Gå til innhold

Romis

Medlemmer
  • Innlegg

    3 932
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Blogginnlegg skrevet av Romis

  1. Romis
    Hei! Et kjapt spørsmål.
    Bør jeg lage ny blogg på en tredjeparts side, eller bør jeg fortsette på Diskusjon?
     
    Vil dere at jeg skal skrive på Engelsk, eller Norsk? Jeg liker helst å skrive på Engelsk, og det gjør at jeg kan få et større publikum, men hva syntes dere?
     
    Bruk kommentarfeltet for å svare på spørsmålene.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  2. Romis
    Hei!
     
    Jeg er fult klar over at jeg ikke har oppdatert bloggen så mye i det siste, men det er fordi det ikke har skjedd mye som er verdt å skrive ned.
     
    Det jeg kan gjøre, er å skrive opp en liste over alle kampene jeg har spillt på en dag, og lagt til om jeg vant eller tapte, hvis dere ønsker det.
     
    Bare kom med forslag om hva dere vil jeg skal inkludere i Bloggen.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  3. Romis
    Flin skal kontakte Komplett, Amentio, ABB, MPX og andre nettbutikker for mulighet for premier!
     
    Hvis du har muligheten for å spille i en turnering holdt av Flin den 18. August fram til turneringen er over, så anbefaler jeg deg å poste i denne tråden:
     
    http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1249982
     
    Bare å melde dere på! Vi vet ikke helt hva det blir til, men jeg regner med at meg og Flin kommer til å caste hele turneringen. ( Han vil kommentere mine kamper når jeg spiller, og vice versa. )
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  4. Romis
    Alle taper, til og med profesjonelle spillere. Men ikke alle er like flinke til å børste av seg tapet, og lære av sine feil. Noen blir sinna når de taper, andre tar det helt med ro, og noen sier ikke engang GG når de taper.
     
    Ja jeg tenker på deg, Idra!
     
    Se denne videoen av Day[9] som viser hvordan man lærer av å tape:
     
    http://day9tv.blip.tv/file/3634160/
     
    Se også denne videoen som viser hvordan du skal reagere til et tap, og lære å børste det av det, det er på en måte det samme:
     
    http://day9tv.blip.tv/file/3627433/
     
    Jeg vil gjerne vite hvordan dere forholder du forholder deg til tap. Skriker du? Dør du litt innvendig? Får du lyst til å ringe Blizzard og klage på at Void ray's ikke er balansert? Skriv en kommentar!
     
    Selv pleier jeg som regel å ta en liten pause når jeg taper, og komme tilbake for å se replayen, og lære av den.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  5. Romis
    Mens jeg ligger her i senga mi, med et gammelt tastatur som har skrapemerker eldre enn meg, så tenker jeg på hva det er jeg vil oppnå i løpet av året med Starcraft II. Jeg skal prøve å være en realist, akkurat nå, så kan jeg heller skrive en mindre kompakt og utspekulert liste senere, som ikke er skrevet med et realistisk syn, i det hele tatt.
     
    Jeg har lekt med tanken om at jeg har lyst til å vinne en turnering som holdes på et lokalt LAN som huser rundt 400 mennesker hvert år, og jeg skal nok klare det. Hvis jeg vinner på det lanet, er det første fot inn i min drøm om å en dag være en profesjonell Starcraft II spiller. Jeg vet hva du tenker. '' Herregud for en dum unge som tror han skal spille profesjonnelt en dag. '' Vel, vet du hva? Det her er ikke bare en liten dum guttedrøm som aldri går i oppfyllelse, jeg har alltid likt spill.
     
    Hele livet mitt har jeg spillt spill. Jeg har aldri likt sport, eller å være ute, eller å sosialisere med venner. Jeg elsker å spille! Jeg har spillt et bredt utvalg av spill, men Starcraft har virkelig en plass i hjertet mitt, som kun deles av Diablo serien. For dere som ikke har spillt Diablo, så er det et rollespill hvor du spiller forskjellige karakterer som du bygger fra lvl 1, til lvl 99. Men nok snakk om Diablo, det er ikke derfor jeg lagde denne bloggen her.
     
