Gå til innhold

bjs

Medlemmer
  • Innlegg

    248
  • Ble med

Innlegg skrevet av bjs

  1. Endetid skrev (38 minutter siden):

    Av samme grunn som at når et barn vokser i magen på en mor, så blir magen større. Om du da ikke påstår at det er noe som misker i et nøyaktig omvendt proposjonal et forhold et sted i universet så størrelsen på multiverset er konstant, da må du i tilfelle begrunne hvorfor.

    Jeg har nådd max grense for antall inlegg for i dag, men stoffets tetthet? har du i det heletatt noe begrunnelse for å si at det er noe "stoff"? multiverset er fri fantasi, det er ingenting. Dette universet vokser, det må jo da danne en slags boble i multiverset og dermed er multiverset dømt til å ekspandere, mao. har fantasi-multiverset som det ikke finnes noe bevis for nøyaktig samme problem som dette universet, og du blir ikke noe klokere av å forklare multiverset enn dette. Det er mer også, William Lane Craig er fin på dette her, søk på ham.

    Så dere kan like godt inrømme det: Den eneste gyldige forklaring på verden, er Gud. Ditt DNA er fult av informasjon og informasjon trenger en informasjonsgiver, død materie skaper ikke komplisert informasjon som DNA, like lite som en eksplosjon i en skrivemaskin vil resultere i romanen Moby Dick. Ta i betrakning bibelprofetier, arkeologiske funn, hvor verden er på vei etc etc, ALT av bevis peker mot Gud, og nærmere bestemt BIBELENS GUD, det er den eneste rasjonelle forklaring på verden du lever i.

    Endetid, du er 100% gal.

    • Liker 6
    • Innsiktsfullt 1
  2. Kontorstol: Ah. Ja, vi vet at konkurransen innledningsvis var lenket feil fra Gamer.no. Det ble rettet opp i løpet av helgen. Det er beklagelig at den stod i veien for din deltakelse :(

     

    Snip*

     

    Dette er et problem jeg har hatt flere ganger når Amobil har hatt konkurranse( r) og jeg har prøvd å klikke meg inn for å delta via gamer.no...

     

    edit: la til en ® ved å ikke legge til mellomrom i ( r)

  3. Leiter etter ein film som eg såg for en tid tilbake. Husker svært lite av det som skjedde, men husker litt.

     

    Mener det var ein som blei drept, og det var såklart etterforskere som skulle løse dette. Dei stoppa ein (gammal) mann idet han skulle gå ombord eller av eit fly. Han sa han hadde dårleg tid, men han var ute på reise når mordet skjedde og dette kunne dei sjekke. Dei lot han gå uten å sjekke alibiet hans, men på slutten av filmen finner de ut at det var han som var morderen.

  4. ON 100% whey er desidert det beste proteinet eg har smakt. 90+ havner på en andreplass. Av de andre som er nevnt som eg har prøvd, er proteinfabrikken sitt er greit nok, TN sitt er det eg likte minst.

     

    ON`s (sjokoladesmak) tør eg sammenligne med oboy/nesquick. Blander du det i melk er det ufattelig godt (meget lett å blande ut også). Kjøpte en sekk i forrige uke, angrer ikkje et sekund. Det er ikkje 1kg størrelser så vidt eg kan se, bare en sekk med 4.7kg.

    http://www.muscleshop.no/productdetails.ph...185&kategori=51

     

    Det blei kanskje masse skryt/reklame for dette produktet, men dette er min personlige meining. Ingen sponsing eller noe med i reklambildet ;)

  5. Litt info om ka proteiner brukes til i kroppen. Dårlig formulert er det nok, men du skjønner det kanskje litt bedre :)

     

     

    Proteiner har 4 kalorier pr. gram. Menneskekroppen kan gjøre tre ting med proteinkaloriene: Putte det i fettlagring, bruke det som en energikilde eller bruke det til vitale funksjoner. Proteiner vil bli brukt som en energikilde når kroppen mangler fett- eller karbohydrat som "drivstoff". Når kroppen får nok protein, karbo og fett, vil priteinene brukes til f.eks reparering/erstatte gamle celler, bygge muskler, organer, blod, negler, hår, hud og nerver. Proteiner har og ein del i hormon- og enzymdannelse.

