Gå til innhold

Carbonite

Medlemmer
  • Innlegg

    278
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Carbonite

  1.  

    Jeg oppdaterte i går kveld til den nyeste oppdateringa som ligger ute nå. Har brukt telefonen med kart og kamera i veldig mange timer i dag+hørt på radio. Nå har jeg igjen over 60% med strøm.

     

    Opplevd akkurat det samme etter update i går. Hadde 97% strøm igjen da jeg våkna i morges kl. 08.00. Og da tok jeg den av lading ca. 01.00.

     

    Hatt et par telefonsamtaler, en god del wordfeud, litt facebook og fortsatt på 60% etter 20 timer. Virkelig imponert!

  2. Aner ikke om dette har blitt nevnt før i tråden, men fikk nettopp mail fra DX om at de hadde åpnet et lager i UK. Blir vel en god del raskere levering for oss i nord :new_woot:

     

    http://e.dealextreme.com/albums/uk-warehouse/index.html?r=90000209

    Det er nevnt på forrige side, og de leverer ikke til norge fra lageret i UK :(

     

     

    Har bestilt to ganger fra lageret i UK, går fint det, selv om de ikke oppgir Norge i lista dere.

     

    Konklusjon, bare bestill fra UK, så kommer det hit på én uke :)

    • Liker 2
  3. Hvis du kun har noen få kroner igjen på et lån på 1,8, så sier det seg jo selv at dere ikke kan betjene noe høyere lån?

     

    Men det er ved rente på 7.75%...

     

    Det handler ikke om hva man kan betjene, men at man skal ha tilgjengelig kapital, eller likviditet som det heter, selv ved worst case scenario.

     

    Dette er fordi bankene ikke regner utgifter som eksempelvis ferie og byturer inn i faste utgifter.

     

    Et lite apropopos, dette er ikke noe alle bankene har funnet på, de er mer eller mindre pålagt av finansmyndighetene å kreve slikt av sine kunder, for å minimere mislighold av lån.

     

    Edit: Utgiftsforholdene er forøvrig regnet ut fra SEFO's faste satser for hva det koster for voksne(og unge) mennesker å leve, sjeldent noe man kan argumentere seg bort fra.

  4. La inn en bestilling på en laser og en lighter, pluss en lader og noe tull den 4. mai. På posten sine sider så står det "Sendingen er sendt fra avsenderland

    12.05.2011 21:40, GUANGZHOU EMS, Kina"

    Noen som vet hvorfor det ikke har skjedd noe på 12 dager, når jeg har brukt EMS express?

     

    Sliter med akkurat samme problemet. bestilte 28/04, og tenkte jeg skulle prøve EMS for å få litt fortgang. Det gikk fort gitt!

     

    Står akkurat samme tidspunktet på min sporing som det gjør på din.

     

     

    Det jeg sier jo, Lasere over 5Mw får man heller ikke inn i landet lenger.

     

    Jeg har ikke bestilt laser, men har en pakke som har lignende sporingstekst. Som du ser av teksten så har ikke pakken nådd landet, så hele problemstillingen med hva som er lovlig eller ikke er uvesentlig. Min andre bestilling fra DX, og min andre bestilling som ikke er feilfri. Eneste trøsten er at det er billig, for kvaliteten på både varer og levering er helt hinsides håpløs.

  5. La inn en bestilling på en laser og en lighter, pluss en lader og noe tull den 4. mai. På posten sine sider så står det "Sendingen er sendt fra avsenderland

    12.05.2011 21:40, GUANGZHOU EMS, Kina"

    Noen som vet hvorfor det ikke har skjedd noe på 12 dager, når jeg har brukt EMS express?

     

    Sliter med akkurat samme problemet. bestilte 28/04, og tenkte jeg skulle prøve EMS for å få litt fortgang. Det gikk fort gitt!

     

    Står akkurat samme tidspunktet på min sporing som det gjør på din.

  6. Herregud så typisk. Første gangen jeg forhåndsbestiller noensinne (fra Platekompaniet) så får de produksjonsproblemer og greier ikke å sende før fredag. Velvel, første og siste gang det skjer. Heldigvis har de vel nok eksemplarer rundt om i Trondheim på fredag.

  7. og glitch kjøring er:P?

     

    Jeg tenkte det samme.