    Hvis jeg skal tenke på hva det er jeg vil oppnå med Starcraft, så har jeg allerede nevnt å vinne en lokal turnering, som holdes i Oktober, for de som lurte på det. Jeg har i allefall lyst til å komme opp i Diamond League, og spille kompetativt hver eneste dag. Jeg har hatt litt problemer med å motivere meg selv til å gjøre det, ikke spille hver dag, men å spille kjempemasse. I dag for eksempel, så har jeg kun spillt omtrent 16 kamper, som er ingenting.
     
    Uansett, nok snakk om hvor lite jeg spiller. Jeg har lyst til å komme opp i Diamond League, og delta i noen turneringer rundt om kring i Norge, det jeg i hvertfall har lært, er at i Platinum league, så har jeg forbedret meg selv så utrolig mye raskere enn det jeg noengang gjorde i Gold League. I Gold League var det ikke så veldig vanskelig å slå andre spillere, og man hadde heller ikke noe behov for å bli bedre, for å slå andre. Så da skjønner dere kanskje hvordan det påvirkes i Platinum, hvor alle spillerne er 10 hakk bedre enn de i Gold. Det er utrolig forskjell på spillere i Gold, og Platinum, men det er bare positivt, fordi jeg har lært så utrolig mye på min korte tid i Platinum. Jeg kan forresten benytte denne tiden for å vise dere en post jeg lagde på Diskusjonstråden angående Protoss Stretegi. ( For dere som ikke visste det så spiller jeg kun Protoss. )
     
     
    Jeg håper dere som spiller Protoss suger til dere alle tipsene jeg har skrevet opp, og bruker de hver eneste kamp. ( Ikke alle tipsene er valide til enhver kamp, men du føler selv for hva du vil gjøre med tipsene. )
     
    Utenom det jeg har netopp nevnt, har jeg utrolig lyst til å spille veldig mye, slik at jeg har veldig mye erfaring bak meg. Jeg har lyst til å spille omtrent 10 kamper hver dag framover ( minst ) og håper det kan virkelig forbedre spillteken min.
     
    Men det er som Day[9] sa i en av sine daily'sm at den beste måten å virkelig få en feeling på hvor god du er, og hvor du ligger, er å delta i turneringer. Tenk deg følelsen av å spille mot en av de beste og mest profilerte spillerne i Norge, hvor utrolig kult hadde ikke det vært? Sidde head-to-head mot den beste terran spilleren i Norge, og føle nervøsiteten stige som en kjele med kokende vann.
     
    Jeg har lyst til å delta i så mange turneringer jeg har mulighet til, og spille så mye jeg kan, så jeg kan bli så god som mulig. Men en ting jeg sier før jeg lar dere gå over til hva enn det var før dere forviklet dere inn på denne bloggen: Hvis dere har lyst til å bli god i Starcraft, så er det kun hard trening som gjelder, og en av de viktigeste tingene du kan gjøre, er å scoute. Utenom det så vil jeg si at hvis du føler at du er litt svak i 1v1, så spill litt 2v2 med en venn som er bedre med deg, du lærer mye mer av å spille med en god venn i 2v2, enn å tape i 1v1.
     
    Har du lyst til å se mine replays, kan de lastes ned på http://www.thereall.com/starcraft/romis/
     
    Ellers kan du diskutere Starcraft i forumet: http://www.diskusjon.no/index.php?showforum=596
     
    Jåper det var dette dere ville, de som stemte på at jeg skulle lage en post hver dag, som var lang.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  6. Romis
    Jeg og Ajaco har tenkt til å streame Starcraft II kamper, diskusjoner, taktikker, strategier, tips og triks i en Stream. Vi har fått en nettside nå, men det er usikkert når vi starter å streame.
     
    Selv skal jeg gå til innkjøp av et 720p HD webkamera, som brukes i tilegg til Streamen.
     
    Vi trenger fortsatt tips på hva vi kan ha med i streamen, og hva dere vil ha. Så skriv en kommentar om hva du har lyst til å se på Streamen.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  7. Romis
    Hei! Fra 15:00 i dag, skal jeg spille non-stop til 02:00.
     
    Håper det gjør at jeg får litt bedre teken på Protoss, og får spillt noen kamper i dag.
     
    Hvem vet, kanskje jeg elsker å spille så lenge, bare at jeg ikke vet det, så holder jeg på sånn hver dag framover!
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  8. Romis
    Hei! I dag har jeg tenkt til å gi dere en del sider hvor dere kan få litt informasjon om spillet, og/eller diskutere spillet med andre spillere.
     
