Jump to content

p4cko

Medlemmer
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Må nok ha 2 abonnement. Bare mulig å dele på 2 ps4, eller 2 ps5. Men hvis det ikke er krise for at det skal fungere samtidig. Så kan jo man gjøre det litt vanskelig med at man må logge seg på den brukeren som har ps+ og gjøre den brukern til primær konsoll på den konsollen man skal spille på. Hvis det ga mening??
 2. Det er ingen som selger PS5 her, det blir bare postet link med den butikken som har tilgjengelig. Del betaling avhenger av hvilken butikk du kjøper fra. Følg med på den posten her https://www.diskusjon.no/topic/1906938-playstation-5-tilgjengelig-tråd-les-første-post/
 3. Kommer nok ikke til å spare noe særlig penger der. La oss si h*n betaler 30% skatt. 30% av 250 000 % 75 000. sitter igjen med 175 000 etter skatt. Så kommer leie av leilghet på 60 000 i året. Strøm inkludert? Sitter igjen med 115 000. minus alt annet h*n trenger selv alt fra tannkrem til 1 øl h*n skal kose seg med på lørdagen. så kommer bil kostnader. han får jo noe tilbake for det, men er det nok at det dekker alle kostnader på bil? Jobb 6 dager i uka, fikse alle måltider, handle inn alt og planlege. Det blir fort lengre enn 7:30 timer vanlig arbeids dag. Hvis personen sliter med permittering pga corona, eller vil gjøre det for opplevelse sin skyld så kan jo prøve. Ellers hadde jeg takket nei, for mye jobb, for lite penger, for lite fritid.
 4. Beklager post, men for å klargjøre prisen. Det er ikke cdon som selger men Selges og sendes av Teknikproffset Nordic AB via cdon.
 5. Har gjort detta selv siden PS3, og det funker på PS4 og PS5. Husker ikke sist jeg kjøpte fysisk spill. Kan bekrefte at PS+ funker for begge på PS5, har shareplay sammen med min bror. Jeg betaler for PS+ og han kan spille online. Eneste han må gjøre er å logge på min bruker for å laste ned spill fra + og de jeg har kjøpt.
 6. Men hvis man sier opp abm, og vil fortsette etter noen måneder så får man vel tilgang igjen?
 7. Flott, takk for det da må jeg kun kjøpe gavekort med abonnement igjen så er gaven i box 😁
 8. Wow, takk for svaret! Så nintendo online er noe slik som gamepass eller ps+? Men hva mener du med online? Er det som playstation now? eller mente du bare at de finnes kun digital og man må laste ned?
 9. Hei, Har kjøpt switch som julegave til samboeren. Ettersom hun savner å spille gamle gamecube og N64 spill. Så tenkte jeg kunne kjøpe med 1- spill til begynne med så kan hun spille i julen Problemet er at jeg ikke er noe nintendo ekspert og harkun hatt gameboy for ca. 20år siden. Jeg vet hun ønsker seg zelda ocarina of time og majora's mask. banjo kazooie og super mario 64. Googlet meg fra til The Legend of Zelda: Ocarina of Time came to the Nintendo Switch recently as part of Nintendo Switch Online + Expansion Pack's launch. Hva er Nintendo switch online? Hvordan funker det? Må jeg kjøpe en zelda spill for så kjøpe ocarina of time som en expansion pack?
 10. Takk, kan kanskje google meg fram til en annen forum for å få det bekreftet
 11. Kan noen bekrefte at den skjermen vil kjøre 120hz? Fant i 1 anmeldelse at skjermen vil kjøre 120hz på ps5 selv om det er bare hdmi 2.0 https://www.komplett.no/product/1161626/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/aoc-27-curved-gamingskjerm-c27g2zebk?channable=00808169640031313631363236c5&gclid=EAIaIQobChMI4ZGe2Omj9AIVp21vBB0U3A3HEAQYAiABEgJ8IvD_BwE&gclsrc=aw.ds#
 12. Da henter jeg min Telia med postnord
 13. Fikk melding fra postnord at pakken er på vei, med forventet levering 23.sep. Altså igår 😅
 14. Min er fortsatt under transport fra langhus, håper ikke min tok omvei via sverige som din 😅
 15. Bestilte fra Telia på fredag. Fikk mail fra dem i går 19:21 at pakka er på vei med sporing fra postnord. Postnord mener at det er forventet levering i dag men synes det er rart, siden det står at pakken ble hentet hos avsender i går «Langhus dep» kl 19:11, og det er ikke noe mer oppdatering. så tenker pakka kommer i morgen, valgte hent i butikk.
×
×
 • Create New...