Gå til innhold

Pseudopod

Medlemmer
  • Innlegg

    2 723
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Hjelpsomme svar

  1. Pseudopod's innlegg in [Løst] God bærbar PC til studentbudsjett? ble markert som svaret   
    Dersom du var godt fornøyd med den forrige laptopen din inntil harddisk og batteri streiket, har du vurdert å bytte ut de to komponentene? Om du setter i en SSD på 120-256 GB så får du veldig mye bedre ytelse i typiske studentoppgaver. En SSD pluss nytt batteri kan kjøpes til langt under budsjettet ditt. Det vil sannsynligvis koste godt under 2000, selv om batteriet du kjøper er originalt fra Asus. Om Asus tilbyr ekstra store batteripakker, så kan det være aktuelt også, selv om det kanskje vil koste litt ekstra.
     
    En SSD vil også senke støynivået til maskinen bittelitt, og også bruke litt mindre strøm enn en HDD, som fører til ytterligere litt lengre batteritid. Det er lett å bytte ut HDD med SSD, og om du handler raskt så får du også en legitim Windows 10 oppgradering dersom maskinen din har en Win7-lisens. 
     
    Jeg vet ikke hvor mye RAM det var i den forrige maskinen, men dette er også noe som er lett å oppgradere på en laptop. Dersom den allerede har 8 GB, så er det ikke så mye vits, men for eksempel fra 4 GB til 8 GB kan gi en god ytelsesforbedring. Man må så klart sjekke om maskinen støtter så mye RAM først. Dersom den bare har 2 GB så vil 2 til 4 gjøre en veldig stor forskjell.
×
×
  • Opprett ny...