Gå til innhold

Amaru

Medlemmer
  • Innlegg

    614
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Amaru

  1.  

    Det er faktisk bare Wii U som ser moderne ut jo.... Dette ser nå ut som 80årene, helt forferdelig spør du meg.

     

    Hvis du bryr deg mer om utseende til en konstoll, enn ytelsen, så bør du kutte ut spilling totalt.

    Hvor står det att han gjør det? Total usaklig kommentar, dette er en artikkel som legger vekt på utseendet til konsollene så er da helt greit å kommentere det.

  2. Faen, jeg var så interessert, men så er det skrevet på jibberish:S jaja, håper noen engelske sider har nyheten.

     

    Jeg tenkte også sånn for noen år siden men istede for å sutre på forumet prøvde jeg å venne meg til det, nå tenkte jeg ikke over att det var nynorsk før jeg leste kommentaren din.

     

    On topic:

    Blir ikke så veldig engasjert av det her.. Men om de finner en måte å utnytte pcene bedre på uten å få masse kompitabilitetsproblemer så er det verdt å vurderes :)

  3. Alltid online er en løsning som dessverre vil bli mer og mer vanlig. Forbrukere i mindretall vil hyle høyt på forum hver gang, så går de ut og kjøper produktet sammen med flertallet som ikke bryr seg så mye. Man kan jo f.eks. se på den høylydte skrikingen om SimCity. Hva var resultatet av denne skrikingen? Jo, EA ga bort ett gratis spill til en begrenset del av kundemassen. Det gratis spillet, som måtte hentes via Origin ga ikke nevneverdig med økonomiske tap. Og resultatet for SimCity av denne hylingen om hvor forferdelig alt var og hvor ille det ville gå med EA pga dette?

     

    Trist men sant, spillere som kundegruppe er en gruppe som hyler høyt men som ikke er særlig prinsippfaste.

  4. Jeg hater dette, spillet MÅ ikke ut før det er ferdig. Lag ett 100% ferdig spill SÅ kan dere gi det ut...

    Ikke push de som lager det til å lage søppel..

     

    Alt innenfor en rimelig tidsfrist. Gearbox har kontrakt med SEGA om å levere spill. Blir på samme måte som att en entreprenør får i oppdrag å bygge ett hus. Han får en tidsfrist, og må holde den, da kan han ikke somle bort tiden på andre prosjekter som Gearbox har gjort her.

  5. Firkanter her og firkanter der.. Folk som er kreative og lever seg inn i den firkanta værden og syns det er vakkert, må være kreative på samme nivå som de som klarer å se dritten sin nedi do å se det vakkre i det. Se utover landskap, utforske huler, trykke på knapper, mate sauer og drepe zombier gir deg aldrig noen from for følelser. Med mindre du har autisme, eller er bare 10 år. Andre spill gir deg adrenalin, føleslen av å leve deg inn i en interaktiv film som en assassin fra Assassins creed eller Battlefield 3 som handler om sammarbeid som en soldat der alle har viktige roller. Bare for å neven noen kjente spill. Ellers er dette spille perfekt for de som ikke har rå til en spill maskin og må ete kneipbrød og havregrøt hver dag.

     

    Men du er helt normal som utelukkende klarer å glede deg over å skyte og snikmorde folk i spill, ikke noe mindre autistisk over det. Noen liker faktisk å bygge opp ting, uten att det gjør dem autistiske eller 10 år.

  6. Gode svar her :) jeg fikk dem i går og prøvde dem med Onkyon og på både musikk og spill var jeg veldig fornøyd. Legger merke til lyder jeg aldri har tenkt på før! Har blitt mer og mer opptatt av lyd så det var gøy :)

     

    Får se om det blir nødvendig med DAC til PCen.

     

    Siste spørsmål, sett litt prat om innspillingstid, hvor viktig er dette?

     

  7. DA: O var mitt første RPG noensinne og jeg klarte å runde det på normal så skjønner ikke hva i helvete folk prater om att det ikke var tilgjengelig for nye spillere og att de måtte dumme det ned i DA2! DA:O på Easy var jo kakestykke hele veien.

    ME1 og DA:O er mine beste opplevelser i spill ved siden av Half Life 2 og Age of Empires 2. Derfor gleder jeg meg fortsatt som en unge til alle nye Bioware spill fordi jeg HÅPER!

    I ettertid seg jeg att DA2 var ræva! det var sååå tynt... gi meg mer dverger, mindre alver og mere områder.

    og mass effect, jeg digger alle spillene. ME1 var perfekt storymessig (og jeg koste meg med å utforske planeter sjøl om Makoen var ett helvete). ME2 var veldig når det gjaldt personer, men for tynn historie (seriøst, collector basen var ett fett oppdrag men det skulle vært midt i spillet ikke avslutning).

    ME3 var episk, men for lite om personene, jeg likte slutten etter DLCen.

  8. jaja... fikk nok av half life i 1998. så trenger ikke en ny runde her i gården nei... spill bransjen har begynt som film bransjen nå å lage remakers.. hva med å lage nye store populære titler som skriver nye kapitel i spill historien??... pengene ligger vel ikke der, bedre med å gammelt oppgulp med ny skins. jeg kaster ikke bort tid på sånt...

     

    dette er da frivillige fans som lager det, til manges glede. Går ikke utover noen nye spilltitler dette så du får være bitter på andre steder.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...