Gå til innhold

Paxinox

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Paxinox

  1. Hei, en slektning av meg spurte om råd for salg av ett elfenben på 125cm. 

     

    Men såvidt jeg vet er det ganske strenge lover imot importering av dette idag, så hvordan er det da med elfenben importert lovlig for 30 år siden? 

     

    Kan dette selges på f.eks. finn.no idag? Trenger man noen slags sertifisering eller tillatelse ifra CITES?  Jeg har lest litt på miljødirektoratet sine hjemmesider, ref: http://www.miljodirektoratet.no/no/Tema/Arter-og-naturtyper/Handel-med-trua-arter-CITES/Suvenirer-hjem-fra-ferie/

     

    Men finner ingenting om elfenben tatt inn i landet før lover ble satt.

     

    Ønsker å være diskre med dette.

     

  2. Sikker på at det ikke bare er mangel på ram til minecraft som er problemet? Tror det kan utgjøre en ganske stor forskjell ;) Så selv om du har 32 GB DDR4 RAM installert, har kun minecraft tilgang til 512MB eller 1024MB eller noe sånt... Ganske lite til å være standard.

     

    Google "ram allocation minecraft", så finner du nok ut av noe :D Mange tutorials der ute. 

     

    Takk for tipset, men har allerede gjort det. Den får 4gb, har også forsøkt 8gb, eller 12gb, den kjører best på 4gb.

     

     

     

     

     

    Sjekk driverinnstillingene for 3D/gaming og legg om nødvendig til Minecraft (selve programfila som kjører er javaw.exe hos meg). Jeg vet ikke hvordan det funker med ATI, men Nvidia har en innstilling som heter Power Management Mode, som kan være satt til Adaptive (strømsparing = jalla ytelse) eller Prefer maximum performance. Sjekk at tilsvarende innstilling for deg ikke står i veien for at grafikkortet brukes ordentlig. Eventuelt må du legge til den nevnte exe-fila for overbevise driveren om at dette faktisk er et spill.

     

     

    Hei, har gjort dette, ATI sin versjon kalles ULPS såvidt jeg vet, og har disablet dette, men fortsatt samme feil. 

     

    Har lagt til riktig javaw.exe i CCC, og fjernet AA, samt ett par andre tweaks jeg har lest om, fortsatt vil den ikke.

     

    Jeg tror dette er en konflikt mellom driveren og optifine, jeg forsøkte også driver versjon 13.9, uten hell. 

     

    Jeg er redd jeg må kjøpe nytt skjermkort :( Finner ingen andre som har løst dette med x280 kortet og mitt hardware oppsett. 

     

    Jeg kan jo såklart forsøke med Win8 istedenfor Win7, men tvilsomt at det vil løse noe. (+ masse pes :p )

  3. Du spiller jo en noe eldre versjon av minecraft, dvs 1.7.10 , jeg antar at du har originalen, men isåfall burde du ha versjon 1.8.7 som fikser en del småproblemer slik jeg forstår det.

     

    En del av piratvaren som er der ute med minecraft og mods har dessverre vist seg å ha et ganske så stygt rootkit / malware , har nylig ryddet opp i pcene til 2 jenter på 10 og 12 år som var infisert og som kjørte skjulte bakgrunns program som jeg ikke greide å fjerne ( kjørte i bakgrunnen og førte til belastning på nettlinjen opp mot 80% og cpu 99% ) . Jeg antar at det var bitcoin mining som kjørte i bakgrunnen og var ganske så godt skjult.

     

    Skjønner. Bra du fikk løst problemet på pcene til de jentene. 

     

    Men nå er jeg ikke en 12 år gammel jente, jeg er heller en 31 år gammel mann som har drevet med IT siden jeg kunne gå :) hehe

     

    Du kjenner tydeligvis ikke til modde-scenen til Minecraft. Modda minecraft har ingenting med piratkopiering å gjøre. Det bygger seg på original lisens og original login, noe jeg har hatt hos mojang de siste 4 årene. 

     

     

    Last ned MSI Afterburner e.l. og sjekk at kortet kjører på riktig klokkefrekvens når du spiller.

     

    Det har jeg gjort, og den er overklokket, og jeg har også forsøkt dette med fabrikk instillinger. 

