Gå til innhold
  • blogginnlegg
    30
  • kommentarer
    69
  • visninger
    32 700

Framtiden til denne bloggen.


Romis

382 visninger

Hei! Ville bare si ifra hva slags planer jeg har om denne bloggen i framtiden.

 

Har noen ideer til hva jeg kan inkludere i denne bloggen, har dere noen ideer kan dere bruke kommentarfeltet nedenfor for å supplementere mine punkter.

Jeg har satt opp noen få punkter om hva jeg ønsker å ha med i bloggen:

 

  • 1 Kamp hver Onsdag hvor vi diskuterer mulighetene hver spiller hadde
  • Ukentlige spørsmål
  • Taktikkdiskusjoner
  • Diskuteringer rundt patcher
  • Diskusjoner rundt replay's
  • Diskusjoner om turneringer
  • Leaguediskusjoner
  • ++ mer

 

Har kanskje tenkt til å lage en Youtube channel etterhvert hvor jeg kommenterer replays og diskuterer forskjellige taktikker, samt viser fram de aktuelle taktikkene og/eller strategiene, men det blir ikke i første omgang.

 

Akkurat nå kommer jeg til å starte å spille Starcraft på Tirsdag, så jeg skal holde bloggen så oppdatert jeg bare kan framover. Kommer til å ha masse nye innlegg etterhvert som spillet kommer ut, og kvaliteten på blogginnleggene mine kommer til å øke dramatisk. Jeg har også planlagt å lage en header til bloggen, og jeg har veldig lyst til å gjøre bloggen mye mer iøyenfallende for leserne.

 

Hva syntes dere? Det er tross alt en blogg dedikert til leserne og ikke for min egen skyld, jeg vil jo gjøre alle glade, men det er jo umulig. Noen liker bilder, andre liker bare tekst, noen liker lange innlegg og noen liker korte. Jeg hadde satt umåtelig stor pris på å høre hva dere syntes jeg bør gjøre. Har også lyst til å vite om jeg bruker et alt for '' dummet ned '' språk, fordi jeg kan gledelig skrive mye mer '' avansert '' norsk enn det jeg gjør akkurat nå. :thumbup:

 

Som alltid så legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.

 

Mvh,

 

Romis.

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Jeg synes det å ikke skrive så alt for komplisert norsk kan være en god idé. Om det er dyslektikere eller yngre personer som leser bloggen, så vil de også kunne få et godt utbytte av det.

 

Og slik jeg har forstått det, så er dine ambisjoner å bli veldig god i dette spillet. Etterhvert som du blir bedre, kunne du kanskje prøvd deg på noen tutorials? Slik at nye spillere som leser bloggen din kan få noen gode tips for å komme godt i gang. Gjerne en replay med commentary av hva du gjør, hvorfor du gjør det, og hvordan du gjør det. Tror mange hadde satt pris på det.

 

Når det kommer til header for bloggen; jeg går Medier og Kommunikasjon, og driver en god del med grafisk design. Så dersom du kunne tenkt deg hjelp med dette - er det bare å rope. Så kan jeg gi det et par forsøk.

Lenke til kommentar

Gjør det :)

 

Skal du fortsette å ha bloggen på diskusjon.no, eller skal du prøve noen større bloggportaler etterhvert? Wordpress, blogspot, blogg.no, eller lignende?

Lenke til kommentar

Har alltid følt at Wordpress og blogg.no osv har så utrolig dum layout. Blir helt gal av å prøve å finne fram i poster utenom forsiden.

 

Tror jeg holder meg til Diskusjon i første omgang, fordi jeg skriver på Norsk, og det er mer logisk å ha det på et forum jeg er veldig aktiv på. Vil vel si over 3000 poster er å være aktiv.

 

Mvh,

 

Romis.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...