Jump to content

Hell Toupée

Medlemmer
 • Content Count

  714
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dany har strengt tatt hintet flere ganger, til at de som ikke følger henne, bare har å ta konsekvensene på strake armer. Jeg syns det er litt rart at enkelte tilsynelatende er overrasket over at hun plutselig klikket. Jeg har sett dette komme lenge.
 2. Gledens olje! Nå blir det endelig bruk for Switch!
 3. Så lenge du slipper å gå med den, får det vel være greit?
 4. Syns den avgjørelsen var (!) i overkant streng. Synd om dette skal avgjøre kampen.
 5. HBO Nordic har gode serier, men er helt ubrukelige på å presentere innholdet sitt på noen meningsfylt måte. Har Samsung-TV og HBO har helt klart den dårligste appen av alle strømmetjenestene jeg har testet. At de ennå ikke har fått ut fingern og laget en app til Xbox One, overrasker meg fint lite. Sist jeg sjekket brukte de en Flash-avspiller på nettsiden sin også. Jeg var kunde i litt over ett år, men måtte gi opp til slutt.
 6. Er det noen som vet om dette gjelder i Norge? https://www.polygon.com/2018/3/16/17130206/xbox-one-x-sea-of-thieves-free-download-promotion
 7. Hadde det vært flere tommel opp-knapper, så hadde jeg trykket på alle sammen.
 8. Så lenge de endelig har skjønt at de bør la folk sette inn ssd selv, om ønskelig, så er jeg happy camper.
 9. Kult at det kommer en PC-port denne gangen. Har trua. Håper de klarer å gjøre litt mer ut av single player/story mode denne gangen, for eveling i Destiny er rimelig kjipe greier: "Løp dit, trykk på knappen, fight horder med finder og repeat".
 10. Flott! Jeg håper vi slipper å se flere MMORPG-spill fra Funcom nå, og at dette spillet er grunnaget for en ny vår for dem.
 11. 41 spill og 6 bøker til 250 spenn er ikke akkurat mye å sutre over når hele potten går til veldedige formål.
 12. Er det horder av dieselbiler i spillet som forurenser luften, eller er det faktisk meningen at det skal se så tåkete ut?
 13. Dette syns jeg ser ganske bra ut. Liker at det virker å være mer tradisjonelle kontrollere som er i fokus denne gangen. Det skal bli spennende å se hva utviklere klarer å klemme ut av denne, og hva slags hardware som gjemmer seg under panseret.
×
×
 • Create New...