     

    CPU kjører på 20% og gpu på 2%. Minecraft benytter lite GPU, men det skal ikke være så lite. Skjermkortet blir aldri aktivert, da driveren ikke ser på minecraft som ett spill. 

     

    Fikk ny PC på jobben her om dagen, en sliten i5 med ett crappy Nvidia skjermkort til 300kr. Denne pcen til en totalverdi av 3000kr kjører minecraft 1000 ganger bedre enn min 32 tusen kroners PC gjør med AMD skjermkort. 

     

    Jeg blir virkelig ekstremt frustrert over dette.

  4. Forresten. Ting som picture frames dreper FPS. Dette erfarte jeg når jeg spilte Minecraft på en server. Mistet halvparten av FPS en når jeg snudde meg mot lageret mitt.

     

    Kan også hjelpe å skru av 3D items så items som ligger på bakken visaes i 2D istedenfor.

     

    Du har vel Optifine installert ettersom du snakker om multicore rendering osv.. Der kan du sette items til 2D ihvertfall.

     

    Har nesten ingen pictures / item frames, om du mener de.

     

    Har forsøkt 2D-varianten uten hell. Optifine er installert ja. 1.7.10_HD_U-B7

     

     

    Har du prøvd kortere draw distance / view range?

     

    Sikker på at du ikke har noe program i bakgrunnen som jobber?

     

    Jepp, prøvd 8 draw distance, og kortere, samt lavere FPS valg uten hell. 

     

    Jobber som IT tekniker, og har god erfaring med å feilsøke. Så jeg har prøvd det meste.

     

    Som ett eksempel nå da, sitter på min crappy jobb-pc, og den klarer med integrert skjermkort, crappy i3 og 4gb ddr3 1333mhz ram og produsere 35 FPS med Soartex resourcepack.

     

    Klikker nesten for meg haha.

    Men har lest at AMD drivere har fucka med minecraft siden versjon 14, og at 13.12 kan løse problemet. Så jeg skal teste når jeg er hjemme fra jobb.

     

    2015_06_08_09_18_31.jpg

  5. Heisann godtfolk.

     

    Jeg har følgende hardware spesifikasjoner:

    X99 OC formula hovedkort

    i7 5820K cpu

    32gb DDR4 2133 ram

    500GB Samsung SSD harddisk

    HD110i GT Corsair kjøling

    Fortron 1200W PSU

    MSI R9 280X 3GB skjermkort

    Windows 7 Ultimate 64-bit og Java 64-bit.

     

    Jeg forsøker simpelthen å kjøre modda minecraft, men klienten sliter som pokker. Jeg får sjeldent mere enn 20FPS, da den ligger for det meste mellom 10 og 15.

     

    Jeg har gjort alle de vanlige tingene for å konfigurere minecraft korrekt, samt feilsøkt på diverse måter.

     

    Jeg har skrudd av resourcepacks, for å se om det hjalp, og det gjorde det ikke. Jeg har også skrudd av det meste av "Fancy" grafikk i klienten, satt Chunk-loading til "Multi-Core", og OpenGL til "Fast", Max FPS er satt til Unlimited og Render Distance er satt til 10.

     

    Basen min begynne riktignok å bli litt avansert, med mye maskinerier, men jeg leser om folk som har 500-700 FPS i modda minecraft, og jeg fatter ikke hva jeg gjør galt.

     

    Og før noen spør om det, ja, jeg har Optfine installert. 

     

    Jeg testet samme klientpakke på en i5 4690k med 16gbDDR3 1600mhz ram, samt HD6950 skjermkort, og der kjørte det bedre enn det gjør på denne maskinen. Det samme med de andre jeg spiller på server med, de har dårligere hardware enn meg, men får bedre FPS enn meg. 

     

    Noe må være galt her. jeg har forsøkt å overklokke GPU og CPU på en trygg og forsiktig måte, uten hell.

     

    Witcher3 kjører forresten smertefritt, med "high quality" setting. og der brukes GPU'en 100% med stabil 78-80 grader. Under minecraft load brukes GPU'en 30-32% og nekter å gå høyere. Jeg vet Minecraft ikke benytter mye GPU, og at det tar mest for seg CPU ressurser, men dette bør jo overhodet ikke være noe problem.

