Jump to content

zoqiet

Medlemmer
 • Content Count

  430
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

132 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5527 profile views
 1. Fikk beskjed av coolshop at de pakket utover dagen og ville ta de resterende i morgen. De bekreftet også at min 13.00 ordre skal bli sendt. Står som akseptert på status.
 2. Det var en URL i SMS'n power sendte ut som tok deg til en side for å registrere informasjon. Antar når du fylte inn dette så ble du lagt til i interesselisten, slik at ikke alle som bare er medlem i MyPower automatisk blir med i trekningen.
 3. Hvilke nettbutikker er det verdt å følge med på? Jeg følger med på netonnet, platekompaniet, elkjøp, power, coop obs, kjell, cdon og maxgaming.
 4. Tror ikke det skal være noe problem, de er jo ikke brukt mer enn noen dager. Ser at det faktisk ligger 12 stk demo ute nå, en av de er nok den jeg sendte tilbake i retur
 5. Noen som vet hvor jeg kan få tak i et 'pulley system' til å henge opp kabelen i taket som er av grei kvalitet? Ser at det er noe tilgjengelig på AliExpress som f.eks Kiwi Pulley System Noen erfaringer eller anbefalinger?
 6. Hvilke settings kjører du på Squadron med 100% rendering? Jeg har ikke sjans å nå 90fps uten reprojection/motion smoothing i Squadrons, da må jeg ned på 80%. 9900k @ 5ghz og 2080ti som også er litt overklokket.
 7. Har både G2 og Quest 2 og jeg synes ikke G2 har så mye større FOV enn Quest 2. Noen få grader mer, men det er fortsatt et stykke unna Index nivå. G2 har en utrolig skarp sweet spot, men jeg synes det blir for slitsomt å gå fra super skarpt i et lite område til veldig blurry ganske brått. Synes det er mer behagelig i lengden å spille med noe som ikke blir så blurry i kantene selv om punktet i midten ikke er like skarpt og høyoppløst som på G2. Mitt inntrykk er at G2 er for entusiasten som vet hva man går til og har minimum et 3080 kort, gjerne 3090 hvis du ønsker å komme i nærheten av 1:1 rendering. Jeg kan f.eks ikke spille Elite Dangerous 1:1 rendering og komme over 60fps på et 2080 TI kort. Reprojection blir bare slitsomt med mye gele effekt for min del. Min samboer har også for lite hode til å kunne stramme denne godt nok, hun synes det ikke sitter godt nok fast. Hun slet også med at minimum IPD er 60mm og hun er et sted mellom 56-58. Jeg synes også kabelen som følger med G2 må henges opp hvis man skal få en god opplevelse, den blir fort tung og er ikke av den mest fleksible typen, det var flere ganger den nappet i hele hodesettet når jeg bevegde meg og fikk hele bildet til å riste eller til og med dra den ut av sweet spot posisjon på hodet (selv om jeg bruker den på det strammeste valget). Tracking synes jeg var ubrukelig i spill som krever at man svinger mer rundt seg. Så fort kontrollerne var over hodet, langs siden av kroppen eller litt bak mistet den tracking og den brukte for lang tid til å finne tilbake. Virker ikke som WMR har noen gode algoritmer for å kalkulere hvor den beveger seg når den er utenfor kamera synsfelt. Jeg er også litt bekymret over utviklingshastigheten til WMR, mye av funksjonene kommer i de større Windows 10 oppdateringene og det tar litt for lang tid. Bindings i SteamVR spill er også ikke alltid på plass, men det dukker nok opp flere community bindings etterhvert. Hadde også problemer med å spille noen Oculus spill via Revive. G2 får pluss for et sylskarpt sweet spot, bra farger, bra kontrastinivå (til å være lcd), ingen/minimal screen door effekt, grei nok FOV og bra lydløsning. Men det er også veldig mye som trekker ned på hele opplevelsen.
 8. Jeg ble så forvirret av det han snakket om edge to edge clarity og at det var det beste han noen gang hadde sett med tanke på klarhet i kantene (tidligere videoer). Men det er helt klart en betydelig mindre sweet spot for meg på G2 enn fra Oculus. For min del så går G2 tilbake i retur pga den drastiske endringen fra super skarpt til kan ikke lese tekst blurry. Det tar meg ut av innlevelsen når jeg spiller. Jeg har også fått nok av diverse små problemer med WMR, fått en del blå skjerm i selve brillene, problemer med tracking når jeg hviler armene langs siden av kroppen, trenger 3090 kort for å få noe ut av 1:1 rendering resolution (jeg har 2080ti), headtracking føles litt for over sensitivt og twitchy (er kabelen som drar på hodesettet når jeg beveger meg rundt som gjør at bildet "rister" litt). lage bindings i steam der jeg ikke finner community bindings fra før. For min del har jeg lært at HP G2 er et enthusiast produkt der du ønsker en super skarp sweet spot, kan leve med litt irritasjonselementer og har et 3080 kort eller helst 3090. Jeg kommer til å beholde Quest 2 og bruke den som mitt VR headset. 64GB med elite strap og virtual desktop. Grei pris, gir meg nok innlevelse og med en større sweet spot selv om den ikke har samme skarphet. Min samboer synes også det samme, hun foretrekker å bruke Quest 2 og er ikke interesseret i å bruke G2 i det hele tatt. Hun har riktignok en ganske smal IPD og Quest 2 sin 58mm er en bedre match enn G2 sin 60mm
 9. G2 har mye skarpere sweeet spot en Quest 2, men det er mer blur i kantene for meg på min G2 enn Quest 2. F.eks jeg kan ikke lese middels til liten font er i kanten / mot kanten på G2, mens på Quest 2 kan jeg veldig lett lese selv liten tekst som er helt i kantene. Så på G2 får jeg en ganske drastisk stigende overgang fra superskarp til et blur nivå som er enda mer uskarpt enn på min Quest 2.
 10. Jeg hadde en som var som den på venstre, masse god rays, liten sweet spot og mye blur. Kunne først ikke forstå hvordan folk synes Q2 hadde bra og klart bilde. Har fått meg en ny 64GB som er produsert i november og forskjellen var som det skulle vært et helt annet produkt. Sweet spot og bildekvalitet på Q2 er nå som jeg hadde forventet, på G2 har jeg alt for liten sweet spot selv om sweet spot er super skarp. Q2 kan jeg lett lese liten font langs alle kantene, på G2 har jeg overhode ikke mulighet til å lese tekst på kantene, det går fra å være super skarp sweet spot til svært uskarpt og blurry veldig fort. Min G2 blir returnert denne uken da jeg synes Q2 har gitt meg en bedre overall opplevelse. G2 var helt fantastisk i sweet spot og det er ingen ting som kan matche det per dags dato, men en så liten sweet spot tok bort virkelighetsfølelsen for meg. Pluss alle de andre små problemene jeg har hatt med G2.
×
×
 • Create New...