Gå til innhold

Urmaker

Medlemmer
  • Innlegg

    1 612
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Urmaker

  1. Yeah. Godt å være tilbake. Hvordan er steminga her? Folk fornøyde?

     

    4 spillere inn, 3 spillere ut. Tror dere Chambers er et modent 3. valg som midtstopper? I så fall føler jeg at vi trenger en DM og en sentral spiss før jeg er helt fornøyd. Dog er jeg spent på Campbell - hadde vært rått om han blomstra hos oss i år.

  2. Toyota Auris 2007 Diesel. Varmeskjoldet mitt lå løst over potta, så mekanikeren reiv det bare bort og sa vi måtte ringte Toyota for å bestille ny del. Toyota skal ha 1600 kr for ny del + jobb. Leser på nettet at det i følge mange ikke er så viktig. Så spørsmålet er, er det nødvendig? Kan man evt. kjøpe en bruktdel selv? I så fall, hvor?

     

     

  3. Fysikk innen fotball er litt spesielt - for såvidt jeg har forstått, er det mest hensiktsmessig å bruke en stor andel av tida til strategisk framfor fysisk trening. En langrennsløper trener naturligvis på en helt annen måte. Der er det kun teknikk og fysikk, i tillegg til den mentale biten rundt idrettsprestasjon.

  4. Men var ikke målet å bli flink i piano? Da er IKKE løsningen å spille bare det du ønsker. Du må spille musikk som krever teknikk for begge hendene. Har du ikke motivasjon til å lære deg det, kan du bare ha det så godt spør du meg. En kommer ingen vei ved å bare gjøre det en har lyst.

     

    Man kan komme svært svært langt med å kun spille det man ønsker, mener nå jeg. Hvor flink ønsker TS å bli? Det er ikke nevnt eksplisitt. Så lenge man ikke ønsker å bli konsertpianist, så skjønner jeg ikke hvorfor man på død og liv må spille klassisk - dersom man ikke egentlig vil det, vel og merke. (Hvis man vil det, kan det være en god erfaring.)

  5. Kan skryte på meg av å holde et brukbart høyt nivå på piano selv. Gikk vel 10 år i lære. De første 9 årene klassisk, også jazz siste året. Det er uten tvil best å lære klassisk med læreren din. Klassisk musikk er uten tvil best for å lære opp fingerferdigheter og vil hjelpe deg mye når du begynner på populærmusikk. Anbefaler derfor å lære klassisk med læreren også kose deg med moderne alene, mellom øvingene.

     

     

    Helt enig med detta :3

     

    Men om du ikke er så glad i klassisk så anbefaler jeg deg en moderne sang blant de andre for å holde oppe motivasjonen ;)

     

    Selv kom jeg for litt siden over en pianobok med noter fra et band jeg var utrolig stor fan av (In Fear And Faith). Har ønsket meg den til jul, om jeg får den kommer jeg til å ha mer enn nok å pusle med ^^

     

    Og her er ikke jeg fullt så enig. Man må se an personens musikksmak og mål. Dersom personen ikke liker klassisk musikk, eller ønsker å spille det, så er det ingenting som lettere vil frata motivasjonen enn om personen blir påprakka klassisk musikk, eller om man prøver å overbevise personen om at klassisk musikk er nøkkelen. Det er en ganske gammeldags måte å tenke på. Personen liker å synge og spille låter, og da er besifringsspill stedet å begynne. Spørsmålet er om man trenger å lære å lese noter i det hele tatt. Jeg mener nei.

  6. Det er bare fotballspillere som ikke klarer å restituere seg på 3 dager. Og det er i tillegg til at 2x45 minutter sjeldent er det enhver annen idrettsutøver ville kalt spesielt hardt.

     

    Det er jo i grunn en ganske latterlige uttalelse. 2x45 er så slitsomt som man vil ha det til å være. Spillere gir jo alt de har.

  7.  

    Tror aldri jeg har sett Benbjo si "hva var det jeg sa" etter å ha hatt en pessimistisk holdning, og hvor Arsenal har vunnet. Han roser de som oftest uten å gjøre det om til at de er verdensmestere, og sender aldri stikk til motsupportere.

     

    Jeg ordla meg litt utydelig. Jeg mente at han kan finne på å si "hva var det jeg sa" når laget gjør det dårlig, samtidig som han jo selvfølgelig blir glad hvis de vinner. Selvfølgelig sender han ikke stikk til motsupportere - han er jo den mest negative til eget lag.

  8. God dag for dere i dag!!!

     

    Hvordan går det med Benbjo oppi alt dette? Må være helt forferdelig for han å se at Arsenal gjør det bra.

