Gå til innhold

disconnected_

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av disconnected_

  1. Vanskelig å se hvordan arm skal klare seg her, når vi ser hvordan via og amd har feilet katastrofalt på netbookmarkedet selv om de tilsynelatende har tilsvarende el bedre produkter å vise frem til.

     

    Nå har vel ikke AMD engang prøvd seg på netbookmarkedet så det blir litt feil. De har derimot Neo-plattformen som brukes i hakket større maskiner. Men er det noen som vet om Haiku vil kjøre på ARM? Dette er det OSet jeg kommer til å kjøre på en netbook om jeg noengang skaffer meg det. (Når de har implementert støtte for wifi selvsagt)

  2. Sitter med en Acer bærbar som har Vista HP, og prøver å installere Vista Busines, men får bare beskjed om at installasjoen ikke finner en kompatibel harddisk (selv om installasjonesprogrammet finner disken). Setter inn en annen harddisk jeg har liggende og da fungerer det ypperlig. Har også kjørt Low Level Format på den medfølgende harddisken uten at det hjalp. Er det noen som har en logisk forklaring på dette?

  3. Sitter med ett lite problem.

     

    Jeg skal installere Windows 7 på en laptop, men om jeg kjører installasjonen på laptopen så stopper den opp underveis. Så jeg prøvde å flytte disken over i en stasjonær, og der fungerte installasjonen helt prikkfritt, men da blir det vel også installert diverse andre drivere så jeg lurte på om de fantes ett program som fjerner alle unødvendige drivere for Windows 7.

     

    Det beste hadde vert noe ala Sysprep i XP.

  4. Problemet er rent saklig at de borgerlige er splittet.

     

    FRP og Høyre er villige til å gå i regjering sammen. Men en FRP-regjering er ikke akseptabelt for KrF og Venstre. Høyre kan regjere med KrF og Venstre, men FRP vil ikke støtte en regjering de ikke deltar i. En Senterparti - Venstre KrF-regjering er nok også ute av bildet.

     

    Men vi skal ikke glemme at selv om det ser ut til å være for store splitter til å få til en solid regjering på høyresiden så kan det være en stor fordel å stemme slik at venstresiden ikke får en flertallsregjering. Så man bør fokusere endel på hvilket av de borgerlige partiene som skiller seg sterkest fra venstresiden på de sakene som er viktigst for deg.

  5. Sitter og prøver å flashe denne til 1.3, men selv om disken er tilgjengelig i bios så får jeg beskjed om at maskina ikke finner disken når jeg kjører FWupdate.

     

    Har fulgt denne når jeg skulle sette opp en bootbar USBdisk:

     

    http://www.ocztechnologyforum.com/forum/sh...ead.php?t=57516

     

    Er det så enkelt som at usbdisken ikke har drivere til diskcontrolleren? Og hvordan kan jeg eventuellt løse dette problemet? Har testet på forskjellige maskiner også.

×
×
  • Opprett ny...