Gå til innhold

Dinsdale

Medlemmer
 • Innlegg

  4 051
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dinsdale

 1. The Avatar skrev (1 time siden):

  Eg er enig i mykje av dette, samtidig så er ei lønnsaukning på opp mot 180 000 kr såpass mykje at trivselsforskjellen mellom noværande og framtidig arbeidsplass må være veldig stor for at eit jobbskifte ikkje er verdt det.
  Eg er heilt enig i at det å hoppe frå arbeidsgiver til arbeidsgiver berre for nokre tusenlappar meir i året ikkje er særleg heldig med tanke på det sosiale arbeidsmiljøet, men vi snakker om eit lønnstillegg som som i sum tilsvarer ei halv årslønn for ein assistent.

  Dette er mykje pengar, og eg tenker at det klart er verdt risikoen ved å prøve ein ny arbeidsplass. 

  Absolutt. Samtidig har jeg sett folk fått 200k mer i lønn et annet sted, og gått på dagen. De jobber ikke der lenger for å si det sånn. Å lokke med høy lønn er helt klassisk og man kan gjøre lurt i å tenke seg om. Det hjelper ikke å ha velfylt bankkonto om du mistrives på jobben, altså et sted man skal være i minimum 8 timer hver hverdag i mange år fremover. Da blir man et trist menneske.

  Nå er dette staten, så det litt kanskje sikrere. Samtidig er det en myte at om man får jobb i staten, ja da er man "set for life". Man er bare et "lønnsnummer" der også, og arbeidsmiljøloven er lik i privat og offentlig næringsliv.

 2. Jeg kjenner ikke din situasjon godt nok. Vi kan si at lojalitet i utgangspunktet er bra i noen bransjer, spesielt der det et gode ledere. Hvilke forhold har du til din nåværende arbeidsgiver? Trives du og er det muligheter der? Å gå etter pengene er selvsagt fristende, men hva om du ikke trives der du kommer? Mange blir i jobber de ikke liker da de er redd for forandringer, og det er heller ikke bra.
  Men det virker som om du trives der du er.

  Penger er ikke alt, selv om det er viktig, og man vet hva man  har, men ikke hva man har. Samtidig skal ikke frykten for å tape være større enn viljen til å vinne. Da stagnerer man. Glem pengene en liten stund, og funder på om du virkelig trives der du er og hvilke muligheter du har der.

  Å brenne broer er ikke lurt, spesielt om det i samme bransje man brenner broene.

 3. Alt dette har jeg gjort mange ganger før, og gjør forsåvidt idag også i flere spill.

  Verden så litt kjedelig ut, og mye løping. Mulig noe er slått av for å ikke spoile for mye. Er det en god historie? Slike singleplayers er avhengig av det (ref AC). Grafikk og fighting alene kan ikke holde meg i stolen i 40 timer.

  Når var ikke grafikken her noe utenom det vanlige, samtidig er ikke den en dealbreaker. Mer om det blir kjedelig.

  Husker når LA Noir kom. Der var det mye nytt og spennende og god grafikk. Problemet var at det var kjedelig.

   

 4. Har ein nesten ny TMX (des 18) som på autopark fann på å kjøre inn i ei gigantisk betongsøyle i eit parkeringshus. Eg rakk å høgge i bremsa før den ødela meir enn plastskjermen på hjulbuen.

  Poenget mitt er at den betongsøyla som eg såg veldig godt i speilet og som bilen ikkje såg i det heile tatt kunne vore ei barnevogn, ein pensjonist eller kva som helst.

   

  Tesla har blindspots, det er jeg overbevist om. Kjenner andre som har opplevd ligende. Ryget i vegger etc uten at systemet har sagt ifra. Man blir jo litt lat.

   

  Mulig bilen ser det, men den vet kanskje ikke hva den skal gjøre alltid, og da gjør den....ingenting.

  • Liker 1
 5. Herlighet for en forutinntatthet.

