Gå til innhold

LostinSpace

Medlemmer
  • Innlegg

    431
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LostinSpace

  1. *snip*

    For det første liker jeg at de er blitt kvitt plastikkrakett-stylingen ifra '05. Spesielt mtp. at fantasi-bodykitene fra '05 var nettopp fri fantasi og ofte smakløse.

     

    Hva skal man så med storymode i bilspill? De fleste storymodes i bilspill blir så tåpelige at man like godt kan kvitte seg med de. "Storymode" i MW '12 suger ikke - det har ingen story - end of story.

     

    Enig med deg hva AI angår - forøvrig et kjent fenomen i de fleste arkade-bilspill at AI ikke er særlig smart og må kompenseres med gummistrikk-magi i kjent formular - MW '12 skiller seg ikke positivt eller negativt fra mengden.

     

    Mod'ene fungerer greit slik de er, man har det nødvendige for å gjøre bilen sin kjapp nok. Ser det ikke som negativt at man må kjøre og vinne løp for å låse opp mod'ene til hver enkelt bil heller - men savner mer variasjon i løpene.

     

     

  2. Noe som slår meg - når jeg ser gameplay-videoer (YouTube f.eks.) og selv går down the memory lane; jeg har Most Wanted '05 fortsatt liggende i samlingen min - er at faktisk styringen og kjørefølelsen i nettopp '05-utgaven er mer tam, mer steril, mer Ridge Racer enn hva '12-utgaven er. Kan slettes ikke se at det er omvendt - slik du StorPeder skal ha det til.

     

    Smaken er som baken, noen vil alltids foretrekke det originale Most Wanted. Men for meg representerer MW '12 fremgang - ikke tilbakegang - i forhold til MW '05.

  3. Lovers gonna love ..

    Er ingen 'lover' av spillet, så bra er det ikke - men det er langt bedre enn hva enkelte kommentarer (inklusivt dine) her skal ha det til.

    Most Wanted anno 2005 sin kjørefølelse og styring er langt over Most Wanted anno 2012 sin Ridge Racer- flørt.Dèt sagt så syntes jeg ikke siste Hot Pursuit var så galt, selv med Ridge Racer driftinga.

    Deg om det. Vel, når du sammenligner styringen med Ridge Racer, er det kanskje ikke så rart du ikke liker spillet? Det er du i din fulle rett til, men ut av dette:

    Takk og lov for demoer! Jeg hadde tenkt å liste opp en drøss av punkter som gjorde at demoen var en tragisk opplevelse, men jeg orker ikke.

    Synd. En blanding av det dårligste fra NFS- serien og det dårligste fra Burnout- serien (Paradise).

    ...Kan man godt se du igrunnen bare lirer av deg noen nedlatende strofer om spillet og that's it.

     

     

     

     

     

  4. Her var en god del hating fra mange av dere som kommenterte og det var leit. Haters gonna' hate.

     

    Enig i at det er et minus at man ikke får velge farge på bilen, man rullerer mellom bilenes originalfarger ved å kjøre gjennom reparasjonsverkstedene. Akkurat dèt kunne vært gjort noe med.

     

    Forøvrig synes jeg det er helt greit at bilenes utseende ikke kan moddes, de fleste sportsbiler ser faktisk best ut slik de er når de forlater fabrikken, ikke når de er moddet til fjortis-perversjoner av seg selv.

     

    Most Wanted (2005) var regnet som bra på den tida det kom ut, rundet spillet selv 2 ganger og jeg syntes også at det var et bra spill da. Men når jeg ser tilbake på det nå, er det ikke noe spesielt i forhold til dagens standard hva angår kjørefølelse og styring. Og når det gjaldt selve moddingen: Bredde-bodykits på en bil man ikke kunne utvide dekkbredden på er faktisk ikke noe spesielt tøft å se til (i etterfølgeren Carbon kunne man i det minste utvide dekkbredden om man valgte fantasi-felgene); mange av bilene liknet dessverre kasser på kjerrehjul som en følge av nettopp det når de var moddet til det "ultimate". For ikke å snakke om at brorparten av de 15 karakterene på Svartelista for det meste bidro til mer fjortis-faktor enn nødvendig og førte til et "lizzom-kult" Fast&Furious-univers man i ettertid ser man kunne vært foruten.

     

    "EA gjorde en feil ved å la Burnout-utvikleren Criterion Games ta over NFS-serien"...

