Gå til innhold

Virion

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Virion

  1. Blir moro når dette blir misbrukt til å gi naboen falske oppdateringer med ondsinnet kode.

     

    Gleder meg til å høre hvordan du har tenkt til å komme deg rundt checksum og signing av filer som Microsoft og stort sett alle andre gjør. Du har i så fall knekt ett etablert prinsipp i bransjen, som man har stolt på i mange år. Denne informasjonen er antageligvis verdt veldig mye penger.

  2. Wow, tror artikkelforfatter bommer hardt her.

    - Selvfølgelig skal man få installere Firefox o.l., bare ikke innerst i systemet, der heller ingen andre 3. partsutviklere får tilgang.

    - Det de mener med ARM er ikke Desktop Windows mynter på det at de i desktop Windows nå må tilby folk forskjellige nettlesere. Det ønsker de ikke å gjøre i på nettbrett.

    Det er du som ikke har forstått det. Andre nettlesere trenger å kjøre JIT-compilere på f.eks JS. Dette får de ikke tilgang til å gjøre på W8/ARM.

     

    De trenger det? Det må du nesten utdype litt.

  3. Master er ikke mulig av diverse grunner inkludert karakterer. (Som sagt ble jeg syk allerede under utdanningen, så karakterene ble deretter) Hovedsaklig søker jeg supportjobber fordi jeg er flink til det, men planen er jo å klatre internt i firmaet.Å søke jobb som programmerer nå er science fiction. Vel grokker jeg fremdeles Java EE, Hibernate og lignende, men alle rammeverk som kom etter 2004 er jo ukjente for meg og det samme gjelder utviklingen i språket.Jeg holder meg såvidt oppdatert ved å progge litt nå og da, men det jeg egentlig trenger er 12 måneders arbeidspraksis hos en arbeidsgiver. Altså gratisarbeid.
    Java EE og Hibernate er jo fortsatt ganske relevant hos de fleste konsulent-selskaper, og Java har ikke utviklet seg så mye siden 2004. På universitetet så lærer vi fortsatt Java 5 (Java 7 er nyeste). Det finnes også en del selskaper der ute (ikke-konsulent selskaper) som ikke ansetter på bakrunn av utdanning men talent. Mange av disse igjen krever at du legger med ett prosjekt som viser hva du kan i søknadden, ellers blir du testet på intervju... Så du får bare kjøpe en bok eller to og få deg oppdatert (tar en måned, kanskje to med effektiv lesing) og søk utviklingsjobber.

     

    Har man helt sluttet med C, C++ på skolen nå? Kun Java og C#? Uffamei!

     

     

  4. Jeg spiller ikke så mye, det er en gang i mellom. Det blir mest programmering i forhold til det jeg ikke rekker å gjøre på jobb (løper fra møte til møte)! Da blir det gjerne en del VMer med snapshots hopping osv samt byggejobber som blir gående. Og jeg har allerede en fin SSD som nevnt her ja (C300 256GB).

     

    Om i7 koster 700kr mer for marginal ytelse forskjell så er ikke det verdens under gang for meg. Jeg har i7 på jobb laptopen min (Lenovo W510) og er fornøyd med den.

     

    Disse ligger inne på bestilling på komplett nå:

    CPU: i7 2600K http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=619272

    HK: Gigabyte GA-P67A-UD4 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=626481

    HDD: WD Blue 1TB http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=618054

    Minne: Corsair XMS3 1333MHZ http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=491303

  5. Hei, diverse ting er rare på Phenom 2 baserte PCen min nå, og jeg ønsker å bytte ut skiten.

    Tenkte rundt 5k.

     

    Det jeg trenger er CPU,hk,minne og en singel harddisk (har en C300 fra før). Tenkte noe slikt selv:

     

    hk: Gigabyte GA-X58-USB3

    cpu: Intel Core™ i7 Quad Processor i7-2600

    ram: Corsair XMS3 DDR3 1333MHz 8GB CL9

    hdd: Western Digital Caviar® Green™ 2TB

     

    Råd/innspill? Er ikke så oppdart på hardware fronten om dagen, driver for det meste med software :).

  6. Jeg har en 88 mod som har gått 380 000km nå. Den har alle sine orginale 160hk. Det eneste jeg har gjort siden kjøpet er bytta av toppakning og ventiltetninger pga. oljeforbruk.

     

    Det var fortsatt fine honingsmerker i sylinderveggene.

  7. Hei!

    Har gått over pga. jobben kun bruker Linux. Men har litt problemer med att Mac tastaturet ikke funker som ønskelig. "Single quote" knappen (rad to rekke en fra venstre topp) blir til <. Dette er ikke meninga håper jeg. Tastaturet er satt opp til å være Apple Aluminum i oppsetts tingen...

     

    Noen som har opplevd det samme?

  8. Nja, om verkstedet på en etterkontroll finner flere feil så vil eg tro de er "pålagt" å legge dette til. Det ville vært mest fornuftig. Mener eg :)

     

    Heisann folkens. Ser det er mye misforståelser ute og går her. Det IKKE LOV å gi følgefeil lenger. Dvs. første kontrollen er den som gjelder, etter det blir ingen feil ført på lista. Grunnen til dette er for å verne forbrukere som blir svindla av dårlige verksteder for mye penger. Er lykteglasset ditt sprekt så kan du dra ut sikringen så det ikke blir lys. Så til neste kontroll setter du i sikringen igjen så er feilen utbedret, men kontrolløren kan ikke da gi feil på sprekken. :-D

  9. viss den har store nok sylindre, prøv og fest bordplante (glass håper jeg) slik at du kan bruke sylindre til vin holdere eller lignende

     

    Åssen skal han få brukt den som bortplate samtidig som vinholder? Bortplaten vil jo bli liggende oppå sylindrene gjerne. Ang. lakking, hadde jeg gjort brukt stålbørste og høytrykksspyler og blåst bort all dritt og brukt hammerlakk og pensel etterpå. Hvis du skal gjøre det ordentlig hadde jeg brukt sandblåser, sparkel, filler, 2k grunning, lakk og klarlakk. Med sprøyte og kompressor selvfølgelig.

  10. Var nettop inne med bilen min på eu kontroll synes det var ufattelig dyrt 750kr snakket med min far ang. saken han mente at det var en "fastpris" på kontrollen på rundt 350-400kr noen som vet om dette?

     

    Du får nok sjokk når du får beskjed om å fikse bilen til samlet 8000,- senere.

×
×
  • Opprett ny...