Gå til innhold

Axl Rose

Medlemmer
  • Innlegg

    229
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Axl Rose

  1. @Dubious Jeg vet at The Frame får mye tyn blant TV-entusiaster, men vi ville nå ha den på grunn av designet. Jeg er litt usikker på hvorfor du kommenterer her. Hadde du sett for deg at kommentaren din skulle få meg til å demontere TV-en, løpe ned på Power og levere den tilbake, for så å kjøpe en dyrere TV? Kanskje du bare ville poengtere at den nye TV-en, som vi er glade for å ha skaffet oss, egentlig er et dårlig kjøp? 

    • Liker 2
  2. Takk, @delfin, du har forstått meg rett. Festene skal jo ifølge malen til 75-tommeren henge motsatt vei av det de gjør på bildet du har lagt ved, men jeg vil reversere dem for å treffe stender på begge. Stender i ytterkant er nok det beste jeg klarer på det høyre festet, men slik jeg har forstått det ville TV-en kunne hengt helt fint på 4-6 gipsanker per feste alene. 

    Grunnen til at jeg postet er min redsel for at den vil gå i gulvet, noe jeg samtidig tror den umulig vil gjøre.

    Takk for svar!

  3. Hei!

    Vi røyk på en smell og kjøpte en The Frame 75" på Black Friday. Nå ønsker jeg å få montert den opp på en gipsvegg, men grunnet usikkerhet vil jeg høre med noen som har erfaring først. TV-en veier ca. 35 kg. og veggen består av ett lag med helt ny gips.

    Nå er det slik at TV-en har et todelt veggfeste av denne typen: https://www.hifiklubben.no/samsung-wmn-a50eb-xc-veggfeste-for-tv/samwmn-a50eb/?gclid=Cj0KCQiA7oyNBhDiARIsADtGRZYbNDcp0jn9eyLCKcvKdEV6D6pT69KCZPq9V939-2Hm2jXOO2wA5CIaAqgKEALw_wcB 

    Jeg vet at nye gipsvegger skal tåle ganske stor belastning, men jeg ønsker likevel å treffe en stender på hvert feste. For å unngå en malplassert TV, blir det vanskelig å treffe stender på begge veggfestene hvis jeg fester dem slik den medfølgende malen viser, men dersom jeg bytter dem om/reverserer dem,  slik at kroken havner innerst på festene i stedet for ytterst, vil jeg klare å treffe en stender på begge. Jeg er ingen fysikk-ekspert, så jeg lurer på om denne reverseringen vil påføre ekstra belastning. Se bilde for planen for the høyre festet (I det venstre vil forresten stender havne mer sentralt på festet).

    Jeg legger også med et bilde av gipsankrene jeg bruker.

    Tusen takk for svar!

     

    5A214E15-C64D-4886-A3E3-05BAEB82DCED.jpeg

    AC9CF0CB-9AF6-41B1-9D93-4492DC6375B6.jpeg

  4. Foliz123 skrev (8 minutter siden):

    Måten de opererer på er å markedsføre at de klarer å skaffe f.eks PS5 med bots og scripts, samt å spille på FOMOen til folk ved å "sjeldent" akseptere nye medlemmer. Artificial demand, typ.

    Så de er ikke bare uetiske den ene veien (ved bruk av scripts/bots/utnytte svakheter i nettbutikker); de er også uetiske den andre veien med måten de verver medlemmer.

    Ja, men hva er vitsen? Jeg kan ikke se for meg at disse folkene trenger å spille på fomo, for den er jo der fra før når det gjelder disse produktene. Jeg mener dette framstår som en gutteklubb med oppmerksomhetsbehov. Hvis de markedsførte seg for å rekruttere flest mulig/selge bot-tilgang, så er det derimot forståelig (men likevel motbydelig) for min del.

    • Liker 1
  5. Mitt spørsmål: Hvorfor i det hele tatt markedsføre hva dere holder på med, hvis dere kan tjene så fett på konsoller selv? Hvorfor lage brukerkontoer her og forsvare dere selv? Jeg forstår virkelig ikke dette, men gi meg gjerne mer innsikt.

    Det fremstår som om det er oppmerksomhetssyke, usikre femtenåringer som driver på med dette.

    • Liker 3
  6. Jeg snakket med Power på telefon i forbindelse med at det fortsatt står "Ordren klargjøres for sending" hos meg som valgte henting i butikk. Han sa at den blir sendt fra hovedlager i morgen og kan sannsynligvis hentes på tirsdag.

    Han gratulerte meg forresten med å ha fått tak i en, og sa han hadde prøvd lenge selv uten napp. Som dere sikkert vet, får de ikke kjøpe av egen kjede.

  7. Cmartin skrev (Akkurat nå):

    Sendte melding på chatten deres. Her er svaret jeg fikk

    Hei, vi hadde PS5 ute for salg klokken 10 i dag - og det er nå dessverre utsolgt. Vi er usikre på når neste leveranse vil foregå, men jeg vil anbefale deg å følge med på produktsiden for informasjon i fremtiden.

    Følge med på produktsiden! Takk for tips, Power! Folk har jo levd på den siden i to måneder nå😂 Fy faen

×
×
  • Opprett ny...