     

    ...Er det dessverre en del folk som synes. Det er jeg sterkt uenig i. Jeg spiller mye heller et NFS i Burnout-stil enn de (for det meste) OK/midt-på-treet titlene Black Box har kommet med. Det var faktisk på høy tid å gi stafettpinnen videre.

     

    NFS Hot Pursuit 2010 var et over gjennomsnittlig NFS, det synes jeg også dette er.

     

    Criterion Games har til nå gjort bra ting med NFS. Dette teamet er IMHO faktisk noen av de beste på nettopp arkade-bilspill, de har en magic touch som Black Box dessverre aldri hadde.

  5. Vel, kjønnsvortene du allerede har, tyder på at du er en real rundbrenner (pluss dine holdninger forsterker sannsynligheten) med omtrent null moralske skrupler:

    Er ei ganske strøken ei på jobben som jeg plukker opp tegn på at hun er klar til å "kjøres" rundt, men problemet er at jeg har kjønnsvorter..

     

    er jeg et asshole om jeg fortsatt kjører på uten kondom?

    Min mening er at enten er du et troll. Ellers er du hva du spør om du er: Et rasshøl. Sorry, mister. Sånne som deg har jeg null til overs for. BLÆH!

    • Liker 2
  6. Sykt.

     

    Ja. Men ste-faren min er også syk, han er mano-depressiv og har vært det siden han var 19 år. Og nå har han sluttet å ta medisinen sin, så det kan jo være en årsak...

    Den 67 år gamle mannen er helt hyper nå for tida, han klarer ikke å sitte i ro. Og han er våken stort sett døgnet rundt. Og han har fortalt meg, at han ved 2 ulike tilfeller den senste uka, har gått fram til ukjente damer og begynt å kline med dem. Ja, du leste rett. Kline. Som han selv sa...

     

    Jeg er ganske sjokkert over han. Anonym poster: e77a6e7ae9dae62ec07fc08733174ba0

    Enten er dette pur trolling, ellers har stefaren din et ekstraordinært sexdrive.

     

    Ingen 67-åring er så full av energi som dette. Sorry altså, dette virker for suspekt til å være av noe troverdiget IMO. :)

    • Liker 2
  7. Det er akkurat som å henvise til nynazistiske sider til de som vil lese litt mer om hva jødedom faktisk er. Og man finner det man leter etter på nettet. Tro meg.

    Nei, det er din mening om www.sian.no.

     

    Politisk korrekt i denne sammenhengen omhandler det å se hele bildet, og ikke kun 5 prosent av det. For dere så er absolutt alle muslimer voldlige og farlige, løgnerske og så videre. I alle fall gir dere uttrykk for det. Og det ER feil. Politisk ukorrekt i denne sammenhengen er vel det samme som vrangforestillinger. Jeg vil påstå at det ikke er hakket bedre.

    Min mening om islam er på lik linje med SIAN, men jeg har aldri påstått at alle muslimer driver på slik eller har slike synspunkter.

     

    SIAN sier heller ikke "alle muslimer er slik". SIAN sier derimot noe om hvordan radikal/fundamentalistisk islam (Muhammeds synspunkter og handlinger, f.eks.) var/er.

     

    Synd om du fikk inntrykk av det, men jeg er slettes ikke ute etter å stille ALLE muslimer i et dårlig lys. Moderate/fredelige muslimer fortjener jo slettes ingen skyllebøtte så lenge de ikke tar etter radikalerne! Men husk at også disse vil rammes dersom radikalerne kommer til makten, da radikalerne ikke ser andre uten deres eget syn på islam som rettroende.

     

    Jeg vil også understreke at jeg ikke liker eller er noen fan av Islam. Og at jeg tar avstand fra alle de menneskene og handlingene til de som praktiserer islam på den måten du og Petter123 her inne velvillig viser frem som et bilde på absolutt ALLE muslimer (feilaktig).

    Vet ikke hvilke meninger Petter sitter inne med, men han om det isåfall.

     

    Trådens tittel er jo riktig (som i korrekt) da det faktsik er noen veldig hjernevaskede og kunnskapsløse og idiotiske mennesker som gjør dette, og ikke absolutt alle innen Islam.. Og disse ødelegger selvsagt for absolutt alle andre.

    Det er nettopp disse som utgjør en trussel og bør rettes oppmerksomheten mot. Ikke alle andre innen islam som ikke gjør en flue fortred.

     

    Vet du hvem Ku Klux Klan er? En kristen ekstremistisk rasistisk gruppering. Skal man beskylde alle kristne for alt det Ku Klux Klan har gjort, og gjør? ... Det blir akkurat det samme tingen.