     

    Eit kosthold som er lavt på essensielle aminosyrer vil ikkje utføre alle proteinets funksjoner i kroppen. Proteinene følger en "alt eller ingenting-lov": utilstrekkelige mengder essensielle aminosyrer får kroppen til å kvitte seg med en del proteiner i urinen som urea (http://en.wikipedia.org/wiki/Urea). Det som gjenstår av proteiner blir omdanna til glukose, fett eller metabolisert for energi. Så når en ikkje får nok essensielle amonosyrer vil ikkje proteinene utføre sin normale funksjon.

  6. Det er veldig masse folk i spinningkø. Styrkerommet kan være ganske fullt av og til, ja, men det er spesielt mandag, onsdag og fredag fra kl 18.00. Da er det i tillegg svært varmt der.

     

    Ang. folk ("bolere" som du sier) som ler av deg så har eg aldri opplevd det. Et fåtall av de som trener der har nok sixpack, et fåtall er "bolere", de fleste trener ikkje bøy og mark, og de ler nok neppe av andre. De fleste er greie folk, og alle de "store" som trener der er faktisk meget behjelpelige og greie dersom en snakker med de.

     

    Så litt positive og litt negative sider fins det, men eg liker meg der (Vektertorget). :)

  7. SiB sine treningssenter er greit i mine øyne. Billig for studenter (700 i semesteret for studenter, 1400 for vgs,elever og 1700 for alle andre tror eg). Da har en også fire treningssentre å velge mellom, to i sentrum og to utafor byn.

    http://www.sib.uib.no/trening/treningssentre

    Veit ikkje om de har en mnd. treningstilbud.

    Nautilus er vel det billigste i byn, men eg har også hørt at dette er et dårlig senter. SiB var nr.2 på pris leste eg i BA for en tid tilbake.

    Det er spinning og masse andre greier som eg ikkje aner ka er, men det er laaaaaaang kø på dette har eg observert.

     

    Trener sjøl her, benytter meg bare av styrketrening så skal ikkje uttale meg om fellestimene. Einaste minuset er benkene de har. De krever nesten en tilpassingsperiode (prøv så får en se :thumbup:).

     

    edit: bra mengde møller, sykler, stepmaskiner og ellipsemaskiner på senteret i tillegg til spinning

  8. Å bare spise eggehviter kan gå ut over humøret. Eggehviten mangler aminosyren Tryptofan. Tryptofan er den aminosyren som står for produksjonen av serotonin, og hvis en spiser eggehviten uten plommen så synker serotoninnivået i hjernen.

    7969540[/snapback]

     

    Bra at ikkje egg er den einaste kilden til tryptofan da ;)

    7973918[/snapback]

     

    Mener dere at et høyt inntak av tryptofan hjelper på humøret?

    Og i så fall er jeg nyssgjerrig på hva som er den viktigste kilden til dette!

     

    7982536[/snapback]

     

    Et lavt nivå serotoninnivå kan gi mange og negative utslag. Kroppen produserer dette av tryptofan. Så lenge kroppen får "nok" tryptofan så vil det da produseres "nok" serotonin og det påvirker humøret, ja. Men ekstremt høyt inntak vil ikkje gjøre deg ekstremt glad. ;)

     

    De beste kildene til tryptofan er animalsk protein, som kjøtt, meieriprodukter, egg og fisk, men også i vegetabilske produkter som brun ris, cottage cheese, peanøtter, soyaprotein og de fleste typer grønnsaker.

    Så med et greit kosthold så er ikkje sjansene så store for at du mangler tryptofan/serotonin

  9. Å bare spise eggehviter kan gå ut over humøret. Eggehviten mangler aminosyren Tryptofan. Tryptofan er den aminosyren som står for produksjonen av serotonin, og hvis en spiser eggehviten uten plommen så synker serotoninnivået i hjernen.

    7969540[/snapback]

     

    Bra at ikkje egg er den einaste kilden til tryptofan da ;)

×
×
  • Opprett ny...