Jump to content

Glader

Medlemmer
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Glader

 • Birthday 11/20/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3817 profile views
 1. Takk for et utfyllende og informativt svar. Må si at det er ganske leit å se at det er så mye negativitet knyttet til endringen. Forstår at mange er skeptiske, ser dog fortsatt bare positive fordeler knyttet til vedtaket. Er win-win for alle parter. Generelt mindre forurensning, lettere trafikk, bedre fremkommelighet osv. Har selv bil, men velger stort sett moped til og fra jobb. I mitt tilfelle kjører jeg riksvei hvor hastighetene overgår den maksimale farten en moped skal "kunne" klare. Er lite hyggelig å ligge i halvparten av hastigheten folk flest kjører på den strekningen. Blir for dumt å måtte betale en formue og gå gjennom timer med teori/praksis for å få tilgang til 75cc mer. Krysser selv fingrene for dette går igjennom. Tror mange hadde benyttet seg av tilbudet.
 2. Hei, lurer på om noen der ute sitter på mer info en statens vegvesen gjør når det kommer til vedtak om forenklet tilgang til førerkort i klasse A1 (lett mc) ? Var mye snakk om dette før det plutselig ble helt stille. På statens vegvesen sine sider står det: Høringsfrist: 20.02.2019 Har forsøkt å kontakte de direkte, men de vet ingen ting. Virker som saken står stille. Er mer eller mindre bare nysgjerrig på hva som skjer da sesongen snart starter, og lett mc hadde vært et fantastisk alternativt transport middel i disse dagene. Link til dokumenter ift høring: https://www.vegvesen.no/fag/publikasjoner/Offentlige-hoeringer/Hoering?key=2544664
 3. Eksoslekkasje ja. Mener du da at det lekker ut av eksosen der uttaket er fra motoren? Bunnpakning kan jeg jo evt bytte ut. For ikke svart deg på hvilken olje jeg bruker for øyeblikket da jeg fortsatt kjører med oljen som den var fylt med når jeg kjøpte sykkelen. Lite hjelp å få av selger. Skal faktisk kjøpe ny olje i dag da jeg ser set begynner å gå tomt.
 4. Thor - hadde nylig demontert eksosen for å rense den hvor jeg da i samme slengen vasket rent der du ser på bilde. Tok ikke lang tid før den ble slik igjen. Passet på å få den montert ordentlig på plass. Sedsberg- har vært slik siden jeg kjøpte den for ca 1 mnd siden.Ikke blitt byttet noen gasswire/heller ikke justert oljepumpa.
 5. Hei har en Yamaha tzr 50 som jeg lurer på om jeg må bytte toppakning på. Hver gang jeg kjører skvetter det bittelitt olje på høyre foten min. Og kan se at det lekker bittelitt ved det jeg antar er toppakningen. Se vedlagte bilder. Vil bare bekrefte at det faktisk er toppakningen.
 6. Endte opp med å gjøre det i dag. Kjøpte ny olje og erstattet den gamle i samme slengen. De mekaniske lydene kan sies ble 95% borte, var alt for lite girolje(epic fail med første etterfylling, skulle gjort det ordentlig første gangen). Kommer dog en veldig liten rar lyd når jeg slipper gassen, uansett gir. For se etter en god stund kjøring. Takk for svar.
 7. Hei, for litt over en drøy mnd siden byttet jeg i sammheng med eu godkjenning diverse deler på bilen. Mens jeg jobbet med å bytte ut fjærene og stag klarte jeg desverre å løsne driv-akselen ved et uhell på en av sidene på bilen. Dette resulterte i at det rant ut gir-olje. Det rakk å renne ut litt før jeg fikk dytta inn akselen igjen. (Umulig å estimere hvor mye som rant ut, kan være halv liter, 1 liter, 1 og en halv. vanskelig å si når det bare ligger svær flekk på gulvet) Monterte alt ferdig etc, gikk på biltema og kjøpte en 1 liter girolje til min Modell og fylte på. Skal nevnes at jeg ikke hadde noen form for anelse på hvor mye jeg skulle fylle da det er umulig å si hvor mye som rakk å lekke ut. Noe sier meg at jeg bare skulle ha fylt på hele literen/fylt til det hadde rent over. Dog ble jeg ikke anbefalt dette, men ble