    ...og selvsagt er alle andre voldelige, radikale grupperinger like ille uansett hvilken religion eller ingen religion for den saks skyld.

     

    Bibelen er også en ond og psykopatisk bok dersom man setter seg ned og fokuserer på GTs Mosebøker og Moselover. Noe som utgjør en stor del av GT. Og GT utgjør mesteparten av Bibelen.

     

    @Shruggie :

     

    Jeg er ikke ute etter å tegne noe glansbilde av kirken heller, med sine inkvisisjoner og heksebrenninger på samvittigheten, f.eks... Absolutt like ille.

  8. iran-boy-car3.jpg

    Vil med dette første bilde minne på hvilken ond psykopat-religion islam faktisk er.

     

    Profeten Muhammed hadde ingen skrupler mot å innføre islam ved bruk av drap og undertrykkelse i sin tid.

     

    Man kan enten våkne opp og innse hvilken ondskap man står ovenfor. Denne ondskapen er en trussel mot resten av den vestlige verden òg.

     

    Eller man kan gjøre som mange av våre folkevalgte og deres likesinnede velger å gjøre: Være en feiging, stikke hodet i sanden og satse på at "det ordner seg".

     

    Anbefaler www.sian.no for de som vil lese litt mer om hva islam faktisk er, da såkalt politisk korrekte kilder ikke tør å si sannheten.

     

    Og når de gjelder moderate muslimer, er de faktisk for de radikale/fundamentalistiske muslimene hva resten av oss er:

     

    KAFIR.

     

    Muhammed og Koranen var og er klinkende klar hva man skal gjøre med kafir (de vantro): Tving de til underkastelse eller drep de.

     

     

    Islam er en totalitær ideologi med null respekt for menneskerettighetene.

    Kunne du tenkt deg en hverdag à-la dette? Islams overtakelse av Europa (inkl. Norge) kan faktisk bli en realitet. Og ved nettopp å forskjønne og sensurere sannheten (stikke hodet i sanden) kan det skje heller fortere enn sent.

     

     

    " ALLAH U AKBAR ! ! ! "

    1261053873765.jpg

    " ALLAH U AKBAR ! ! ! "

    islam12.jpg

    " ALLAH U AKBAR ! ! ! "

    _sangsar_MS515.jpg

    • Liker 2
  9. Du synes det er patetisk å gå inn på profilen på facebook til en person du liker?

    Det kommer an på hensikten.

    Du går vel heller aldri bort til en ukjent person og prater med dem fordi du synes det blir litt for drøyt og eller?

    Nei? Det gjør jeg faktisk ikke? Hvorfor skulle jeg det? Jeg passer mine egne saker og forventer at andre gjør det samme. Overfladisk chit-chat telles ikke i random situasjoner slik jeg ser det, men å "tilfeldigvis" bumpe inni fremmede mennesker med en overordnet agenda at man vil være sammen med dem er ynkelig, svakt og patetisk.

    Det er heller ikke mer patetisk enn at man går inn på profilen for å sjekke om vedkommende har kjæreste f.eks. Eller mener du at å spørre om navnet er patetisk?

    Tilfeldig surfing på profiler er ikke patetisk nei. De fleste begrenser likevel hva man kan se på profilen med mindre man er venn på facebook med vedkommende, så..

    Uansett, når det kommer til spørsmålet om at et ønske om å sjekke ut vedkommendes profil for å finne ut om man har sjangs er patetisk, så er mitt svar JA.

    Desperasjonen er en liten bit av kjærligheten spør du meg!

    Dersom man er en følelsesmessig svak person, ja.

    Man blir desperat etter å bli kjent med en person, eller en trengsel av å være i nærheten av en annen person.

    Følelsesmessig svak...

    Desperasjon er per definisjon et sterkt ønske å fylle et tomrom, og man er villig til å gjøre det meste for å fylle tomrommet.

    ..Som gjerne kommer av manglende evne til å tenke selv, at man alene er ute av stand til å klare seg selv, pluss en god dose selvmedlidenhet.

    Nok en gang følelsesmessig svak...

    Hvorfor vil to mennesker være i lag? Fordi mennesker har et emosjonelt og fysisk behov som er et tomrom dersom det ikke er en annen person der til å oppfylle ønsket.

    Alle har sine emosjonelle og fysiske behov, men dersom disse behovene i stor grad dreier seg om andres aksept, nærhet og kjærlighet er man følelsesmessig svak...