   

  "Mann som er litt kjent for lov å bekrefte fordommene til mange fordi han hadde en dårlig erfaring"

   

  Hva med at jeg ble ranet av en person som var mørk i huden en gang. Han stjal mobilen ut av lomma. "Alle de som er mørke i huden er tyver! Jeg hater dem"

   

  Å generalisere skaper mer bias og fordommer. Nå sitter det folk rundt omkring "var det jeg visste! Dette har jeg sagt hele tiden! De som er mørke i huden er idioter og tyver"

  • Liker 6
 6. Fra Tesla:

  Merk: en tilkoblet telefonnøkkel bruker Bluetooth-frekvenser i stedet for en nettverkstilkobling til å kommunisere med din Model 3. Dette betyr at hvis du er parkert i en underjordisk garasje foruten signaldekning på telefonen eller bilen, kan du fortsatt låse opp og starte bilen uten problemer

   

  Det betyr at appen ikke trenger å være online. Så rart at de ble låst ute....

  • Liker 3
 7. For Trumps følgere er studier og forskning uinteressant. Om man ved enhver anledning kan frikjenne våpen, så gjør man det.

   

  Trump har startet valgkampen, og han bli gjenvalgt. Derfor sier han det han må. Om han rører våpen, blir han kastet.

   

  At Trumps egne ord og oppfordringer til vold mot meksikanere, blir ikke lagt vekt på. De var gale, alle som en. Nei, de var ikke det. De var på en mission.

   

  Republikanere vil tilbake til det glade patriarkalske 50-tall der alle var glade...vel ..utad hvertfall.

  • Liker 4
 8. Når er hva mulig?

  Kjøper det via skjermen i bilen din eller mobilappen. Man har gjerne kortinformasjon lagret der uansett for å betale på ladestasjoner (om man ikke har gratis lading)

   

  Har ikke Tesla selv enda og dem jeg kjenner med har gratis premium tilkobling og gratis superlading så noen andre kan sikkert svare bedre.

   

  Jeg har 1 Tesla og venter på nummer to. Har bestilt RWD og Standard Range Plus fordi jeg trenger ikke mer. I denne er ikke Spotify og nettradio tilgjengelig, men vet at man skal kunne abonnere på det, for det skal jeg ha. Trodde du hadde hørt noe om det. For det er ikke lansert ennå.

 9. Det er grenser for hvor mange elbiler det norske markedet evner å ta unna. Resten av verden vil ikke ha disse leketøysbilene. Også i Norge er man i ferd med å innse at man trenger biler som fungerer 100% under alle forhold. Det store flertall kan ikke kaste vekk tiden sin med å stort sett kjøre fra lader til lader uten å komme dit de skal.

   

  "Leketøybilene" har dekket mitt behov 100% siden 2012. Og steike, jeg har spart mye penger og lokalt miljø.

   

  Men hver sin smak.

  • Liker 3
 10. Noe av grunnen til forskjellene er at Store ikke kan være billigere en fysisk. Da vil butikker som selger fysisk slutte med det, og det vil ikke MS, eller noen av det andre fordi det har en verdi å stille spillene ut fysisk. Konsoller er det ingen som tjener penger på, og heller ikke så mye spill lenger heller. Tilbehøret er der pengene ligger.

   

  Litt som at Telenor ikke har lov å være billigst, for da ville ingen av de som bruker nettet deres ha en sjanse.

  • Liker 1
 11.  

  Hadde alle biler blitt byttet ut med el-bil så hadde vi hatt ett enormt problem. Må nok bygges noen atomkraftverk

   

  -Før du slenger ut sånne bemerkninger, kan det kanskje være greit å sjekke hva de som faktisk har ansvar for strøm og strømnett i Norge mener? https://www.nve.no/nytt-fra-nve/nyheter-energi/stromnettet-er-klar-for-elbilene/

  Noen av de som ikke kjører elbil, tror at man må lade flere ganger om dagen og ustanselig lete etter ladere. Sannheten er at de idag finnes flust med ladere, og at de fleste biler som selges nå, går 30 mil eller mer.

   

  De færreste kjører over 30 mil hver dag, og vil kunne trenge å lade 3-4 ganger i uken. Kanskje mindre.

  • Liker 5
 12. hehehe, si det til de som er på sin tredje DU, som sliter med sort skjerm, skjerm som dør og må byttes (30000,-), at dørhåndtak ikke løser ut, langlysassistent som er treig, bil som bare lader på AC, ikke DC/CSS/superchargere, bremser som ikke fungerer etter at bilen har stått litt, feil på frunk-lås, calibration ongoing på evig tid, feil på 12v batteri, Falconwing-dører som ikke åpner seg, osv, osv. orket ikke scrolle lengre tilbake enn 23. jan..

  Snakket om meg og min. Utover det er masse utfordringer. Det er ingen hemmelighet.

×
×
 • Opprett ny...