     

    Kan noen hjelpe meg? 

     

    På forhånd takk :)

  6. Vet noen her hva den vanligste feilen ved routere som dør kan være?

     

    Jeg har en Samsung router som knekker sammen etter 5 min drift, har vell brukt den i 1 års tid, med Tomatoe Open Source Linux firmware. Etter firmware oppgradering fungerte den strålende i 6 mnder, og taklet torrent connections i hopetall uten at det gikk på bekostning av normal internett bruk.

     

    Jeg har også 2 andre routere her som over tid har tatt knekken, urelatert til den over.

     

    Jeg er god på elektronikk, så hvis noen vet om en vanlig del som feiler, kanskje jeg kan bytte disse på routerne mine.

     

    På forhånd takk

     

     

  7. Jeg forsøker å hente frem tapt data på en 2TB hdd med GetDataBack for NTFS.

     

    Her er historien,

     

    jeg hadde 3 harddisker av mindre størrelse som jeg dumpet alt av innhold over til ny 2TB hdd.. Etter 2 uker, kræsjer harddisken og windows kjørte en såkalt CHKDSK på den, under oppstart, dette var windows 7.

     

    Jeg antok at dette var sundt, (da jeg aldri har opplevd problemer med dette før). Det som tilsynelatende skjedde var at ALT innholdet på den (over 1,5 TB med data) forsvant.

     

    "Tusen takk, Windows", tenkte jeg.

     

    Jeg har forsøkt med Easy Recovery Pro, og nå GetDataBack NTFS. Harddisken sliter ikke mekanisk, det er kun software problemer som har vist seg hitills..

     

    Jeg har forsøkt med diverse alternativer med GetDataBack, men de viser alle det samme.. bare 4-5 mapper med [023245] og lignende tall, med få filer ombord.. Den finner kun filer som utgjør opp til 16GB, og det meste av dette er ubrukelige filer (deler av backup-spill osv).

     

    Gjør jeg noe galt her? Jeg benytter valgene som følger, og harddisken er tilkoblet en USB adapter (sånn top-slot sak med plass til 2 stk SATA 3,5" sata, med USB 3.0 tilkobling):

     

    vSGfwvd.jpg

     

    Og slik ser det ut med Systematic File system Damage utfall:

     

    E50VFTG.jpg

     

     

    Jeg er ikke sikkerpå hva de 3 alternativene der er, men jeg vil anta det er 3 forskjellige partisjoner den finner oppå hverandre? med dybdeforskjell i hver?

     

    Anywho, jeg er ikke ekspert på bruk av GetDataBack, jeg har lenge kun brukt Easy Recovery som har fungert strålende..

     

    Setter pris på enhver hjelp, 90% av innholdet er ikke så viktig, men jeg har en del private bilder og dokumenter som er viktig for meg å få ut.

     

    Takk for enhver hjelp.

  8. Heisann godtfolk.

     

    min 3TB Western Digital har fungert strålende siden jeg fikk den, men etter at jeg installerte windows 7 på nytt på pc'en min, så har 3TB harddisken oppført seg merkelig.

     

    (OS er installert på en 240gb SSD disk, så OS'et har ingenting med 3TB'en å gjøre direkte)

     

    Først var en del av mappene ikke tilgjengelig, så jeg tok en chkdsk, etter chkdsk'en var alle mappene utilgjengelig, og alle mapper har nå fått henge-lås symbol over seg.

     

    Prøvd å ta 2-3 CHKDSK til, med "fix bad sectors" valget, men som dere vet tar en slik prosedyre lett 10-12 timer på en 3TB disk, så har bare testet ett par ganger med dette.

     

    Nå, jeg bootet opp i safe-mode, og tok eierskap for filene (antok dette var feilen), etter restart har fortsatt alle mapper hengelås-symbol over seg, men nå får jeg tilgang til mappene.

     

    Jeg kopierte ut all data over på en annen 3TB disk jeg har liggende, men etter kopiering, når jeg prøver å åpne visse filer får jeg error.

     

    Det virker som filene har tatt skade på 3 TB kilde-disken. Jeg fornemmer at det kan være windows 7 sin måte å takle filer fra ett annet windows system, hvis den tror man er en kjeltring.