     

    Det er min mening om den saken.

    Ser du sammenhengen?

    Ja, så klart??

  10. I can change and I can grow or we could adjust

     

    Mitt største problem: Egoet. Jeg MÅ ha valideringen hennes, jeg trenger den. Det jeg tror er en forelskelse er i realiteten en trang for hennes godkjennelse.

     

    But her eyes glaze over like she's lookin' straight through me

     

    Jeg trenger det, fordi jeg føler meg ikke god nok for henne. Hvorfor ville hun fortelle meg hun var interessert i kompisen min?

     

    Dry your eyes mate, I know it's hard to take. But her mind has been made up

     

    Hvorfor lar jeg dette gå inn på meg? MEG? Jeg har og kan ha så mange forskjellige jenter i livet mitt, jenter som kan elske meg for den jeg er. En som kan utfordre meg når ting er lett, og støtte meg når ting er tungt.

     

    'Cause I can't imagine my life without you and me

     

    Jeg lar ingen komme innpå meg, jeg er emosjonelt innesluttet. Utenom henne. Egoet mitt står i døra og kaster ut alle, utenom notepaden og meg selv.

     

    And im just standing there, I cant say a word. Because everything is just gone, I got nothing, absolutely nothing.

     

    Jeg gir opp, fordi jeg vet det blir å gå over. Det gjør det alltid, hver uke er det en ny forelskelse, en ny lidenskap. Jeg er avhengig av følelsen. Jeg føler meg levende. Jeg søker det, men jeg går like fort lei hver gang..

     

    I know you want to make her see how much this pain hurts. But you've got to walk away now. It's over.. Anonym poster: 1777d9af16fd67aae08967fd74307823 Anonym poster: b75ce417b2231caad8863ea915ee1786

    Til en person som måtte tenke slik, ville jeg sagt:

     

    Bli voksen, ta avvisningen som en mann, slutt å syt og kom deg videre i livet.

    • Liker 2
  11. Å sjekke opp kassadama/be kassadama ut på kaffe/date er bare latterlig.

     

    "Åh, hun smilte til meg, da må hun være interessert!" En del av jobben hennes er å være høflig og trivelig, noen gjør denne delen langt bedre enn andre og trynefaktor har selvsagt mye med saken å gjøre. Dette kan og skal ikke forveksles med interesse. Som tidligere sagt.

     

    Kassadamer som er høflige, trivelige og har et over gjennomsnittlig utseende finner du over alt. Vi har flere der jeg bor. Skulle likt å se den stakkaren som ber noen av de ut på date, vedkommende hadde blitt sett på som patetisk.

     

    Kan hende slik oppførsel blir akseptert på østlandet. Men her jeg bor? NEI.

    Å når jeg hadde kommet inn i butikken så kikket hun mot meg, Og når jeg kommer ved kassa så kikker hun alltid, hun er ikke sånn med andre kunder.

    Det vet ikke du og dette er ønsketenkning fra din side.

     

    Kan hende hun er sånn mot andre kunder når du ikke er i butikken?

  12. Man har allerede betalt en høy avgift for sitt kjøp av dieselbil - nå skal man være avhengig av vær og vind for å få lov til å bruke bilen.

     

    Småbarnsfamilier som er avhengige av sin stasjonsvogn med dieselmotor og allerede sliter med å få endene til å møtes, skal nå straffes.

     

    Man må så eventuelt kvitte seg med dieselbilen - og akseptere et betydelig ekstra tap i salgspris da dieselbil nå blir mindre attraktivt. Lite fristende for de som fra før av ikke har så god råd.

     

    Hvor mye skal man egentlig finne seg i fra politikere?

     

    Et skammelig forbud!

  13. Omskjæring, på engelsk også kjent som FGM (female genital mutilation), er en vanlig religiøs praksis i land som Somalia, Djibouti, Sudan og andre afrikanske land.

    Og se hvilke fantastiske samfunn de har der nede.

    For de som ikke liker FGM og støtter forbud, så ser jeg her at dere prioriterer et antatt mindre antall gjennomførte inngrep totalt, framfor et mindre antall infeksjoner på de som får gjennomført inngrepet.

    Det å være imot ulovlig omskjæring betyr ikke at alle vi som fortsatt er imot ønsker å "vekkprioritere" de som ender opp med infeksjoner grunnet omskjæring nei. Det er barnas foreldre som utsetter dem for disse eventuelt manglende kliniske overgrepene som vekkprioriterer sine barns helse - dersom de hadde et lovlig, men dyrere klinisk alternativ her i Norge er det fortsatt ingen garanti mot at de ikke likevel tar i bruk egne metoder - med mindre skattebetalerne tok regningen da.

