Gå til innhold

Blodappelsin

Medlemmer
  • Innlegg

    853
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blodappelsin

  1. Seks år?! Det er faktisk amatørmessig.

     Hva er amatørmessig med det? De leverer kvalitetsprodukter. De bruker god tid på å kunne levere spill akkurat slik de vil ha det, istedet for å være presset av tidsfrister. De brukte god tid på Witcher 3 også, og det endte opp med å vinne over 250 game of the year titler og flere hundre andre priser. Både kritikere og spillere er enig om at det er et av de beste spillene som er laget i nyere tid, kanskje et av de beste spillene punktum. Og du mener de er amatører bare fordi de annonserer spill tidlig og bruker den tiden de trenger på å lage fantastiske produkter? Get out of here. De har laget spill av ypperste kvalitet, det er langt fra noe som helst amatørmessig med produktene de leverer. Blood and Wine og Hearts of Stone er også regnet som noe av det beste av DLC de siste årene. Igjen, det er langt fra noe som helst amatørmessig med produktene de leverer.

     

    Hvorfor må man ha kort tid fra annonsering til release for å være profesjonell i dine øyne? Er EA med sine årlige FIFA mer profesjonelt enn CD Projekt?

    • Liker 2
  2. Så du tror de annonserer 3 år før utgivelse? Det er veldig urealistisk. Bethesda er ikke amatører, det ville de aldri ha gjort.

     

    Det er ikke noe amatørmessig med å annonsere tidlig. Det er seks år siden Cyberpunk 2077 ble annonsert, og det er fortsatt et stykke til det blir gitt ut. Ingen påstår vel at CD Projekt er amatører etter suksseser som Witcher-spillene.

     

    Bethesda sa veldig klart at ES6 kommer ut etter Starfield, og Starfield kommer til neste generasjons konsoller. Vi vet ikke en gang når neste generasjon er i butikkene. Derfor er det helt innenfor å tro at det faktisk er noen år til ES6 kommer ut. 

     

    Tilhengere av Elder Scrolls har allerede mast på neste Elders scrolls spill i mange år. Hensikten med denne annonseringen er å gi fansen bekreftelse på at det faktisk kommer et nytt Elder Scrolls spill. Fans hadde blitt utrolig skuffet om det hadde vært enda et E3 uten noe nyheter om et nytt Elder Scrolls. Fallout 76 ble jo annonsert for ikke lenge siden, og bare da florerte det jo bilder og artikler fra fans som var skuffet pga Fallout 76 er "not Elder Scrolls 6".

    • Liker 2
  3. Jeg så samme reklame og sjekket ut linken (gratistungtvann.no). Innholdet i ampullene er ikke rent tungtvann, men en blanding av tungtvann, vann og kalilut (KOH, kaliumhydroksid). Luten ble visst brukt for å fremstille tungtvannet i produksjonen. Tyskerne holdt på å frakte det til videre foredling når skipet ble senket. SINTEF har testet innholdet, og det er visst bare 1,7% rent tungtvann, resten er en blanding av kalilut/KOH (8,4% w/w) og vann. Det er med andre ord KOH som gjør det etsende, ikke tungtvannet i seg selv.

     

    Se http://www.gratistungtvann.no/assets/Analyse-Fat-26-D2O-KOH.pdf for å lese SINTEF sine resultater. Det er mer info om tungtvannet de gir bort på http://www.gratistungtvann.no/sporsmal-og-svar/

     

    Jeg ser ikke helt hva som er haken med det, men samtidig har jeg vanskelig for å tro at de gir det bort gratis helt uten videre. No such thing as free lunch og alt det der. 

    • Liker 1
  4. Etter 9 tap og 1 win i placement gikk jeg ned en rank fra platinum til gold og jeg skjønner ikke hvorfor det kan skje. Er det en normal trend at man går ned 500-1000 poeng etter ny placement runde?

