Gå til innhold

p4cko

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

p4cko sine prestasjoner

49

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som vet om DNB rabatten vil funke for å kjøpe gavekort til PSS og dualsense på power?
  2. De bør funke på ps5 også. Selve PSN er ikke tilknyttet kun en av konsoll generasjon. De har sluttet å selge gavekort som er kun ment for å forlenge abonnementet. Men du kan fortsatt kjøpe gave kort som tilsvarer 200kr og 400kr hos elkjøp, power, meny, kiwi etc. Da kan du fylle opp "lommeboka" inne på PSS og bruke midler til å forlenge + abonnementet.
  3. Feriepenger som blir utbetalt ble opptjent i fjor fra 1.januar til 31.desember 2022.
  4. Kjøpe gavekort til PSS på butikken kan være alternativ, hvis det ikke vil funke som @ali q skrev.
  5. Hvis du skal dele spill med andre via PSN brukeren din eller andre, gjør det med folk du kjenner og stoler på. Jeg gjør det selv med broren min. Og det funker uten noe problem. Poenget er at man gjør det med folk man stoler på. Hvis noen av dine venner spiller fifa og ikke deler brukeren med noen så spørr om dere kan dele mellom dere. Da kan dere kjøpe spill sammen. Les litt på google eller se på youtube. Litt vrient å skjønne det med en gang, men veldig lett å sette opp.
  6. Hei, Trenger ny tv. pga flytting er budsjettet på 10k, helst mindre enn det. Har lyst på 55". Har tenkt på The Frame fra samsung nå som er til 9990 hos de fleste butikkene. Er det verdt å bruke de penga der, er det noe bedre tver i den prisklassen? eller smøre seg med tålmodighet og heller følge med hva folk legger ut på finn?
  7. Noen som vet når dual sense edge kan forhåndsbestilles i andre butikker enn maxgaming? Prisen hos dem 2589kr er vel litt for høy, har dem ikke solgt ps5 til høyere pris en foreslått?
  8. p4cko

    PS4 -lydproblemer

    Kan de hende at det headsete som er feil med, har vært koblet på begge konsollene før? Kan hende den kobler seg på begge av en eller annen grunn?
  9. Takk, da har jeg utgangspunkt jeg kan sammeligne med g-sensor er det prat om g-force måler?
  10. Hei, kjørt forbi en uhell på E6 i rushen for en stund siden. Da fikk jeg en tanke om å skaffe meg en dashcam. Hva anbefales det nå for tiden? vil at den helst ikke skal ta så mye plass, og tenkte den kunne festes bak speilet så den blir minst synlig for min del som sjåfør. dato og klokke hadde vært kjekt. Tenkte max 3000kr
×
×
  • Opprett ny...