    Det er flere forskjellige steder man kan gjøre dette på, men jeg kommer til å fokusere på de som er verdt å nevne!
    ( Som alltid, hvis dere har noen innspill, så si gjerne ifra i kommentarfeltet! )
     
     
    Sc2Armory
    Har et eget forum, forside med nyheter om spillet, et galleri og en seksjon dedikert til guider for forskjellige taktikker. Kan anbefales!
     
    Starcraft Incgamers
    Maps/Replays, Forum, Guider, Galleri, Forside med nyheter, Wiki, Verktøy, Starcraft butikk m.m. Kan absolutt anbefales!
     
    Starcraft II Norge
    Norges største Starcraft II community. Alltid hyggelig å snakke taktikker med Nordmenn!
     
    GosuGamers
    Kan egentlig si at denne siden har det meste.
     
    TeamLiquid
    Dette er vel det største Starcraft communitiet i verden? Inneholder alt du trenger.
     
    Da var vel tiden for å linke til noen fantastiske podcasts, analytiske episoder osv.
     
    Day[9]
    Den aller beste analytikeren av Starcraft etter min mening, utrolig god til å forklare. Han har også vunnet et verdensmesterskap før, og vet absolutt hva han snakker om.
     
    HDStarcraft
    Commentator for Starcraft II matcher på Youtube.
     
    HuskyStarcraft
    Samme som HDStarcraft
     
    WTii1
    Veldig ny kommentator, men er sbsolutt verdt å sjekke ut. Han legger ut games av seg selv, og forklarer forskjellige taktikker måter å vinne på med de forskjellige rasene.
     
     
    Dette er bare en håndfull med sider du bør sjekke ut for Starcraft nyheter. Lykke til i Starcraft!
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  9. Romis
    Hei! I dag har jeg spillt i rundt 4 timer, og hoppet fra Gold til Platinum! Jeg tenkte jeg kunne feire derre med å legge opp en replay av meg selv som viser hvor bra 4 gate er mot andre spillere, men siden TheRealL har gitt meg mulighet til å laste opp alle mine replays til en server i London, så kan dere heller ta en titt på den:
     
    http://www.thereall.com/starcraft/romis/
     
    Nok en gang, en stor takk til TheRealL som gjorde dette mulig. Heretter er det bare å laste ned alle replays dere vil se på. Jeg kommer med mer informasjon og noen annonseringer senere, så bokmerk denne bloggen, og følg med videre!
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  10. Romis
    Hei! Siden Starcraft kom ut, har jeg spillt litt campaign og spillt litt league matcher.
     
    Jeg har kun spillt 12 league matcher til nå, og skal prøve å få spillt rundt 30+ kamper hver dag i de neste ukene som kommer, så jeg kan fylle litt mer ut da. Hitills har jeg kommet til Gold league, rank 30.
     
    Hvis dere har noen ideer om hva jeg bør inkludere i bloggen, og hva dere vil se i de neste dagene på bloggen, så hyl ut.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  11. Romis
    Hei! Et kjapt spørsmål: Hvordan skal du tilbringe din første dag på Starcraft II?
     
     
    Kanskje du skal spille single player campaignen ferdig, eller kanskje du skal spille 2v2 med venner? Eller kanskje du bare skal spille 1v1 så mye du kan?
     
    Selv skal jeg spille 1v1 for det meste, og 2v2 med venner.
     
    Legg igjen en kommentar og fortell oss hva du skal gjøre!
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  12. Romis
    Da er det en dag til Starcraft II Wings of Liberty lanseres!
     
    Håper dere gleder dere like mye som meg. I mellomtiden kan du fordrive tiden ved å enten poste i beta diskusjonstråden: Click me. Eller så kan du se på videoer fra Day[9], HuskyStarcraft eller HDStarcraft.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  13. Romis
    Hei! Siden jeg har fått ansvaret av Simen1 til å lage forumets ofisielle Starcraft II Diskusjonstråd, lurer jeg på hva dere føler jeg bør ha med i førsteposten.
     
    Før dere sier imot, så ta en titt på denne posten:
     
    http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1178532&view=findpost&p=15967582
     
    Kom med forslag!
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  14. Romis
    Hei! Ville bare si ifra hva slags planer jeg har om denne bloggen i framtiden.
     
