Gå til innhold

jøgleren

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jøgleren

  1. kreatin er bare tull for en 14åring. Selv om du er ufornøyd med kroppen din nå, vil du få en veldig bra kropp bare hvis du trener effektivt og systematisk. Kreatin gir deg energi, men ikke økt muskelmasse. Og den gjør slik at musklene dine blir større. Altså dem trekker til seg vann. Alikevel så kan mann aldri være sikker på at det ikke er skadelig. Hold deg unna og tren fornuftig. Alle 14 åringer er enten skinn eller feite. Muskler kommer med åra.

  2. Jeg tenker på å koble en skjerm(iiyama 19 tommer, 1920x1440, 60 hertz) opp mot bærbaren min. Poenget er at jeg spiller Flight Simulator og ønsker å spille med to skjermer.. Jeg kloner, men da får jeg bare samme bilde. Jeg ønsker f.eks å spillle med en kameravinkel på den ene skjermen..og en annen på den første...Hvordan gjøres dette..?

     

    Har et skjermkort geforce 7400 på bærbaren min;)

  3. Sollys er den beste kilden til en renere ud. Det tørkere ut kviser og uren hud. Solarium er jo et alternativ. Er kanskje litt soss, femi..men hva faen...Hvis det hjelper deg..så hvorfor ikke:D

    Hudkremer er ofte oppskrytt, liten effekt.

    Ansiktsmaske går jo an å bruke da^^ hehe

  4. altså du har kjente versjoner:

     

    1. Hotel California orginalen

    2 Den akustiske live versjonen(hell freeze elr noe)

     

    Det som er viktig å huske på når du skal lære en slik omfattende sang er at det er flere gitarer samtidig, opptil 5, vertfall på den akustiske versjonen. Sånn musikalsk sett synes jeg den akustiske versjonen er den fineste, men noe vanskeligere.

    Men Soloen på den orginale versjonen er døds rå. Hva foretrekker du? Det er spørsmålet.

    Nivå messig er det store forskjeller på vanskelighetsgraden på disse sangene. Anbefaler deg å lære basic akkordene, forspillet på den akustiske versjonen, og soloen på orginalen.

     

    Det som er kjekt, er at du kan improvisere med begge versjonene inni hverandre, så det kommer litt an på hvor mye du vil gjøre ut av det selv;)

     

    gitarsoloen på orginalen er her vertfall..med instruksjonsvideo og tabs

    http://www.freelicks.net/Hotel_california.htm

     

    Vanskelig å finne tab til deg..Du bør kjøpe(anbefaler deg ikke laste ned akkurat;)) guitar pro(et tab avspillende musikkprogram). Da kan du bare søke på 911tabs.com så finner du lett riktige tabs til alle versjonene.

  5. I klassen min(noe som var hysterisk morsomt på ungdomsskolen) laget vi stønnelyder, og det tok helt av..læreren spurte sa da: voldsomt så mange som har fått influensa.

     

    En annen ting vi gjorde var å blande inn WoW uttrykk i undervisninga..f.eks i en krl time når læreren min spurte om noe så kunne vi si: har ikke nok exeperience, eller spør chinese farmer, spør tanken, det var da voldsomt med aggro...d var faen så morsomt..

     

    En jævlig ting som skjedde i klassen min var at 2-3 gutter runka og kom på en jente som sov i bussen..fy faen..det var ville tider....Det siste er groteskt som faen..men sånn var d altså..

