på ene armen, hvis jeg holder den rett ut og vrir håndflaten innover gjør det vondt på toppen av overarmen. Er ikke samme på høyre hånd. Tips? Har hatt det ganske lenge.

  Prøv å runke mindre 

  • Innsiktsfullt 1
 4. dover606 skrev (På 23.10.2020 den 17.32):

   

  @Need44speed

  For Meermin og forøvrig de fleste andre kvalitetsskomerker ift Loake: Velg en halvstørrelse over (edit: hvis den du har fra Loake er heeelt perfekt). Loake sine Aldwych er store i størrelsen 😊

   

  @Raspeball

  Har allerede fått de, og det stemte veldig bra. Chelsea bootsene var nice, men chukkasene var litt vel smale og lange i tuppen 🤔  

   

  Er det noen her som har returnert til utlandet før? Hvordan funker det? Bare pakke inn og sende på postkontoret? Er shipping insurance nødvendig? Hva koster alt i alt? 

 5. Raspeball skrev (På 1.10.2020 den 23.08):

  Er ute etter en vest (waistcoat) - tweed eller likende stoff. Tanken er å ha den som et odd plagg (skal ikke matche et sett), men i en klassisk farge (grå/brun/grønn/, men kanskje ikke navy). Har sjekket et utvalg norske nettbutikker, feks. Care of Carl, men utvalget er begrenset eller ikke-eksisterende. Noen som sitter på tips til nettbutikker, norske såvel som utenlandske? (Ja, jeg kan alltids søke, og det har jeg selvfølgelig gjort, men ofte er det jo noen tips man ikke ender opp med å søke seg fram til)

  Det høres jalla ut, ville latt være 

  • Liker 1
 6. Roedthaarogfregner skrev (3 timer siden):

  Etter mye fokus på teknikk på romaskina, er fortsatt enkelte deler av takene jeg ofte gjør små feil på, testet jeg i dag 2000m. Kom meg ned i 7 min 49 sek, og er dugelig fornøyd, men fikk jo også litt blod på tann for å pushe videre.

  Over til noe litt annet: Barn og fysisk aktivitet/trening. Driver jo litt barneoppdragelse, og vil gjerne vite mer. Enn så lenge leker jo avkommet såpass fysisk at jeg er ubekymret, men det vil jo komme en tid når leken endres og treningen må inn mer organisert. Vet noen om noen gode bøker e.l. på dette? Jeg er nok ikke godt nok inne i treningsteori til å kunne søke opp gode primærkilder på egenhånd.

  hvilken styrkeinstilling har du på? hva gjør du 2500 på?

   

  takk for svar angående kalorier

 7. Maten jeg har spist de siste dagene har vært ganske usunn, men jeg har overholdt kalorimålet og proteinmålet. Har det da egentlig noe å si hva man spiser (si man får i seg vitaminnene osv gjennom andre måltider) for kroppsfett osv? For eksempel en pizza grandiosa til middag, kake til dessert, og så tilpasse slik at makroene er under kontroll dagen sett under ett. 

  blir kake fortere fett enn andre ting?

  hvorfor er ølmage en ting hvis ikke øl gjør at man blir tjukk? 

    

  Dukien skrev (På 28.6.2020 den 10.55):

   

  quoter deg fordi du har mye peiling

×
×
 • Opprett ny...