Gå til innhold

neu

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av neu

  1. Aner ikke hva slags nett jeg har.  Er det noen mulighet for  sjekke dette på måler eller noe?   Anlegget er opprinnelig fra ca 1986, og jeg fikk bytta til jordfeilautomater for et par år siden. Samt at elektriker fant mye spennende heimemekk i anlegget (to kurser var koblet sammen, bl.a.).

    30 minutes ago, Inspector said:

    Det beste er å måle spenninger mot jord med egen hovedsikring utkoblet. Da vil du se om jordfeilen kommer utenfra. Everket har plikt til å søke etter jordfeil og pålegge «eieren» av denne å rydde opp.

    Hvis den ikke kommer utenfra og du ikke har jordfeilautomater, bør du få en elektriker til å megge anlegget og sjekke jordingen. Be han også samtidig å sjekke overgangsforbindelse mellom egen jord og vannledning.

    Bra tips om å koble ut hovedsikring. Jeg får teste en dag det ikke er noen som trenger alt av duppeditter :)  Ideelt sett skal det være 230/2=115  mellom  jord og leder, ikke sant?

  2. 38 minutes ago, Complexity said:

    Aiiaii! Etter jeg bytta til Oneplus har jeg rett å slett ikke følt behovet for Custom rom så har dotte helt av lasset når det gjelder slikt..

    Jeg kjørte uroota LineageOS (siden Sony ikke tilbyr Android 10 for denne telefonen), så skjønte ikke helt hvorfor Vipps krangla.  Løsningen var å roote med Magisk, og bruke Magisk Hide og Hide Magisk Manager.  Skikkelig klønete når jeg ikke hadde bruk for root i det hele tatt. ? ?

  3. Jeg har en Yamaha RX-S600D receiver med RAV500 (ZG74900) fjernkontroll. Get Box Mikro er en Pace DZC3000NGT, og denne støtter ikke HDMI-CEC.

    Men det skal være mulig å få Yamaha-fjernkontrollen til å kontrollere Get Box-en ved å legge inn en remote code. Det er tre koder for Pace på Yamahas remote code list (3006, 3089, 3121), men de ser ikke ut til å fungere.

     

    Har noen andre her fått det til? Kanskje Pace/Get-boksen bruker samme fjernkontrollkoder som andre produsenter?

×
×
  • Opprett ny...