     

    Men hvordan får jeg fikset dette? Noen av filene virker, men jeg skulle gjerne hatt alle filene til å virke som dem gjorde. Det er ingen hardware feil på denne harddisken. Og jeg vil nødig ta en total filerecovery på 2,5 million filer, 32 000 mapper og over 3000 gigabytes.

     

    Vet noen råd? Hvordan får jeg fjernet hengelås symbolene permanent? Slik det ser ut nå er det windows som holder filene låst av "sikkerhets årsaker".

     

     

    Update 1: Jeg har nå klart å fjerne hengelås-symbolet ved å legge til Authenticated Users. Men de samme filene fra istad som ikke virket, virker fortsatt ikke.

     

    Mange bilder gir "header information missing" og flere exe filer sier "Not supported by Windows" så det er åpenbart CRC korrupsjon i filene mine. Dette er 100% pga windows 7 security pisset, ikke hardware feil. Vet noen hvordan jeg kan fikse dette? Håper ikke jeg har mistet 3 TB med data :(

  9. Heisann godtfolk.

     

    Jeg holdt på å spørre om hjelp for å fikse min 1,5TB harddisk som slet med filsystemet.

     

    Det som skjedde var at jeg tok en rengjøring av pc'en min, tok fra hverandre alle deler, støvsugde og vasket, og deretter satt delene sammen.

     

    Min 1,5TB ble nå vist som RAW istedenfor NTFS, og windows ba om å få lov til å formatere harddisken. Noe jeg naturligvis trykket nei på.

     

    Søkte litt rundt på google, og var ikke direkte lett å finne en løsning. Men jeg tenkte jeg skulle prøve CHKDSK under CMD, og det gikk strålende. Viste seg å være skadet boot-sector (gudene vet hvorfor, virket fint før jeg skrudde fra hverandre pc'en), og dermed korrigerte feilen og alt virket som før.

     

    Dvs, sliter du med at din harddisk med NTFS system plutselig vises som RAW i windows?

     

    Start CMD under start menyen.

     

    Skriv CHKDSK /f X:

     

    Hvor X: er bokstaven til harddisken din.

     

    Dette løste problemet mitt, og håper noen andre får nytte av det også :)

    • Liker 2
  10. Heisann godtfolk.

     

    Jeg har drevet med ett lite prosjekt, hvorav jeg prøvde å installere XP på et 32GB SD kort.

     

    Installasjonen gikk rett vest, og har siden prøvd å få liv i kortet.

     

    Når jeg prøver å formatere det med WIndows XP eller WIndows 7 får jeg bare feilmelding om at Windows ikke kunne formatere drevet.

     

    Jeg har prøvd Partition Wizard bootup CD, hvor jeg prøvde å lage ny partisjon, men det sitter ikke (trykker på Apply og ser den jobbe, men det går bare ikke, den bare henger).

     

    Utifra hva Partition Wizard sier om SD kortet er alle 32GB Unallocated, og blir vist som RAW.

     

    Jeg kan hverken slette partisjon, eller opprette ny, eller skrive MBR, har prøvd en god del forskjellig for å fikse denne, men ingenting virker.

     

    Jeg bruker en "MobileLite" USD SD adapter til alt dette.

     

    Kan jeg prøve noe annet for å redde SD kortet? Eller må det kastes? Det er helt nytt :p

     

    -------------------

    Jeg har nå testet med annen SD leser, og det gikk smertefritt.

  11. Jupp, har også prøvd å regge meg der for å spørre om hjelp, men det virker som forumet er stengt eller noe. Ingen aktivitet der på 6 mnder.

     

    De guidene de har der gjelder Thin Client 5770 og oppover. Som visstnok fungerer mere som en vanlig pc, og dermed xp fungerer uten videre.

     

    Min versjon 5330 har bios, og jeg har klart å få den til å boote winxp installasjon ifra USB stick, men den klarer hverken å formatere eller installere noen filer til usb stick/sd kort.

     

    Jeg skulle gjerne fått dette her til. Vil det gå med ekstern usb harddisk?

     

    Er det noen måte å lage en xp installasjon som bare er på 64meg? Men som har net framework og vanlige programmer på usb stick?