     

    Nå har vi etterspurt skader på GT-serien siden GT2, og det var vel rykter om at det skulle komme da også, som det er nå. Det blir vel bare med praten, tenker jeg. Ikke kan de skylde på lisenser heller, da det finnes flere spill med skademodellering. Er vel heller snakk om mengde arbeid som skal til for å få det realistisk nok for et spill som GT.

  8. Må si meg enig med de som sier at dette var litt skuffende. Nå har spillet MYE å leve opp til. Men dette ble helt seriøst for mye CIV IV for min del. Sitter med -litt- av gamle col-følelsen, men det er ikke det samme. Og hvordan i huleste har de fått by-bildet og Europa-bildet til å bli styggere enn det var i 94!? Håpløst! Håper det kommer en mer rendyrket COL-mod, for dette ble litt for 90% for min del.

  9. Etter å hatt Tatungen i en halv måned kan jeg ikke si meg annet enn storfornøyd. For pengene får man en knall tv. Det eneste som er å "utsette" på tv'n er småtteri som svartnivå fra analoge sendinger. Det har aldri irritert meg, selv om jeg har lagt merke til det. Bruker som regel å skru ned lysheten og bakgrunnsbelysningen to-tre hakk for å få vekk de verste uklarhetene. Samtidig er ikke fotballkamper via nett noe å trakte etter, men det er vel mest pga dårlig kvalitet på nettsendinger.

     

    Nå var jeg så lur at jeg kjøpte denne sammen med tv'en. Og fy flate for et bilde det blir på DVD-filmer. Setter som regel dvd-spillern til å skalere til 720p, (ser ingen forskjell på 720p og 1080i, de færreste gjør det,) noe som virkelig viser hvorfor denne tv'en er en testvinner. Etter tips fra en av dere skal jeg kjøpe meg hdmi-veksler, slik at jeg slipper å knote bak tv'n når jeg skal kjøre HD-materiale fra pc.

     

    Mine innstillinger er som følger:

    Bakgrunnsbelysning: 45/35 (Lyse/Mørke omgivelser)

    Kontrast: 50

    Lyshet: 33-38 (Alt etter hva slags signal man får. Forskjellig fra kanal til kanal.)

    Farge: 35

    Skarphet: 1 (0 på dvd)

    Støyreduksjon: Av

     

    Så det var noen som spurte ang. lyd ut via scart. Vet ikke om det ble svart på det, men man MÅ benytte Scart 2, og sette denne til "TV" i innstillingene.

     

     

    Når det kommer til dere tvilere: Så lenge dere ikke skal svi av titusener på tv, og vil ha skjerm som dere kan koble til PC/XBOX/PS3 så er denne tv'n et knallkjøp. Det er ingenting å utsette på den analoge tuneren. Har sett like rørete tv-bilder fra tv'er som er 5 ganger så dyre. Spesifikasjonsmessig er det eneste aberet at man bare har èn hdmi-inngang. Men det virker som dette kan løses vha en hdmi-veksler. Så løp og kjøp! :D

  10. Vil gjerne komme med et lite forsvar av pixmania, selv om jeg selv i utgangspunktet er skeptisk til disse franske nettbutikkene selv.

     

    1. I prisguiden er pixmania listet opp med et fransk flagg, noe som skulle hinte til at dette ikke er en norsk nettbutikk.

     

    2. Hvis du skal handle fra en nettbutikk du ikke har hørt om, eller handlet fra før, så tar du deg 5 minutter til å sjekke hjemmesiden om hvor disse holder til, samt hva slags frakt og betalingsmetoder disse bruker. Gjør du dette, så ser du at pixmania holder til i Frankrike.

     

    3. Vet ikke om de gjorde dette før, virker ikke sånn, men nå opererer pixmania med priser som er INKLUDERT norsk merverdiavgift(mva). Det som eventuelt KAN komme i tillegg iflg hjemmesiden deres er et tollbehandlingsgebyr fra posten eller ups, alt etter hvaslags frakt du velger.

     

    4. Når det gjelder de dårlige erfaringene deres, så ser det ut som dette skyldes elendig service fra DHL, noe som pixmania knapt kan lastes for annet enn at de velger en elendig transportør. Nå virker det som de har kuttet ut DHL, da man ikke kan velge dem under fraktalternativene (Posten eller UPS).

