Gå til innhold

johan1

Medlemmer
  • Innlegg

    542
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av johan1

  1. Hei. I sommer hadde jeg et aktivt seksuelt forhold med en jente, Vi hadde ubeskyttet sex flere ganger. Dessverre fant jeg ut at denne jenta ikke er helt som jeg først fikk inntrykk av. Vi var ganske nære hverandre, inntil for ca. 2 uker siden. Da fant jeg ut at hun har hatt sex med minst 2 andre samtidig som vi har "holdt på", og jeg vet ikke om det er fler.

     

    Grunnen til at jeg bekymrer meg, er at etter hun hadde vært på ferie med en venninne, fortalte hun at venninna hadde ubeskyttet med en bulgarer. Venninna testet seg og hadde klamydia. Jenta jeg har hatt ubeskyttet med, sa at hun testet seg og kun for at venninna ikke skulle være alene.

     

    I dag tenkte jeg på at hun kanskje også hadde sex med denne personen, og også fikk klamydia. Bør jeg teste meg, eller bekymrer jeg meg uten grunn? Jenta er typen til å ha sex med mennesker hun aldri før har møtt, deriblant bestekompisen min (som er en av de 2 jeg vet om).

  2. Trenger tips til opptrening av kne.

     

    Kort fortalt: Ryket fremrekorsbånd, skade på midten av menisken som vil helbrede seg selv. Operasjon + opptrening 12 måneder fra dags dato minst.

     

    Noen gode øvelser og anbefale, får sikkert masse tips fra fysio etter operasjon med oppfølgning osv. Men gjerne fra noen andre i samme situasjon som dere har fått ett positivt syn på.

     

    Og ett spørsmål til. Er det i hele tatt 1% sjangse for at jeg kunne greid å trene det opp bra nok til å komme inn hos FSK, MJK eller Spesialbåtoperatør? Vet det er hardt, spar meg for den preken. Jeg bare lurer på om det er mulig med skaden min etter operasjon osv.

    Løpe på mykt underlag, kinesiologisk teip

  3. Er ikke Jean Paul det jalla-merket til Boys of Europe? Ser at når de har salg så er det alltid alt annet enn Jean Paul, men fatter ikke at det er noe å hige etter.

     

    Gant på en 16-åring? Ser for meg en gubbe på 46. Lacoste er vel veldig lite kvalitet for pengene. Ralph Lauren og Levi's kan jeg skjønne.

    Hehe, er jeg bor er det mange som går i de klærne.

  4. Hei, jeg skal til Krakow i en uke fra mandag, og planlegger å handle inn en del klær. Det jeg lurer på er om prisen er billigere enn i Norge.

     

    Merker:

    Jean Paul

    Ralph Lauren

    Levi's

    Lacoste

    Gant

    Armani

     

    Dvs. de merkene som er dyre og alle 16 år gamle pappaguttene går i.

×
×
  • Opprett ny...