  12. Vil installere Windows XP av noen form på min Thin Client T5530, men finner lite guider for dette på nett.

     

    Har noen her prøvd det før? Jeg har en rekke USB minnepenner jeg vil prøve som lagringsplass på thin client'en, spesielt siden den har 6 integrerte usb poorter.

     

    Har så langt prøvd å lage en lite XP versjon, men thin client'en booter ikke fra USB stick'en overhodet. Jeg har lest at det skal gå på T5530, da flere nevner XPe og XP generelt med T5530 og T5520.

     

    Har satt BIOS prioritering til USB=>flash=>PXE , og når jeg har en 16gb stick tilkoblet men uten OS på, sier maskinen "Remove disks or other media. Press any key to restart" , så det virker som maskinen klarer å lese min 16gb stick. Men for å få XP installasjon til å fungere ifra USB stick har jeg forstått det er en grense på 2GB, så jeg har prøvd installeringen ifra en rekke 2GB enheter (både flash stick og microsd-adapter).

     

    Men ingenting virker.

     

    Har noen noe tips å komme med? Jeg innser at maskinen er gammel, men vil gjerne prøve å få dette til, om det er mulig.

  13. -Yo Gutta boyz!

     

    vc4820T_4825T.jpg

     

    Dette er en Compaq T5330 Thin Client jeg anskaffet meg nylig via en arbeidskollega.

     

    Jeg vil gjerne modde/oppdatere denne med følgende muligheter:

    * Oppdatere RAM

    * Få installert SATA utgang av noe slag (PCI-port/USB=>Sata)

    * Få installert en MOLEX strøm utgang (12v, 5v, kilde trengs)

    * Integrert 2,5" Sata HDD muligheter.

    * Oppdatere CPU/GPU (mulighet?)

     

    Jeg har lest litt rundt på nett, men funnet overraskende lite om oppdatering av hardware på maskinen. Godt mulig mine google-skillz er veldig retarded, så om noen har peiling setter jeg pris på tilbakemelding her.

     

    Kutting av kabinett og lodding av porter osv er null stress.

     

    Har noen her noe tips? Noe kunnskap om Compaq sine Thin Clients? Jeg har også planer om å legge inn Windows XP SP3 på den, noen som vet om guider på dette?

  14. Innser at min spørsmål er smålig urasjonelt. Da defineringen "bra psykolog" er totalt relativt.

     

    Men anyways,

     

    jeg har gått hos psykolog i 10 mnder på Lillestrøm DPS, og må si at jeg er snarere misfornøyd etter 10 mnder og cirka 20 timer.

     

    Jeg har en veldig sterk bakgrunn i fanatisk kristent miljø. Gikk som barn i OFK (ledet av Hans Bratterud), deretter som tenåring i Moss Bibelsenter frem til jeg var 19 år.

     

    Dette skadet meg kollosalt, og jeg har flere livstider med angst og deppresjon (føles sånn ut, innser at jeg sikkert overdriver med mengden), og ofte er dagene en kamp for overleve mitt eget sinn.

     

    Uten å gå dypere inn på dette.

     

    Psykologen har så langt gjort følgende:

     

    * Testet meg for BiPolar (jeg scoret for lavt)

    * Gitt meg medisiner (2-3 forskjellige)

    * Pratet, pratet, pratet. Standardiserte råd her og der. Ting jeg har hørt alle andre steder før. Kanskje 1 eller 2 unike tips jeg tok til meg over 10 mnder.

    * Sittet og hørt på meg fortelle om fryktelig mye om min fortid, mine foreldre, mine venner, min seksualitet, mitt sinn, mani, tvangstanker, selvtillit, svakheter og styrker, osv osv.

    * Og nå driver vi med en form for oversiktskart. Fra jeg ble født, frem til nå, hendelser osv i mitt liv.