fortalt at jeg skulle prøve å fylle ca nøyaktig det samme som det lakk ut. Så nå kommer spørsmålet mitt, nå har det begynt å komme relativt "kraftige" mekaniske lyder som klart kan høres at kommer fra girkassen. Har hørt tidligere at dette skyldes lite girolje. Kan gire helt smertefritt, ikke noe slark, eller noe andre problemer. Fungerer fortsatt like bra som dagen jeg kjøpte bilen, sett bort ifra de mekaniske lydene som kommer. Har ikke lyst til å kjøre bilen mer slik da det virker som lydene bare blir mer og mer kraftige. Lurer da på om det faktisk er så enkelt at jeg kan kjøpe mer girolje og peise på til det sier stopp /renner over? Kjører en Peugot 307 2005 Mod gått 120 000 Km Aldri vært noe feil med girkassen siden den rulla ut fra fabrikken til jeg tulla det til med driv-akselen. Bilen har ikke hengerfeste heller, så kan ikke se for meg at girkassen allerede sier takk for seg. Takker for svar!
 8. Om det er 0 sjans å flytte kampen til i morgen så vinner dere.
 9. 2/3 spillere er på jobb til 21:15 rekker ikke å registrere 2 nye da dette må gjøres innen 24 Timer..
 10. Bakplaten er 1-2 cm unna selve HK. Skal sendes inn med det første
 11. Hei, kom nettopp hjem fra TG16 hvor pcen underveis begynte å oppføre seg merkelig. (Mus og tastatur koblet seg random ut, restarter pc og får masse rare feilmeldinger osv) Når jeg nå skulle starte pcen gikk det fint en så lenge, til den helt tilfeldig skrudde seg av igjen. Når jeg nå skulle starte den på nytt gikk den i en loop hvor den crashet med en gang man nådde windows 10 startskjermen. Til slutt begynte det å gnistre fra pcen og strømmen ble tatt ut fra pcen, hvor den deretter sto i et døgn. Koblet så ut hardisker og skjermkort og lot kun RAM, HK, CPU og slikt stå igjen. Testet å skru på pcen igjen for å se om dette hadde noe innvirkning, men kom kjapt røyk/gnister fra HK igjen. Skrudde umiddelbart av pcen igjen og koblet ut strøm, slik har den stått siden. Legger til bilder under om dette kan hjelpe med å gi noe form for svar på hvorfor dette skjedde helt plutselig. Noen ideer på hva som har skjedd ? Noe å reklamere på ?
 12. Glemte å oppdatere, ingen av delene fungerte. Bytta hdd fra en annen defekt ps4, formaterte, lasta ned opperativsystemet til Sony. som var på type 700 - 800 mb. Installerte, fungerte ikke. Ps4'en MÅ kobles til nett, med en gang dette skjer starter konsollen selv etter byttet hardisk å laste ned demo filene. For ikke valgt/gjort noe som helst med dette. Går utifra at konsollen må noen måte er chippa til å være demo. Kommer vel en eller annen guide i fremtiden som forklarer hvordan fjerner dette. PS: Før dette prøvde jeg også med en 2.5 hdd, funka ikke. Takker fortsatt for all hjelp
 13. Takker masse for svar fra dere begge, skal prøve ut LarZen sine punkter først. Hvis ikke så for det bli et hdd bytte.
 14. Hei! Fikk en ps4 fra jobben i dag da den er i demo modus og uansett skulle kastes. Men med litt googling finner jeg absolutt ingen ting på om det går ann å fjerne demostrasjons moduset fra konsollen. Står masse om hvordan man gjør det på ps3, men som sagt finner jeg intet på ps4. Noen som har noen ide om hvordan dette kan fjernes, evt om det i det hele tatt kan fjernes ? Og om dette er tilfellet, kan bare bytte ut hdd'en innvendig ? Gjort det 1000 ganger på ps3, veit bare ikke om det er samme jobben på ps4. Takker på forhånd for svar, fungerer det så har jeg en ny ps4 konsoll! Hvis ikke så blir det tear down.
 15. Hei! Har kjøpt ny sub til bilen og lurer på om noen kan hjelpe med å finne ut av hva slags forsterker jeg bør velge. Hadde vært fint om noen kan nevne butikker som har det fysisk i butikk slik at jeg evt slipper å vente på å få den i posten. Sub: http://www.lefdal.com/product/tv-lyd-bilde/bilstereo/JBLCS1204B/jbl-12-subwoofer-cs1204b
×
×
 • Create New...