Gå til innhold
  • blogginnlegg
    30
  • kommentarer
    69
  • visninger
    32 700

Lite aktivitet på bloggen i det siste + Hva vil dere jeg skal skrive om?


Romis

838 visninger

Hei!

 

Jeg er fult klar over at jeg ikke har oppdatert bloggen så mye i det siste, men det er fordi det ikke har skjedd mye som er verdt å skrive ned.

 

Det jeg kan gjøre, er å skrive opp en liste over alle kampene jeg har spillt på en dag, og lagt til om jeg vant eller tapte, hvis dere ønsker det.

 

Bare kom med forslag om hva dere vil jeg skal inkludere i Bloggen.

 

Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere føler det er noe jeg bør endre.

 

Mvh,

 

Romis.

5 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Uhm...let me see....Jeg savner: Live Stream. Greit det er ikke et blogg innlegg, men det hadde vært kult og ha.

 

Hvis du skal ha sånn fancy liste om kamper du spiller iløped av en dag, så er det kanskje verdt og ta med et kort avsnitt om hva du synes om kampen og hva som skjer.

 

Feks..

Lost Temple - (Z) RandomGuy // (P) Romis - 11 min 32 sek

Av dagens kamper så er dette den kampen jeg er mest fornøyd med. Motstanderen prøvde seg på en early 6 pool men jeg klarte og countre det ved hjelp av bra scouting. Men alikevel tror jeg at jeg kunne gjort en ting bedre i denne kampen og det var og expande fortere og konstant produsere probes. Det er enkelt og glemme når man angriper og produsere probes og de som mestrer multi tasking er det som skiller mellom diamond league og platinum league.

 

Link til Replay: http://www.link.til.replay.no

Lenke til kommentar

Vil gjerne ha mer stoff om forskjellige taktikker og sånt. Dessuten tror jeg det ville vært til din fordel om du opprettet en ekstern blogg. Enten på egen webserver med Wordpress / noe annet, eller wordpress.com / blogspot / (eller... blogg.no ...). Er ikke noe stort problem å ha en blogg på diskusjon.no , men det virker som den blir veldig, veldig borte og rotete.

Lenke til kommentar

Skal sjekke det ut.

Skal få opp en daglig stream etterhvert, når jeg får en bedre PC. Skal også lage Video-On-Demand filmer for strategier når jeg får den nye pc'en.

 

Mvh,

 

Romis.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...