     

    Medisinene jeg fikk utskrevet fungerte meget dårlig i min erfaring. Jeg vet jeg prøvde dem over en meget kort periode, så innvirkningene tok sikkert ikke nok plass. (7-14 dager) men i det jeg leste bivirkningene til medisinene, gav jeg dem fullstendig opp. De avgjørende faktorene her er: 1) Motvirker euforia (åndelig visshet og overnaturlig tro kan tolkes som euforia i større grad, av "utdannede" leger) 2) Ekstremt mange bivirkninger

     

    Etter alt dette føler jeg virkelig at ting ikke har blitt bedre, og etter en time hos henne har jeg følt at ting har blitt utrolig mye værre, dette har skjedd opptil flere ganger. Andre ganger har jeg følt meg litt bra. Men mine selvdestruktive sider fjerner gjerne dem fra hukommelsen :p i det minste trykker de positive tingene ned ganske fort.

     

    Jeg så på en amerikansk film for noen år siden, med en kjent skuespiller som også har spilt mafia. Han spiller i denne filmen en psykolog, som hjelper en student. Husker jeg så sånn opp til ham da jeg var yngre. Jeg har tenkt igjen, og igjen, og igjen, hvor herlig hadde det ikke vært, og fått ham som psykolog?

     

    Men dette er jo bare film.

     

    Finnes det orntlig bra selverfarne psykologer som ikke bare siterer ting fra bøker? Som faktisk har evner til å hjelpe en? Utover generell samfunnskunnskap?

     

    Jeg har hobbystudert litt psykologi, masse nlp, masse selvforbedrings-filosofier, en del Eckhart Tolle, litt The Keys (Maharaja), litt hypnose, og jobbet med meg selv kraftig i 8 år (siden jeg kom ut av det kristne fanatiske livet).

     

    Jeg føler på en måte at jeg har kommet langt, men på en annen måte at jeg går i sirkler, og må lære ting om igjen som jeg lærte da jeg var 13-14.

     

    Jeg tror jeg mistet 90% av min identitet da jeg var 19. Jeg tror at andre mennesker i historien, som har vært i lignende situasjon som meg, har tatt livet sitt. Mitt ego sier at jeg skulle vært død for mange år siden. At jeg overlever i grunn er ett mirakel.

     

    Kanskje jeg dramatiserer, jeg er åpen for det. Men jeg har en sterk evne til å gå imot meg selv til enhver tid (eller snarere, mani/tvangstanker), så jeg tror egentlig det er sant. Har tenkt på selvmord, men jeg vet inni meg at jeg aldri kommer til å gjøre det.

     

    Smerte er liv det og :)

     

    Men nå sporet jeg av. Beklager :)

     

    Vet noen om noen bra psykolog i Oslo område? Som ikke koster skjorta? Åpen for alternativ psykologer. Jeg har en sterk anti-frosk evne til å overleve. Ser gjerne igjennom bullshit. Bruker min sjel til å reflektere sannhet mine øyne og ører observerer. Så jeg stoler på meg selv her.

     

    Evt om noen vet om en side som har vitnesbyrd fra psykologer? Eller en liste over gratis psykologer/billige psykologer med bra rykte?

     

    På forhånd takk for all hjelp.

     

    Og har du kommet så langt, takker jeg deg dypt for at du leste hele min post.

     

    Takk for meg.

  15. Har tatt usedvanlig mye solarium de siste 4 mndene. Vi snakker fra 1 gang i uken (30min) til 3 ganger i uken (3x30min).

     

    Alt ser bra ut med huden på kroppen min generelt, men ørene viser en gyllen/småsprekt hud diverse steder. Sprekkene er ikke så veldig tilstede, ser mere ut som små streker. Småbrunt/orange. Små flekker 2-3 steder på hvert øre. Spesielt der hvor ørekanalene er harde og tynne.

     

    Vet noen om dette? Hva det er? Er det skadelig? Gjør ikke vondt, bare føles litt småhardt

  16. Høres kanskje veldig rart ut og sært, men i det siste har jeg hatt problemer med å urinere offentlig og ved pissoar. Før hadde jeg ikke noe problem med det, pleide ofte å tisse ved siden av andre gutter, enten dette var i naturen, ved en butikk eller urinal. Nå derimot har jeg merket at jeg ikke klarer å få ut tisset, uansett hvor tissetrengt og hvor hardt jeg prøver. Dette er likegyldig om det er andre personer der eller ikke. Og med engang jeg beveger meg inn på en "vanlig" do, da fosser det nærmest ut.