    Det er normalt etter denne spesifikke runden med placements. Blizzard har sagt at spillere som avslutter rundt gold/plat kan forvente å havne mye lavere etter placements til S3. Det er fordi veldig mange havnet høyere enn de burde etter S2 placements, og endte opp med å bare falle etter placements. Blizzard ønsker heller at storparten skal klatre, istedet for at de skal falle. Det er jo mye mer tilfredsstillende for spillere å kunne klatre, istedet for å bare falle fordi man ble plassert altfor høyt etter placements. Og de ønsker ikke at gjennomsnittet skal være platinum, de ønsker det lavere. Eller mer spesifikt, så ønsker de det mer spredt. Jeg tror noe sånt som godt over 50% av alle spillere lå mellom 2200-2800 i S2, og hva skal man med 0-5000 ranking da? i S3 er det mye mer spredt utover, og forhåpentligvis er det en mer riktig ranking på spillere, selv om mange har falt. Det ser ut til at om man avsluttet ca 3000+, så er den nye rankingen omtrent lik som den man avsluttet S2 med, de er ikke veldig berørt av endringen. 

     

    Hvis man faller noen hundre i SR rundt  gold-plat så er man sannsynligvis i samme percentile allikevel, dvs det er ca like mange foran og bak deg på rankingen. Den relative skillen din i forhold til andre spillere er omtrent den samme, selv om ratingen har gått noe ned. Det var en annen her som fikk akkurat lik rank etter S3 placements som han avsluttet S2 med, det betyr at ratingen relativt til andre spillere faktisk har gått opp, selv om selve tallet er det samme. 

  5. Kan noen forklare meg hvorfor det finnes draw i dette spillet? Draw hører overhodet ikke hjemme i ranked.

    Det er noe av det dummeste og mest antiklimatiske du finner i dette spillet.

    Draw er ufattelig mye bedre enn coin flip mechanicen de hadde i S1. Da var det jo bokstavelig talt 50/50 når det kom til sudden death. Det var et forferdelig system. Draw skjer ikke enormt ofte heller. På de 50 siste matchene mine i S2 så hadde jeg bare 1 draw. Uavgjort finnes i mer eller mindre alle sporter, jeg ser ikke helt hvorfor du mener det ikke hører hjemme i ranked. Har du et forslag til en bedre løsning?

  6. Ja, det samme tenker jeg. Genji er en sterk hero, han blir f.eks. jevnlig spilt i turneringer. Det bare tar lang tid å lære han, og han er en relativt vanskelig hero å spille. Han blir også kontret hadt av Winston, de andre dps-ene jeg nevnte har ikke like harde counters. Tar du deg tiden til å mestre Genji, så kan du absolutt carrye matcher, men min mening er at det er lettere å lære andre heroes.

  7. I competitive går attack og defense heroes for det samme, de er begge dps. Man har egentlig bare tre roller; dps, tank og support. 

    McCree, Soldier:76, Reaper, Mei og Tracer er alle sterke heroes nå. Lærer du deg dem så har du noen som passer til mer eller mindre alle situasjoner. Generelt er Mei litt sterkere på defense-siden og Tracer på offense, men det funker omvendt også.

     

    Om du skal spesialisere deg på dps, så vil jeg egentlig også anbefale å lære 1-2 fra både tank og support også, slik at du kan spille det om nødvendig. Det er ikke alltid man får spilt heroen eller rollen man ønsker.

  8. Combine, som de skal ha på starten av season, fungerer som en arena hvor uoppdagede spillere og uavhengige spillere kan vise fram hva de kan. Det er ikke draft, slik som i enkelte andre (amerikanske) sporter. De allerede etablerte lagene har ingen grunn til å oppløse lagene de allerede har. De kan selvfølgelig bytte ut spillere om de ønsker, men de må ikke. Det kan jo være spillere som ikke ønsker å fornye kontrakten, men det er opp til dem selv. 

     

    Slik jeg har forstått det etter å ha sett videoene og lest massse på reddit, så vil eksisterende lag og organisasjoner kunne by på plasser/locations. Når de har plassen, så er det opp til dem selv om hvordan de setter opp laget, og det mest naturlige for allerede eksisterende lag er jo å fortsette med samme lineup. Combine gjør det derimot enklere å oppdage nye spillere, og det gjør det lettere for nye organisasjoner å finne spillere. Jeg tviler sterkt på at Blizzard tvinger eksisterende lag til å oppløses, det ville vært utrolig dumt av Blizzard. De ønsker jo å lage sikkerhet for både lag og spillere, og å tvinge frem oppløsninger er jo stikk motsatt av det. 

