Jump to content

ausura

Medlemmer
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 :)

About ausura

 • Birthday 08/20/1993

Recent Profile Visitors

5950 profile views
 1. Hei, har samme problem med min, den lader ikke i rest mode. Jeg byttet fra front usb til en av de bak og da lader den.
 2. Kontrolleren min ladet ikke i hvilemodus, fikset det med å bruke en av usb på baksiden av konsollen. Får ikke ladet via front usb, noen andre som har samme problem?
 3. Jepp, var også tydelig at det var tuklet oppi pakken plasten som var rundt kontrolleren var revnet på siden og pappen inni satt skjevt.
 4. Min ps5 ankom i går fra power den ble sendt i originalforpakning. 😒 samt var den delvis revnet, og tapen var åpnet så tydelig noen som har åpnet den. Heldigvis var det ingenting som manglet kanskje en ansatt som åpnet for å se hvor stor den var.
 5. Noen her som har fått sin pakke som har mottat den i originalesken? er redd min pakke blir stjålet samt når jeg skal hente den må jeg gå et stykke hjem.
 6. Ahh typisk altså, alltid når du gleder deg til noe skjer noe, satser på det blir bevegelse i dag.
 7. Noen heldige karer som har fått pakken sin i dag ja misunnelig. Jeg bestillte hos power og har ikke hørt noe enda ingen sporingsnr.
 8. Fikk 18.11 forventet levering og bor i bergen så tviler på den datoen har ikke fått sporingsnr en gang, min pakke havner vel på nærmeste bunnpris.
 9. Fikk det samme, fikk litt panikk når jeg leste emnet "Vi beklager -- din ordre er desverre forsinket"
 10. Fantastisk! kos deg masse, sleng ut et par bilder her av pakken når den ankommer.
 11. Gratulerer! håper virkelig du ikke får en konsoll med omgangsyke da må du forholde deg til cdon retur og det er en lang prosess.
 12. Ikke fått her heller, kjenner jeg blir litt småsur her nå. Veldig tydelig de ikke følger køsystemet og sender faktisk ut til de som bestiller sist. Blir morsomt å se hvem som får ps5 i køen først.
×
×
 • Create New...