     

    Har jeg utviklet en form for offentlig urinering fobi eller angst(blir ikke redd, kjenner ingen frykt, bare klarer ikke å få det ut)? Har som sagt ikke hatt noe problemer med det før, pleide så å si alltid å urinere offentlig, enten det var i hagen til naboen til en venn(var full da hehe) av meg, i naturen, på en bil("tøffet" meg) og valgte nesten alltid pissoar fremfor vanlig do når jeg hadde sjangsen.

     

    Hva skjer engentlig? Er det normalt, hvordan vil jeg evt få det til å gå vekk? Er litt flaut når jeg glemmer meg, og står og presser forgjeves(mens andre er tilstede) ved et pissoar, og ingenting kommer ut.

     

    Seriøse svar tas godt imot :)

     

    Postet av anonym: 4d5947e0f75be7bdc87c5926d511e1c1

     

     

    Som tidligere poster sier, jeg har selv noe lignende dette problemet. Men for min del har jeg ikke innsett det som noe problem. I fylla kan jeg klare det, men ikke nødvendigvis.

     

     

    Uten å referere til noen som helst form for offentlig medisinsk vitenskap vil jeg vell kalle det en form for mental-blokk som har lagt seg i din underbevissthet.

     

    Dette går det ann å finne veier rundt, eller kurere. Selv har jeg ikke noen kur, men veier jeg bruker rundt er som følger:

     

    1) La vannet renne i springen i nærheten så du hører det mens du prøver å tisse. Lyden av vann som renner kan være veldig stimulerende for å la blæra slippe ut urinen.

     

    2) Ikke bare la vannet renne, men også ta på det mens det renner. Følelsen av rennende vann har litt lik hvis ikke enda mere effektiv effekt som punkt 1.

     

    3) Knip skikkelig igjen, mens du står der, tell baklengs fra 10. Slutt å knipe på tall 2, og når du når tall 1 vit at du vil tisse. (f.eks. Jeg vet at jeg vet at jeg vet at jeg vet, overbevis deg selv, selvhypnose, NLP, osv)

     

    4) Våken meditering. Det finnes en rekke metoder for å slappe av, meditering er den vanligste. Det kan bli kalt alt mulig, men hovedpoenget er at du fokuserer på ingenting. Stillhet. Og tillater din kropp og roe seg ned. Eksempel: "Forestill at du er en katt, som venter utenfor ett hull i veggen. En katt som venter på at en mus skal komme ut. Men musa kommer aldri ut, eller gjør den?" Fokuser på dette, mens du står der og holder penis i hånda. Tillat deg selv å uriner :)

     

     

    Lykke til!

     

    Og til tross for hva visse forumtroll kanskje vil komme til å skrive under, er dette innlegget 100% seriøst.

  17. Hei,

     

    Familien min skal ha en sammenkomst snart og spurte meg i den anledning om jeg kunne skaffe MGP jr fra 2010/2011 på dvd. Har søkt litt rundt på nett og ikke funnet noe til salgs i nettbutikker e.l. Er dette mulig å nedlaste på noe vis noe sted? Slik at jeg kan vise det på TV'en med min laptop?

  18. Heisann godtfolk,

     

    Jeg vil ha hjemme PC'en ståendes på kontinuerlig i juletiden mens jeg er bortreist, og vil fra tid til annen ha muligheten til å starte programmer på pcen (små og store, som f.eks. notepad og World of Warcraft).. disse vil jeg da også ha mulighet til å skru av og restarte via fjernstyringen..

     

    Er dette mulig?

     

    Første jeg kommer på er jo TeamViewer, men der holder vell ikke passordet/adressen i over 24/48 timer? Eller gjør den det?

     

    Støtter Teamviewer å vise/gi tilgang til å styre f.eks. karakteren i WOrld of warcraft via fjernstyring? Jeg skal ikke spille noe særlig, bare sjekke f.eks. ingame mailboksen.. så om 256 farger blir vist av spillet, går dette helt fint.. SÅ lenge det er mulig.. og ikke blir ubrukelig tregt..

     

    Hvis ikke teamviewer anbefales her, er det noe annet som anbefales?

     

    Setter utrolig stor pris på hvaenn tips/hjelp folk har å komme med :)

×
×
  • Opprett ny...