    Har noen ideer til hva jeg kan inkludere i denne bloggen, har dere noen ideer kan dere bruke kommentarfeltet nedenfor for å supplementere mine punkter.
    Jeg har satt opp noen få punkter om hva jeg ønsker å ha med i bloggen:
     

    1 Kamp hver Onsdag hvor vi diskuterer mulighetene hver spiller hadde
    Ukentlige spørsmål
    Taktikkdiskusjoner
    Diskuteringer rundt patcher
    Diskusjoner rundt replay's
    Diskusjoner om turneringer
    Leaguediskusjoner
    ++ mer

     
    Har kanskje tenkt til å lage en Youtube channel etterhvert hvor jeg kommenterer replays og diskuterer forskjellige taktikker, samt viser fram de aktuelle taktikkene og/eller strategiene, men det blir ikke i første omgang.
     
    Akkurat nå kommer jeg til å starte å spille Starcraft på Tirsdag, så jeg skal holde bloggen så oppdatert jeg bare kan framover. Kommer til å ha masse nye innlegg etterhvert som spillet kommer ut, og kvaliteten på blogginnleggene mine kommer til å øke dramatisk. Jeg har også planlagt å lage en header til bloggen, og jeg har veldig lyst til å gjøre bloggen mye mer iøyenfallende for leserne.
     
    Hva syntes dere? Det er tross alt en blogg dedikert til leserne og ikke for min egen skyld, jeg vil jo gjøre alle glade, men det er jo umulig. Noen liker bilder, andre liker bare tekst, noen liker lange innlegg og noen liker korte. Jeg hadde satt umåtelig stor pris på å høre hva dere syntes jeg bør gjøre. Har også lyst til å vite om jeg bruker et alt for '' dummet ned '' språk, fordi jeg kan gledelig skrive mye mer '' avansert '' norsk enn det jeg gjør akkurat nå.
     
    Som alltid så legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  15. Romis
    Hvordan er det du skaffer deg det nye spillet? Kanskje du allerede har forhåndsbestilt, eller kanksje du skal kjøpe det på sida deres?
     
    Selv skal jeg kjøpe spillet på siden deres klokken 10:00 27. Juli. Har allerede innstallert spillet, så da venter jeg bare på koden jeg får når jeg kjøper det.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  16. Romis
    I dag er aller siste dag av Fase 2 av betaen, så de som vil spille bør spille så mye som mulig i dag.
     
    Jeg har hatt noen games i dag, og kan liste de opp her:
     
    SF: Slightly Favored
    F: Favored
    TE: Teams Even
     
     
    PvP - SF - Loss -9 points
    PvP - TE - Win +28 points
    Pvp - SF - Loss -9 points
    PvP - TE - Loss -13 points
    PvZ - TE - Win +22 points
    PvT - TE - Loss -10 points
    PvP - TE - Win +22 points
    PvT - TE - Win +22 points
     
    Som dere ser spiller jeg bare Protoss, og jeg vinner de fleste games med folk i Gold league.
     
    Det jeg har lært i dag, er at 4 zealots fungerer utmerked å harrasse med på starten, og etterpå kan man gå bare Stalkers for veldig bra harrass etter zealots har ryddet litt i arbeiderne til de andre.
     
    Jeg brukte denne taktikken for de fem siste gamsa mine:
     
    - Bygg workers fram til 9.
    - Bygg pylon
    - Workers fram til 12
    - Bygg Gateway
    - Bygg enda en Gateway
    - Bygg Assimilator
    - Bygg Pylon
    - Bygg workers
    - Bygg 4 zealots
    - Bygg Cybernetics core
    - Bygg 4 stalkers
     
    Etter dette, kan du legge til expansions lett, fordi de fleste motstandere har ikke så veldig mye så tidlig i gamen, og Stalkers fungerer utmerket mot Marines. ( Jeg gikk inn med 4 zealots, ødela supply depot, drete 4 marines, en worker og Tech lab. Dette er bare et eksempel )
     
    Legger også opp en Poll:
     
    Skal du kjøpe vanlig versjon av Starcraft, eller Collectors Edition?
     
    For de som ikke vet det, så inneholder Collectors Edition følgende:
     
     
    Hvis dere vil, kan jeg legge opp Replays, enten her eller på Youtube.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  17. Romis
    Et kjapt spørsmål: Hvordan countrer dere 6-pool Zergling rush?
     
