Gå til innhold

Dr. Brodsky

Medlemmer
  • Innlegg

    5 452
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Dr. Brodsky's innlegg in Landeveisykkel vs terrengsykkel ble markert som svaret   
    Jeg har både en gammel og sliten sykkel med utstyr fra de lavere linjer og en nyere, dyrere og godt utstyrt sykkel. Det er ikke stor forskjell i gjennomsnittshastighet jeg klarer å holde på dem. Den nye sykkelen er riktig noe raskere på grunn av mer aggressiv sittestilling, litt lavere vekt og utveksling mer tilpasset min stil. Både riktig sittestilling og riktig utveksling er imidlertid mulig å få også på en billigsykkel. Holdbarheten har jeg ikke merket noen forskjell på; slitedeler blir slitt, resten holder som det skal.
     
    Når det er sagt så er alt annet bedre ved den dyrere sykkelen, raskere og mer presise girskift, sti-hendler med god ergonomi, bedre respons, flere gir så en enklere kan holde riktig kadens, mer komfortabel sadel, mer kontroll i utforkjøringer, plass til 28mm dekk (jeg kjører 25) også ser den jo så klart mye bedre ut.
     
    Vil du prøve landeveissykkel så ser jeg ikke noe problem i å kjøpe en billig sykkel. Det viktige er at du finner en som passer deg, hvor du kan få en ideell sittestilling for din størrelse og fysikk. Ellers ville jeg også sett om jeg fant en sykkel som kan ta større dekk enn 23mm, de fleste kan nok det, men det er verdt å sjekke.
     
    En annen ting som kan være viktig å tenke på med tanke på å få opp hastigheten, særlig om det er få motbakker, er tettsittende klær. Når luftmotstand er din største hindring er det dumt å dra en fallskjerm etter seg.
  2. Dr. Brodsky's innlegg in Ørepropper med ok lyd som ikke blir herpa etter to timers bruk? ble markert som svaret   
    Shure se215. Da får du super lyd, avtakbar kabel forsterket med kevlar og et godt utvalg forskjellige tupper.
×
×
  • Opprett ny...