    En annen mulighet er full liberalisering, og innrømmelse av at jenta er foreldrenes og ikke statens eiendom.

    Dersom du er under myndig alder og dine foreldres eiendom, er det helt greit at de gjør dette mot deg, altså. Iflg. ditt eget resonnement.

    Dette vil medføre et økt potensiale for spennende plastikkirurgi...

    Akkurat på hvilken måte ser du for deg at slik plastisk kirurgi er spennende?

    ...og man vil kunne tilby FGM ved private klinikker som spesialiserer seg på vaginal styling...

    Så hvis man tar noe som er et både brutalt og livsvarig inn(over)grep mot et forsvarsløst barn, pakker det inn i røde roser og får menn i hvite frakker til å utføre "kunstverket" er det altså helt flott og fancy. Ehh...

    i stedet for å hakke løs på barn med kjøkkenkniver på et skittent bakrom.

    Så lenge et overgrep foregår klinisk og hygenisk for seg, gjør det overgrepet noe bedre? Man har fortsatt utsatt sitt barn for et overgrep det ikke kunne forsvare seg mot, selv om det unngår infeksjon grunnet godkjent hygiene.

     

    Allah-u-akbar, forresten.

  14. Et skammelig, kjønnsdiskriminerende og tarvelig forslag på lik linje med det idiotiske forslaget om passasjerforbud og nattkjøringsforbud for menn mellom 18 og 24.

     

    Gretne damer i 40-årene og oppover er nok de som hovedsaklig vil stemme frem slikt tull.

     

    Her er for mange arrogante og dumme politikere og "forskere" som får fritt spillerom til å fronte slike trollete forbud. Når dette er det beste de kan komme på bør det få bjellene til å ringe og hodene til å rulle.

     

    Jeg foreslår herved totalforbud mot ubrukelige mennesker i maktposisjoner.

    • Liker 5
  15. Vold er vold.

     

    MEN. Tenk litt konsekvenser av din anmeldese også. Det er trossalt snakk om foreldrene dine, og dei har trossalt passa på deg siden du var født.

    Trådstarter skylder foreldrene sine ingenting. Ingen velger å bli født, men folk velger å få barn.

     

    Når det er sagt, ville jeg personlig personlig brutt all kontakt så snart som mulig med denne forelderen som slo til TS flere ganger i tinningen om jeg var TS. En person som gjør slikt mot deg er IKKE noen du videre vil ha med å gjøre, heller ikke om den personen er en av dine foreldre.

     

    En av mine foreldre var en gjennomgående dårlig person, vel å merke aldri fysisk voldelig. Etterhvert som jeg ble eldre, innså jeg at vedkommende ikke var verdt noe som menneske. Jeg har ikke lenger noe med vedkommende å gjøre og slik skal det forbli.

    • Liker 1
  16. Menn er som regel ikke så kravstore som de høres ut.

    De sier gjerne at noen ikke er perfekte, 6/10 eller lignende, men til syvende og sist er menn mye mindre kravstore når det faktisk kommer til saken.

     

    Det er kanskje en måte å føle seg bedre på fordi man vet man ikke har sjanse på vedkommende?

    Enig! Man kaster ikke bort tiden på å sjekke opp Megan Fox om man selv vet at man ikke akkurat er noen Brad Pitt.

     

    Og man innbiller seg iallefall ikke at man kan få seg med Megan Fox dersom man er en 200 + kilos sak med 40 % kroppsfett (ref. hva Buffy Anne Summers nevnte) med mindre man er svært desillusjonert.

     

    Damer trenger ikke vifte lenge med rumpa dersom hun vil ha med seg noen hjem - dette gjelder så lenge dama ikke er bistygg å se på.

     

    Det fungerer i allefall ikke motsatt vei ^^

    Helt enig!

  17. Det er svært få som er like blide og trivelige hver gang. Sitter man i kassa blir man fort lei når man betjener 1000 kunder om dagen. Er hun høflig og smiler til deg, kanskje holder øyekontakt litt lenger enn vanlig, ville jeg helt klart tatt initiativ.

    De er gjerne like høflige og trivelige mot alle kundene. Da er det ingen grunn til å bli innbilsk.

×
×
  • Opprett ny...