     

    Han er jo en SM supporter. Liker smerten ved å se klubben slite.

     

     

    Haha!

     

    Han er jo en feiging som lever av å helgardere seg. Negativ til de grader for å kunne si "hva var det jeg sa", samtidig som han jo er fan som kan slippe løs glede dersom de vinner.

     

     

     

     

    Men ja, top of the league med fem poeng! Utrolig deilig.

    • Liker 7
  9. Henderson er i samme bås som Ramsey var noen sesonger siden, mangler bare at målfoten skal løsne så renner det inn. Han kommer alltid til en solid sjanse og han har jo noen lekre mål under belte allerede.

    Samt dette fra fjorårets arsenalkamp hvor han netter mot arsenal HELT på egenhånd:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=77F1kpHrt2E

     

     

    Spiller han vingback? Hvordan er han defensiv?

  10. Girouds er tidvis genial på link-up spill. Han flikker og vender rundt seg, og det virker som at medspillerne er mer bevisste på det nå enn ifjor, så vi har hatt noen lekre sjanser/mål i år pga. det. Samtidig må man ikke legge skjul på at det iblant går til helvete.

     

    Uansett, Giroud har da vært meget solid i år med en representabel mengde mål og assist. Gode bevegelser og mye mer effektiv foran mål enn ifjor. Som Skjj sier, så er det mere rundt backup det har vanka usikkerhet, men for å være ærlig, vil jeg si at jeg er fornøyd med Bendtner, som forøvrig gjorde et godt innhopp i går, og hadde en lekker assist mot West Brom i ligacupen. Heller ham enn Ba.

    • Liker 2
  11. er det:

    intro

    vers

    vers

    vers

    vers

    refreng

    bridge

    vers

    refreng

    outro

    ???

     

    Nope. Intro begynner med gitarspill. Vers er alt det som er likt som "i got my first real six string", refreng er alt som ligner på "but when I look back now, mellomspill er det fingerspillet på gitar. Ja, bridgen, hva er det da? (pedagogisk spørsmål). Når du veit det, kan du sette sammen en ny rekkefølge.

  12. Det er vel ingen som bestrider at Diaby er en god fotballspiller, de to kampene han er skadefri. Men jeg mener bestemt at vi ikke burde tilby han ny kontrakt, fordi det er feil å bare lønne en spiller vi aldri kommer til å få nytte av. Vi må være såpass ærlig og si at "nok er nok" og det er bedre at han prøver lykken et annet sted. Diaby er en herlig type, men det er grenser for hvor lenge vi skal prøve å fikse han.

     

    Det er jo en ikke-sak. Han får selvsagt ikke ny kontrakt. Men som sagt, han er nå under kontrakt. Den gjelder begge veier, så det er ikke noe vi får gjort med det.

    • Liker 1
  13.  

    Godt poeng. Men dobbeltmoral er det viktigste faget på supporterskolen, visste du ikke det? :wee:

    Men jeg må innrømme at jeg selv begynner å gå tom for tålmodighet når det gjelder Diaby. Som spiller har jeg sans for fyren, og han hadde jo et stort potensiale - vi så for oss en ny, fremtidig Vieira, gjorde vi ikke? Men jeg sier hadde, fordi han nå har blitt så gammel at det er svært lite sannsynlig at han noen gang vil oppfylle det potensialet, dessverre.

    Fotballspillere som er fysisk skjøre, bør kanskje se seg om etter andre måter å tjene til livets opphold på?

     

    Enig. Det ville vært et sjokk om Arsenal tilbød ham ny kontrakt ved utgangen av nåværende, men han er nå Arsenal-spiller fortsatt - en med en riktig trist historie, så for min del er det absurd å gå rundt og klage, ja kritisere ham i denne situasjonen, for så å forvente at gode spillere skal være lojale. Lojalitet handler om å gi og ta - du støtter spillere i vanskelige situasjoner, og får gjengjeldt den samme støtten tilbake. Når fans "hater" Diaby fordi han er skada, så har de i mine øyne ikke rett til å kritisere spillere for manglende lojalitet. De er illojale selv, så de kan ikke forvente noe annet i retur.

     

    Situasjonen er som den er. La oss gjøre det beste ut av det, så får vi se hva som skjer når kontrakten hans går ut. Mannen har nå faktisk gjort et par gode ting for oss på fotballbanen også. Jeg var på Emirates for noen år sida da han scorte vinnermålet mot Liverpool. Diaby har alltid vært en spiller jeg har digga, og jeg håper så inderlig han kan komme tilbake, selv om det virkelig begynner å spøke :(

×
×
  • Opprett ny...