     

    Jeg tror ikke pixmania er det minste useriøse, men handler man fra en utenlandsk butikk så får man i blant varer som ikke er helt som man får de her hjemme. (Man får det man betaler for). Sånn som jeg leser den artikkelen fra forbruker.no så har ikke jenta gjort hjemmeleksa si og sjekka hvor butikken holder til, selv om det selvfølgelig ikke er påbudt å gjøre det, så er det svakt.

  11. Reelviews

     

    Der er noen store utenlandske sider som kan sies å være enig med norske anmeldere. Og neste gang du skal dra frem en side for å vise gjennomsnittscoren på favorittfilmen din kan du ta frem:

     

    Rotten Tomatoes

     

    Istedenfor den ekstremt subjektive ratinga til imdb viser RT isteden gjennomsnittet av meningene til profesjonelle anmeldere.

     

     

     

    Problemet her, er at disse "profesjonelle" anmelderne ikke er det spøtt bedre til å avgjøre hva som gjør en film bra enn oss dødelige. De gir subjektive karakterer de også. Når det er deres egne meninger som ligger til grunn for en karakter så er den nettopp SUBJEKTIV.

    At aviser og magasiner sender star wars-, star trek-, lotr og harry potter-fans til å se Transformers og så anmelde den blir så feil som man kan få det. Selvfølgelig kommer de til å synes at filmen er middelmådig og dårligere enn "sine" filmer. Som en liten digresjon kan jeg nevne en norsk avis(husker ikke hvilken) som sendte en klassisk-elsker til å anmelde en Metallica-konsert. Tror du den anmeldelsen var særlig objektiv? Nope.

     

    Dagbladets anmelder brukte forøvrig 2/3 av anmeldelsen til å ytre sin star wars-sympati, og hadde i grunn ingen annen anmeldelse av filmen enn et og annet dårlig uttrykk i sjangeren "motorporno for fjortisser". Sånn som jeg ser det så er karakterene på imdb vel så relevante som karakterene på rottentomatoe. Om ikke mer relevante, nettopp fordi det er "vanlige" folk som stemmer. Folk som deg og meg.

     

    Når det kommer til Transformers The Movie. Filmen er jævli bra den, nettopp fordi den underholder. Hvis man er ute etter en story og meningen med livet så gå og se fuckings Sofies verden. Hvis ikke len deg tilbake og nyt actionsekvensene.

     

    Når man skal gi en film et terningkast eller en rating så er det i grunn hvor mye du ble underholdt, evt hvor mye filmen ga deg som skal karaktersettes. Ikke hvor himla dype dialogene mellom to statister på kiosken var. Jeg ble underholdt. Klar 5'er. Trekk for kliss mellom Megan Fox og nerdegutten.

  12. Garanti-tid er uvesentlig. I Norge har vi noe som heter reklamasjon. Og det er vel med skjermkort som det er med de fleste andre teknologiprodukter. De er ment å vare i minst 5 år. Ergo, du har 5 års reklamasjonsrett på skjermkort så fremt du ikke har tukla med det (overklokking, softmodding/voltmodding osv.) :)

  13. Kan ikke annet enn å si meg enig i det. Hvis du ser på rasket som CBS fornyer og oppgulpet de skal sende fra høsten av så må man begynne å lure på hva i h... som er grunnen til at de kansellerer Jericho.

     

    Nå virker det som det kan skje noe over pinse i følge en av producerne til Jericho.

    CBS and Paramount is weighing different options, Zreik said, and there's a chance that more information might come out after the Memorial Day holiday.
    'Jericho' cast, Crew willing to stick around
  14. Skjønner frustrasjonen din, men jeg vil anbefale deg å følge et litt annet, mer formelt mønster. Det første du da gjør er å sende et purrebrev pr. post, der du gir de 14 dagers frist til å betale tilbake penger og ordne opp i reservasjonene. Om de ikke har ordnet opp innen 14 dager, så sender du et nytt purrebrev, gjerne pluss på 10% på den opprinnelige summen, dette har du rett til. Og anmerk at du trekker de for forbrukerrådet om de ikke betaler tilbake innen nye 14 dager.

     

    Hvis ingenting skjer innen den tid, tar du med kopier av brevene og går til forbrukerrådet og oppretter en sak. Ettersom du helt tydelig har rett på å få betalt tilbake er dette en sak du garantert vil vinne. For Advance vil en sak hos forbrukerrådet bety utgifter og merarbeid som sikkert er det tidobbelte av hva det vil koste å betale deg tilbake sporenstreks.

×
×
  • Opprett ny...