Gå til innhold

Megaoctane

Medlemmer
  • Innlegg

    2 703
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Megaoctane

  1. Mest sannsynlig ikke.

    https://www.forbes.com/sites/erictegler/2023/01/20/is-russia-really-buying-home-appliances-to-harvest-computer-chips-for-ukraine-bound-weapons-systems/

    However, the Ukrainians themselves have recently supplied information and examples showing that Russia does not likely need to cannibalize consumer electronics for microchips. Captured Russian drones of the type recently used to bombard Ukraine’s power-generation infrastructure and other targets like the Orlan 10 reveal microchips inside from Swiss, Mexican and U.S. manufacturers.

    • Innsiktsfullt 2
  2. Fikk også samme e-post. I profilen står det: "50% livet ut"

    prøvde å trykke på avslutte abbonement og fikk meldingen: 

    "Vil du avslutte abonnementet ditt?

    Synd å se at du forlater oss! Du kan hjelpe oss med å bli bedre ved å svare på den valgfrie undersøkelsen om hvorfor du valgte å avslutte abonnementet.

    Du mister tilbudet på avslag på 33% på HBO Max permanent hvis du avbryter.

    Dette avslaget er gyldig så lenge det månedlige abonnementet ditt er aktivt, og er ikke gyldig hvis du oppretter abonnement på nytt i fremtiden."

    • Innsiktsfullt 1
  3. Succession avsluttet sterkt.

    Spoiler

    Nest siste og siste episode fikk virkelig frem skuespiller prestasjonene.

    Talen i kirken av broren til Logan var i sitt ess.
    Tom og Greg sitter igjen som vinnerne… Tom fortjente det. Eneste faglig dyktige av gjengen. Roman har en pervers personlighet og stygg i kjeften, ellers udugelig. Kendall, er ikke en leder. Første og siste sesong ender med at han taper, begår sikkert selvmord. Shiv har fått stillinger pga pappa, er selvopptatt og ofrer alt og alle for egen vinning. Tragisk at hun velger å forbli i et kjærlighetsløst ekteskap med Tom, bare for en posisjon nær toppen. 

     

  4. Hadde lett ubehag og betennelse i tannkjøttet. Dro til tannlegen, og de trakk høyre visdomstann i underkjeven. Dette var for en uke siden. 

    Sting skal fjernes om 3 dager. 
     

    Fikk dårlig smak og væske i munnen etter 3 dager, og hevelsen gikk ikke ned.
    dro til tannlegen igjen. Han så at det var en infeksjon på siden av tannkjøttet, inntil kinnet litt bak tannen. lett rens og penicillin foreskrevet. 
     

    føler at hevelsen har gått ned. Klarer å åpne munnen mer nå enn før. 
    men har fortsatt smerter i tannområdet, stråler langs under kjeven og innimellom opp mot øret. 

    Kan det være Dry Socket? Er det farlig?

    PS! Skyller med corsodyl morgen og kveld fra dag 1, og skyller munnen med saltvann 2-4 ganger daglig i snart 4 dager....

     

    bruker også 500mg Paracet og 400mg Ibux to ganger om dagen. 

  5. Syar-2003 skrev (På 2.5.2023 den 15.27):

    Takk for tips og påminnelse 🙂
    Får kanskje oppsøke en butikk for sjekk.
    Er jo det som var grunnen min til å velge Samsung Q9F Q-Led TV for 5 år siden også fremfor OLED.

    Sent svar... Jeg har stue med mye lys. Gikk fra 65" Q9FN til 65" G2, for å få Dolby Vision og Atmos. Nå får man Atmos på de nye Samsungene, men fortsatt ikke Dolby Vision. 

    Vedr. lys: G2 er rene speilet å se på ved mørke scener og lys stue. TV'en funker på vinterhalvåret, men på sommeren, må jeg trekke for persiennene for å kunne "se". Mørke scener er særlig vanskelige å se på.

    Årets modell S95C og S90C skal være like lyse som G3 modellen. Så hvis du skal gå OLED veien, hadde jeg kjøpt årets samsung modell.
     

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...