Gå til innhold

Romis

Medlemmer
  • Innlegg

    3 932
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Romis vant dagen sist 7. oktober 2011

Romis hadde mest likt innhold!

Om Romis

  • Bursdag 07. nov. 1994

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

25 976 profilvisninger

Romis sine prestasjoner

1,6k

Nettsamfunnsomdømme

About Me

Velkommen til min profil, siden jeg har fått en del poster, og folk begynner å kjenne meg igjen på forumet har jeg bestemt meg for å skrive litt om meg selv.

Jeg heter Jørgen, og er 21 år. Jeg ble født 1994 på Telemark Sentralsykehus, som nå heter Sykehuset i Telemark. Bodde i Langesund til jeg var 9 måneder, og så flyttet jeg til Stathelle hvor jeg har bodd siden den gangen. Jeg er veldig interessert i data, og dataspill. Egentlig alt som har med data å gjøre.
Jeg hater å være ute i sola, og syntes vinteren er en mye kjekkere tid på året. Nå som vinteren nærmer seg gleder jeg meg til å sitte inne på vinteren og nyte alle de nye spillene som har blitt lansert på vinteren. En kopp varm kakao, med krem og et spill av ypperste kvalitet er en herlig blanding.

Jeg har angst for å gå ut, og for å bevege meg. Liker helst å sitte i ro, og ikke bevege meg mer enn jeg absolutt må. Og med absolutt må, så mener jeg når jeg spiller Poker med venner som vi vanligvis gjør annenhver Lørdag, og det er jo veldig kosleig. På dagen Bruker jeg helst tiden min inne på dette forumet, på youtube, på MSN, skype, eller spiller forskjellige spill.

Jeg kan fortelle dere litt om interessene mine. Jeg elsker dataspill og hardware(datadeler for dere ikke-data kyndige). Jeg elsker å tukle rundt i Pc'en fra tid til annen, selv om det ikke er for å oppgradere noe, er bare utrolig fascinert av pc'er. Jeg har også interesse for en haug med andre ting, elsker å se på tv-serier, om det er anime, eller vanlige amerikanske tv-serier. Som du sikkert har gjettet av forumavataren min er jeg veldig fan av Dexter, og syntes det er den aller beste tv-serien jeg har sett.

Jeg er også veldig opptatt av Lucid Dreaming og søvnparalyse, hvor Lucid Dreaming er evnen til å kontrollere drømmene dine, og søvnparalyse er å miste kontroll over kroppen, mens hjernen drømmer mens du har øynene dine åpne, slik at du kan oppleve demoner, skygger og andre ting. Men kan også oppleve at du blir kvalt. Hvorfor jeg liker dette kan dere spørre om, men det har nok noe med at jeg er utrolig interessert i drømmene til mennesker, og søvnparalyse er utrolig ille å oppleve, men utrolig gøy å tenke på det i etterkant.

Utenom det liker jeg dataspill, strategispill, skytespill, og andre spill. Selv om jeg har en større lidenskap for PC'er og PC-deler.

Jeg registrerte meg på dette forumet i slutten av 2007, men har kun i det siste begynt å bli aktiv. (Det skal dog nevnes at jeg har vært aktiv på diskusjon.no i forskjellige tråder siden 2005, men da bare som en beskuer) Elsker forumet og alle personene jeg snakker med daglig, og kan ikke si jeg hater noen på forumet i det hele tatt, foruten at jeg en gang i blant kommer i en krangel med Eplefe, men det gjør ikke noe, for jeg elsker å krangle.

Det er bare litt om meg, men jeg kommer nok til å skrive mer om meg selv en annen gang, forhåpentligvis snart. Håper dere fikk et lite innblikk i mine interesser og hva jeg driver med, med denne teksten. Hvis det er noe mer du lurer på, så elsker jeg å snakke med folk, så det er bare å sende en PM.
Hvis du trenger å ha kontakt med meg utenfor forumet, er MSN'en min og Skypen min på min info. smile.gif

Mvh,

Romis.

 

Interesser:

Data og Maskinvare
Spill
Musikk
Film og TV-serier
Dokumentarer
Gresk, Egyptisk og Nordisk Mytologi

 

Maskinvare (PC):

- i7 2600k CPU @ 4,6ghz med Corsair Hydro100 CPUkjøler
- GA-Z68X-UD7-B3 hovedkort
- PowerColor 6970 PCS+ skjermkort
- Cooler Master HAF-X Tower
- Zalman MFC1 viftestyring
- 16 GB DDR3 Corsair Dominator DHX RAM ( @ 1888mhz )
- Chieftec Ntro 1200w
- Corsair SSD Force Series F120, 120GB


Eksterne ting:

G15 Tastatur ( Razer Blackwidow som off-tastatur )
G930 Hodetelefoner
Roccat Sense Glacier Blue musematte
Razer Naga mus
BenQ G2420HDB Skjerm ( 24'' )

×
×
  • Opprett ny...