     

    :S:D

  6. Det var gymtime og vi hadde i oppgave å presentere to idretter for klassen. Den kvinnelige gymlæreren spurte en av guttene hva han hadde valgt og han sa: "Jeg har valgt å ha om fotball og damefotball" . Den feministiske ottar gymlæreren vår og de 10 aktive fotballjentene i klassen syntes selvsagt ikke dette var morsomt..men for meg var det hillarious:D

  7. Jeg tenker på å begynne med kreatin monohydrat. La meg si at jeg bruker det i 4 uker(Inklusive 10 dager oppbyggingsfase)..der jeg får større muskler. Hvis jeg da stopper helt opp med kreatin monohydrat, vil jeg musklene bli mindre, altså at musklene mister evnen til å oppta så mye mann. Med andre ord, gjør jeg meg avhenig av kreatin monohydrat hvis jeg ønsker å opprettholde. Har trent i 2år btw:D

  8. kanskje et lite "bitch slap" er det riktige noen ganger. Nå snakker jeg ikke om å banke livskitten ut av noen, men å sette seg i respekt. Jenter har null erfaring og kunnskap når det gjelder dette..de fleste vertfall;) Du må ha

    vært mobbet selv for å forstå trådstarters dilemma. Hva skal man gjøre når det ikke hjelper å løse konflikten ved lærer, foreldre , helsesøster osv.? Håpløs situasjon. Dere skjønner hva jeg hadde gjort. Men når jeg først skal terminatorere enn person velger jeg ikke et åpenlyst sted der det er mange personer. Ta det mann mot mann under fire øyne. Bedre for din egen sak og renome. Det er tross alt "litt" barnslig å utøve vold.

  9. Positivt tiltak dette her. Jeg er også villig til å stille på i en "man to man" talk. Jeg mener selv at jeg har en egen evne til å forstå folks situasjon. Jeg er ikke spesielt høytidelig..prøver å være litt humoristisk, ja rett og slett en du kan snakke om hva du vil om..ikke misforstå meg..Jeg er ingen mirakelmann..

     

    Jeg er helt uten fordommer. Ser ikke på homfile, invanndrere(ikke misforstå), narkomane som noen mindreverdige. Jeg er en 18åring fra stavanger og har stor omgangskrets, har også dame. Jeg ser på meg selv som en solid og snill kar som føler meg trygg på meg selv og andre. Hvis du lurer på noe så kan jeg gi tips om dagligdagse ting som mote, sjekking, trening(styrketrening), gitar osv. Hvis noen er ensome..snakk.. Jeg liker å snakke med andre mennesker. Det gir meg mye i form av glede. "Eg e isje et rævhål" som me seie på stavangersk:D

     

    Bare ta kontakt på PM.

  10. Oppsiktsvekkende og skremmende at dem bruker forsøkspersoner som ser ut som skinny småjenter og at dem drakk proteinpulveret i pappglass. For mye inntak av proteiner omdannes til fett hvis du ikke trener, hvis du derimot trener aktivt har det en effekt. Denne effekten som alle bodybuildere og flere idrettsutøvere påstår finnes kan ikke bare overses som er gjort i denne "raporten".

  11. Dagens kroppsideal ligger vel i det at både jenter og gutter skal være slanke og trente. Det er selvsagt litt forskjell mellom kjønnsidealene da.

     

    Jeg trener selv styrke og trener ikke bare for utseende og helsa. Jeg får selvtilitt av det. Jeg får en deilig følelse av og "se ned på" alle nybegynnerne og slappisene på treningsstudioet mitt. Ikke misforstå meg, jeg er ikke noe rævhål. Det jeg prøver å si at det ligger i mannfolket sine gener, helt tilbake til steinalderen at vi liker å være sterkere enn andre. "the survival of the fittest".

     

    Jeg spiser sunt, men tar meg noen utskjeielser i blant. Jeg har et avslappet forhold til kroppen min. Å drikke råe egg og pøse på med tunfisk er ekstremt. Da synes jeg heller at en skal vurdere et godt kostilskudd(proteinpulver etc).

     

    Jeg er selv opptatt av å være råsterk etter kroppsvekt. Målet er ikke å veie 120kg og ta 200 i benk liksom. Jeg er enig at markerte muskler er det fineste, med realtivt lav fettprosent:D

×
×
  • Opprett ny...