  9. Ny animated short, The Last Bastion

     

     

    Kommer nytt map snart, Eichenwalde. Sannsynligvis i midten av september. Mange som streamer det fra Gamescom om dagen.

     

     

    Kommer nytt Reinhardt skin i september, sikkert samtidig med release av Eichenwalde. Det er Balderich von Alder sin armor, som er i det siste området på mappet.

     

    wzMutce.jpg

  10. Kjøpte akkurat spillet. Kan si jeg ble fanget i hypen :) Jeg er en casual spiller og har ikke alltid anledning til å samle et eget team og blir da spillende alene. Er spillet casual/solo-vennlig?

    Hvor lenge pleier en runde vare? Er helt noob på det, ikke spilt open beta engang.

     

    Som de fleste multiplayerspill, så er det enda mer moro med venner. Det gjør det lettere å koordinere og liknende. Jeg har det allikevel utrolig moro når jeg spiller solo. Det er også innebygd voice chat i spillet, så det er lett å få kommunisert. Trykker du på "P" in game, så kan du se hvilken voice chat du er i. Spiller man i gruppe havner man i group voice chat, da kan de være lurt å skifte til team voice chat i stedet, slik at man kan kommunisere med de andre på laget om nødvendig.

     

    I open beta varierte gjennomsnittlig tid på en runde fra 6-9 minutter, avhengig av hvilken game mode/map.

    https://playoverwatch.com/en-us/blog/20119622

    • Liker 1
  11. Man trenger ikke å eie Battlefield 4 for å få dette gratis. Bare å gå til "On the house/Origin spanderer" enten på origin.com eller i klienten og velge last ned/download. Da blir det lagt til Origin-kontoen uavhengig om du har BF4 eller ikke. Du må naturligvis kjøpe BF4 om du skal få noe nytte av det.

     

    Edit: Dette gjelder PC, aner ikke hvordan det er på andre platformer.

  12. Det er et resultat av refunds som ble innført for noen måneder siden. Om folk hadde kjøpt spillet under salget men ikke på flash/daily, ville de bare ha brukt refund og kjøpt under flash/daily istedet uansett. Dermed er det mye lettere å bare ha det den samme tilbudsprisen under hele salget. Det er ikke noe poeng med flash/daily når refund finnes i den formen det gjør.

  13. Dersom du beskriver noe annet enn tidsdilatasjon, så er jeg selvfølgelig enig at det også bør brukes andre begreper. Problemer oppstår når du ikke er konsekvent i det hele tatt, og du bruker dine egne begreper. Forrige gang det var diskusjon om relativitet, så brukte du konsekvent "tidskomplekset" istedet for tidsdilatasjon. I denne diskusjonen mener du altså at "tidskomplekset" betyr noe annet. Synes du det er rart at det blir misforståelser?

     

    Som -trygve har foreslått et par ganger allerede, så kunne du kanskje gjort lurt i å definere dine egne begreper, og i tillegg bruke dem konsekvent. Selv om det beste selvfølgelig hadde vært å lære seg noen nye ord, der det finnes. 

     

    Vitenskapen bruker et presist språk nettopp for å unngå misforståelser, det er ikke uten grunn til at det er slik.

  14. Du vil naturligvis ikke finne riktige beskrivelser for tidsdilatasjon dersom du søker på bare dilatasjon. 

     

    En ting til og, du sier at du kaller det "tidskomplekset" fordi det handler om tid og det er komplekst. Legg merke til at det er forskjell på substantivet kompleks (som i f.eks. mindreverdighetskompleks) og adjektivet kompleks (som i f.eks. et komplekst problem). Dette fenomenet er ikke et kompleks i det hele tatt, men at det er komplekst (adjektivet) er jeg enig i. 

    Dette gjør at jeg synes "tidskomplekset" er et svært dårlig navn på det. Det er (etter min mening) feil bruk av kompleks, og det er veldig mange andre problemstillinger rundt tid som også er komplekse. 

