Gå til innhold

Audere

Medlemmer
  • Innlegg

    249
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Audere

  1. Lol, er det derfor damene ser så mye ned når de er på dansegulvet? Hvor opptatt er de egentlig av denne penisstørrelsen? Mer opptatt enn gutta? Er det blant det viktigste i valg av partner? Og hva er akseptabel spørrelse for de fleste? Og hva er snittet? Og hva er formelen for å regne ut penisstørrelse ut fra skostørrelse?

  2. Audere: Helt riktig det, grensene til mine egne rettigheter burde gå akkurat helt til fram til dine rettigheter, men det er ikke tilfelle i dag. Vennligst fortell meg hvordan det at jeg bruker hasj hjemme i stua mi (teoretisk, bruker ikke hasj selv) skader andre?

     

    Jeg vet ikke om det er sant eller ei, men jeg har hørt at ikke alle tåler dette stoffet like bra. Men det er sikkert mye bedre enn alkohol. Alkohol fører i hvert fall til mye faenskap og tragedier i norske hjem.

  3. Enkelte skjønner bare ikke at det ikke er farene det handler om, men dersom du snakker med noen som har greie på denne debatten så vil du fort merke at de unngår å blande inn alkohol i diskusjonen. Det er likevel sterkt provoserende når noen sier at de aksepterer alkohol i mye større grad enn det de aksepterer f.eks. cannabis, særlig når det skjer uten begrunnelse.

     

    Farene til de ulike rusmidlene er ikke et alibi i det hele tatt. Ikke de positive sidene heller forøvrig, selv om f.eks. forskning på cannabis hadde hjulpet på det medisinske planet.

     

    Det handler om frihet?

  4. Et godt poeng der, men disse småsektene er ikke akkurat noe jeg frykter i sekulære Norge. Jeg vinner i Lotto 10 ganger på rad før disse idiotene får skadelig innflytelse.

     

    Veien til katastrofe er brolagt med apati.

     

    Jeg er mer redd for muslimene. Det vi må gjøre er å slutte å gi disse støtte fra Staten. Så lenge vi har statskirke, får sektene støtte de også.

  5. Det kan godt stemme det. Hvis kjøtt var eneste matkilde så er det ikke rart at vi begynnte og utnytte den.

     

    Dette gjelder derimot ikke for oss nå. Vi er intelligente nok til å gå imot våre instinkter, og vi er intelligente nok til å skaffe mat, selv om maten ikke finnes rundt oss.

     

    Derfor, som jeg har sagt flere ganger nå, er kjøtt et valg.

     

    Visst er det et valg. Kjøtt er sunt, men man klarer seg sikkert like bra uten om man har peil på hva man stapper i seg. Men for de av oss som ikke akter å bli mesterkokker eller kostholdseksperter, er det best å holde seg til et alteterkosthold.

  6. Kristendommen er bare kopi av eldre filosofiske og humanistiske tanker. Hvis du tror Jesus var den første til å forstå at det er lurt å bli enige om at alle mennesker er likeverdige, tar du feil.

     

    For en idiot Habermas må være! Hvorfor trenger vi et grunnlag for det likeverdssynet? Ønsket om likeverd er mer enn nok. Ingen ønsker et samfunn hvor man kan oppføre seg som man vil mot andre mennesker. Likeverdet blir ikke sterkere av at det får støtte av en gammel eventyrbok. Disse hellige bøkene er et ekstremt dårlig grunnlag å bygge noe som helst på. Hvis likeverdet ikke overlever uten overtro, er det ikke mye å skryte av.

  7. Jeg har delte meninger om det: På den ene siden kan det være lurt å ikke stole på mennesker, og opprettholde statskirka, siden denne er moderat så det holder, bare ansetter prester som har orket å studere i mange år (selv om de bare har lest én bok), og pr. dags dato har 82-87% av Norges befolkning som medlemmer — men likevel har vi bare omkring 36% troende nordmenn. Å opprettholde statskirka vil sannsynligvis føre til en ganske effektiv undertrykkelse av andre, mer ekstreme kirkesamfunn.

     

    Et godt poeng der, men disse småsektene er ikke akkurat noe jeg frykter i sekulære Norge. Jeg vinner i Lotto 10 ganger på rad før disse idiotene får skadelig innflytelse.

     

    Jeg mener at religion er et nødvendig verktøy i en sivilisasjons utvikling, da det tilbyr alternative (og midlertidige!) forklaringer på spørsmål som folk har om livet og Universet inntil man er i stand til å gi en mer vitenskapelig forklaring.

     

    Bullshit. Religion hindrer vitenskapelig framgang. Du kan ikke si slik at siden vi ikke har en god forklaring på livets opprinnelse, må vi tro på skapelsesguder inntil vi finner en naturlig forklaring. Da TROR du jo faktisk ikke!

     

    Og hvor har du det fra at ikke-religiøse er i mindretall!!?? Vi utgjør den klare majoriteten her i landet.

  8. Utrolig idiotisk av faren din. At religion er nødvendig for å få et samfunn til å gå rundt, er bare bullshit. Og at kristendommen er den klart beste religionen, er enda mer bullshit.

     

    Er ikke ateist, men så har jeg aldri kjøpt det skvipet alle religioner selger heller. Jeg mener at samfunnet ikke kunne ha klart seg uten religion for en del år siden, men siden all religion nå står på tynn is, dvs. at vi nå har vitenskapen som gir oss sannhet, ikke trosamfunn som gir oss løgner, tror jeg at vi fint kan klare oss utmerket, bedre, supert, TOPP, uten religion. Religionen hindrer og bremser ned vitenskapelige framsteg, og jo færre som TROR, jo FLERE kan jobbe med å utvikle samfunnet vårt.

     

    Du er ikke ateist? Du virker i hvert fall som en.

  9. Ja, ser for meg folk komme på byen med one night stand-kontrakt i lomma. Lol. Jeg er enig med deg i at det er uansvarlig å ha tilfeldig sex uten beskyttelse, men hvorfor bør ikke mannen ha samme rett til å frasi seg ansvar som kvinnen? Hvis kvinnen skal ha rett til å ta abort, må faen meg mannen ha rett til formell abort.

×
×
  • Opprett ny...