Jump to content

starflame

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg sjekket i går fikk en norsk kundebehandler som faktisk sendte en beskjed til de som driver med kortene, ringte inn i dag for å høre og fikk igjen en norsk kundebehandler som sjekket og uten at jeg sa noe fortalte meg at det allerede lå inn en beskjed til den avdelingen og at de bare ikke hadde svart enda, så jeg må vente til i morgen/til de svarer, så får jeg tilbakemelding av første kundebehandler. Min står også fremdeles som 19.10.20 akkurat nå.
 2. Sendte selv en epost til Proshop hvor jeg takket for at de la ut tall, noe jeg som kunde setter mye mer pris på enn stillhet. Det fremstår som mye mer ærlig og åpent, samt at de unngår totalt at noen blame legges på dem, bare leverandørene de jobber med. Hadde jeg hatt mulighet til å kansellere bestillingen min hos Elkjøp og få den opp med samme bestillingstidspunkt hos Proshop hadde jeg gjort det umiddelbart. Jeg forventer at pga ferietidene som var nå nylig i taiwan og områdene rundt, og med tiden det tar for shipping av store kvantiteter av kort at det er en del på vei nå av flere av produsentene, men det gjenstår å se. Tenker at min Elkjøp dato som fremdeles står som 19.10 blir byttet i dag til november eller noe.
 3. En av hoved punktene for Nvidia kort har jo vært at nvenc er en del bedre en AMD sin hardware encoder, og frem til nå bedre performance i spill, overall har Nvidia vært å foretrekke når det kommer til gaming og streaming-content creation.
 4. Jeg fikk vite at min var gått gjennom, men pga nettsiden deres hadde issues med å først åpne salget så har jeg ikke noe tillit til at kortet kommer tbh. Var dårlig gjort av Nvidia å ikke fikse nettbutikken deres, var for sen for Komplett sine kort. Om jeg får kortet mitt så betalte jeg i allefall bare 8549kr istedenfor 9200kr+. Kjipt å måtte vente, har en 1440p 240Hz skjerm som venter på å bli brukt til sitt fulle.
 5. Har ingen tro på at dette sendes ut på mandag, men interessant forløp. Var ganske happy ved bestilling da kundeservice sa det skulle sendes ut i løpet av uken (ved den 24.), for å fortsette å si det samme for hver dato og det ble deprimerende. Elkjøp har også fjernet dette kortet fra sortementet helt. Får bare håpe de faktisk sender det en gang i løpet av okt-nov.
 6. Nesten alle bedriftene som har større online butikker kjører med first-come-first-serve, untatt når det er ansatte som også vil ha varen som evt er vanskelig å få tak i. Ikke at alle gjør det, men det er veldig vanlig. Det er derfor en del ikke går ut med tall, siden de ikke vil reflektere hva de vanlige kundene forventer.
 7. Tanken at bedrifter slike som Komplett kan komme til å selge FE er en større mulighet med denne endringen. Som er en veldig god ting for oss, har sånn sett ikke noe imot at komplett tjener noen kroner på FE salg når de gjør en god jobb med å levere varer.
 8. Jeg vet ikke om det er noen regler om å anbefale kinesiske sider, men man kan få fiber optiske kabler med DisplayPort 1.4 opptil 70m uten at det koster skjorta, langt bedre enn hva norske leverandører tilbyr på både pris og unike varer. 550kr - 1100kr for en slik er ganske rimelig vil jeg si. Fra erfaring med andre leverandører som selger likt utstyr er tiden ca 2 uker å vente på shipping per i dag. Har skaffet mine DP kabler fra den siden, dog ikke fiber optiske med 1.4 for høy refresh gaming i 1440p/4k med god erfaring og at varene holder mål. Anbefaler at du ser om det er en del reviews allerede på de varene du ser på klart. Denne optiske kabelen jeg linket har 13 reviews og de ser unike ut, så jeg hadde sett på dette om du trenger lengden.
 9. Venter på en levering fra Elkjøp her også, bestilt 17.09, 16:41. Min ble satt til 05.10 først, og nå ble datoen satt til 19.10. Ikke akkurat veldig motiverende og kundeservice virker helt clueless, men om det @traveldag skrev ang at de sender ut når de mottar fortløpende så er jo det kjekt. Jeg bestilte også med postlevering, et Gigabyte 3080 10GB Gaming OC kort.
×
×
 • Create New...