     

    Uansett, dette spiller liten rolle. Tidsdilatasjon er et veletablert navn. Hva du mener om det er fullstendig irrelevant, for det er det det heter. At du ikke kan det eller ikke forstår ordet betyr ikke at det er et dårlig navn. Du har ved flere tilfeller hatt mulighet til å lære deg hva dette ordet betyr også, at du ikke vil lære det må du nesten ta på din egen kappe, beklager. Det er helt i orden å ikke kunne ord eller begreper, men du har blitt fortalt mye av dette veldig mange ganger allerede. Du har faktisk ingen grunn til å ikke vite hva tidsdilatasjon betyr lenger, selv om du er uenig i dette fenomenet ob beskrivelsene av det.

     

    Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor du krangler på hva ting skal hete. Navnene på disse fenomenene er fastsatt for lengst, og de kommer ikke til å forandre seg. At du insisterer på å bruke egne begreper (som er veldig lite beskrivende) byr bare på problemer for deg selv og masse misforståelser.

  15. Som -trygve sier, så er tidsdilatasjon et presist begrep. Det er derimot ikke "tidskomplekset". Jeg fatter ikke hvorfor du nekter å bruke riktig navn på ting, selv når du blir forklart det. Det skaper bare misforståelser, og det er rett og slett tåpelig.

     

    Fenomenet heter tidsdilatasjon, hva du mener om det navnet er faktisk irrelevant. Det er ikke det at ordet i seg selv er så viktig, men det er det korrekte navnet. Når man bruker det, vet man hva som menes, og man kan diskutere problemstillinger i stedet for å diskutere navngivning av vitenskapelige fenomener.

  16.  

     

    Hvorfor? Og er det slik alltid, eller kun ved svært høye hastigheter? Og burde det ikke være avhengig av friksjonen? (Anta at distansen som skal tilbakelegges er konstant.)

    -snip-
    Slik jeg forstod det så var det tidskomplekset som var saken å angripe det fra

    Bare for ordens skyld, "tidskompleket" som du kaller det, er ikke et begrep som brukes. Det er et begrep du har funnet på selv, jeg husker det fra forrige gang det var diskusjon om relativitet. Fenomenet du sikter til heter tidsdilatasjon. Det kan være lurt å unngå å bruke sine egne begreper om man ønsker å diskutere med andre.

  17.  

    Enn så plagsomme myggene er, så er de en viktig del av næringskjeden for fuglene og dyrene som spiser dem.

    Og jeg tror ikke noen setter pris på en dam fyllt med zaloskum etter en kort regnskur.

    Det er alltid farlig å "ha lest" noe, men jeg mener å ha lest at mygg faktisk ikke er en spesielt viktig del av næringskjeden. Det er spesielt relevant for området plaget av malaria, da det er et reellt alternativ å utrydde myggen.

     

    Om noen vet noe om dette hadde det vært supert.

     

     

    Jeg vet dessverre ikke noe mer enn deg, annet enn at jeg også har lest at myggen faktisk ikke er viktig i det hele tatt, og det er visstnok svært lite problemer om bestanden blir kraftig redusert/utryddet.

     

    Edit: Jeg er usikker på om dette gjelder akkurat Norge, når jeg har lest om det har det hovedsaklig vært snakk om Sør-Amerika og Afrika og andre områder som er utsatt for malaria.

  18. Ser ut som en utrolig interessant patch. Likte spesielt Kanai's Cube, T10 og selvfølgelig at Trials blir borte (selv om akkurat det har vært kjent en stund). Kanai's Cube åpner for mye eksperimentering av builds og spillestil, gleder meg veldig til det. Åpner for at man kan f.eks bruke passive fra RoRG og Focus+Restraint. Det blir forhåpentligvis lettere å få tak i crafting mats og, både gjennom bounties og at man kan konvertere de med Kanai's. Dette blir spennende!
     
    Tyvalir forklarer litt mer om hvordan Kanai's Cube fungerer i en av kommentarene;
     

    With the current plan, the passives you get by breaking down Legendary items with special effects in Kanai's Cube do not replace passive skills on your character, but are instead part of a separate set of passives that are specifically stored within the cube. You can store as many special effects as possible in the cube, but only a limited number can be active at a given time (currently, this is three: one weapon effect, one armor effect, and one jewelry effect). Hope that helps!

×
×
  • Opprett ny...