    Selv pleier jeg å lage 2 gateway'er på rampen, og sette 3 zealots på en rekke i midten for å blokkere resten av veien, og det funker veldig greit.
     
    Så hva gjør dere? Bruk kommentarfeltet nedenfor for å svare.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  18. Romis
    Hei! Tenkte jeg kunne lage en post hvor jeg spør dere hva favoritttaktikken deres er.
     
    Min er den her, som er hentet fra mitt andre innlegg i bloggen min Click Me.
     
     
    Gleder meg til å lese hva dere gjør, fortell gjerne hvilke raser taktikken(e) deres funker best mot!
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  19. Romis
    Hei! Dette blir da mitt første offisielle blogginnlegg noen gang, da jeg aldri har hatt et blogg selv, men jeg har alltid likt å lese blogger, spessiellt av folk jeg vet hvem er, og idealiserer.
     
    Jeg kan begynne å fortelle hvem jeg er, men istede for å skrive alt om meg, kan jeg heller sitere fra profilen min her på Diskusjon.no
     
     
    Utover det kan jeg fortelle at jeg ikke var den største Starcraft Brood War spilleren. Jeg spillte mest med venner, og veldig lite over nettet. Jeg var den typen person som ikke ante hva han skulle, det var å få opp en gateway når jeg syns det passa, og gas var en selfølge med en gang jeg fikk penger! Jeg hadde ikke snøring på den tiden, men det kan ha noe med at jeg bare var 7-8 år gammel. Men jeg syntes det var gøy, og likte veldig godt spillet.
     
    Jeg har siden den gang brukt veldig mye av min fritid til å spille, og kan vel klassifiseres som en type gamer som aldri er ute, og hater å bevege seg, og hater spessiellt sola.
     
    Jeg har spillt spill som Age of Empires 1, 2 og 3. Age of Mythology, Dawn of War, Warhammer, Warcraft 2, og 3. Napoleon Total war, osv.
     
    Jeg er en stor fan av RTS spill generelt, og det er derfor jeg er en stor fan av Starcraft. Jeg har i det siste bestemt meg for å begynne å spille hver eneste dag, og trene i flere timer, bruke lang tid hver dag på å lese om forskjellige strategier og besøke kjente castere / analytikere for å se på deres videoer og lære av de. Jeg har et ønske en dag om å kunne konkurrere i Ligaer som OSL og GosuGamer's konkurranser. Det er en stor drøm jeg har, og det er med denne bloggen at jeg tar et virkelig stort skritt inn i Starcraft for aller første gang.
     
    Jeg begynte å spille Starcraft 2 Wings og Liberty noen uker før Fase 1 av betaen sluttet, og har siden da falt pladask for spillet. Jeg ser opp til spillere som DeMusliM, Huk, Sen og alle de andre topp-spillerene.
     
    Det jeg kommer til å skrive om i denne bloggen er generelle nyheter om Starcraft, og min reise til toppen. Det er selfølgelig ikke sikkert det kommer til å skje, men jeg skal i hvertfall prøve så godt jeg bare kan! Akkurat nå vil jeg klassifisere meg som B- spiller, men forhåpentligvis, kommer jeg til å vokse til en A- i løpet av neste år. Etter det er det beinhard trening hver eneste dag for å kunne reise seg til A+ nivå. Det kommer til å kreve utrolig mye tid, men jeg er sikker på at jeg kan vokse utrolig mye med tiden.
     
     
    Det er et litt kort innlegg for denne gangen, men fortløpende kommer jeg til å ha masse nye innlegg, så legg til denne bloggen i dine bokmerker, og støtt meg på veien til Diamond League, og forbi.
     
    Mvh,
     
    Romis.
  20. Romis
    http://day9tv.blip.tv/file/3732340/
     
    Dette er altså en veldig basic guide. Hvis du har problemer å vite når du skal bygge ting, og hva du skal bygge, så er det her en uvurdelig guide.
     
    Den viser i tillegg hvordan man skal finjustere en build slik at du får ut flere units kjappere, og ikke ha så mye penger til overs. Og som vi alle vet er det fy-fy i Starcraft.
     
    Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.
     
    Mvh,
     
    Romis.
×
×
  • Opprett ny...