Gå til innhold

jae-ols

Medlemmer
  • Innlegg

    2 395
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jae-ols

  1. Jeg har problemer med Sumo appen på min tv. Jeg har en LG tv, det har fungert før, men nå funker det ikke. Det står : Opps, her skjedde noe uventet, prøv senere, og det har jeg gjort flere ganger. Var i kontakt med kundeservice, de sa at appen skulle fungere, men det gjør den ikke. Betaler ganske mye for dette og surt når det ikke fungerer. Noen som har gode råd? 

  2. Memento scientiam skrev (1 time siden):

    Jeg ser ingen grunn til å tro at du snakker usant når du sier at du tror på folk som sier noe annet? Det var ikke det jeg spurte om. Hvis du ikke klarer å besvare de spørsmålene mine, bør du virkelig revurdere ditt standpunkt om å tro på disse <fullstendig ukjente> folkene. 

    Hvis det har seg sånn at alle må være enige for at du skal tro på noe, så må jeg jo få spørre deg hvordan du kan tro på kristendommen, som godt under halvparten av planetens befolkning mener at har noe for seg?

    Ja, kan hvem som helst komme med hva som helst teorier? Hva er det som kvalifiserer en teori for mye eller lite troverdig? Hva skal til for at du ikke tror på en teori? Hva skal til for at du tror på en teori?

    Jeg velger min tro av meg selv, du har intet med det. Jeg tror ikke på klimaendringer, så enkelt er det. Noe bedre svar får du ikke, selv om du holder på til du blir blå. 

  3. Snikpellik skrev (2 timer siden):

    Nå var det vel ikke det som var spørsmålet.

    Du sier at du stoler på det du hører fra folk som har andre teorier. Hvilke folk er dette? Noen må det jo være.

    Det må jeg ikke fortelle deg. Noe må du greie å finne ut selv. Jeg er en av mange som ikke vil ha flere avgifter. Det er nok nå. Tenk på fattige og uføre. 

  4. Memento scientiam skrev (1 time siden):

    Hvor har du lest det? Hvem påstår det? Hva underbygger de det med? Hva er motivet deres? Er det en primærkilde, sekundærkilde eller tertiærkilde?

    At du ikke tror på det, er ikke mitt problem. Er du så naiv at du tror at alle er enige om at såkalte klimaendringer er menneskeskapt? 

    Jeg stoler på det jeg høre fra folk som har andre teorier. 

    • Liker 1
  5. Ja jeg er kristen og er stolt av det. Jeg havner ikke i hælvete, som mange andre gjør. Det jeg tror på er riktig, det er ingen tvil om det. 

    Det gjelder å ikke vakle i sine meninger å tro. Jeg tenker selv og lar meg ikke overbevise av dommedags profetier. Slik som rabiate miljøvernere gjør. Jeg vil aldri la meg diktere av andre. Tanken er min kraft. 

    • Liker 1
  6. tommyb skrev (2 timer siden):

    Nei, men det er ofte slik at folk som motsier det nesten alle forskere sier får et utvidet krav til dokumentasjon, i forhold til de som bare lener seg på verdens oppsamlede forskning. Men i dette tilfellet kom du med en påstand der det er like viktig for deg som for meg at du egentlig vet hva som ligger i den, så jeg så på det som en fin anledning for deg til å underbygge din mening med fakta. 

    Vi andre opplever ikke at "mange forskere er kritiske", og da ville også en eventuell statistikk kunne underbygge hva "mange" betyr for deg. 

    Jeg har ikke problem med at vi har ulik mening om dette, men jeg oppfordrer og fortsetter å oppfordre til å ta inn så mye som mulig av måledata og opplysninger, slik at din mening blir bedre begrunnet. Så langt kan det virke som du har tatt til deg mer i denne tråden enn jeg har, så det er jo en seier for deg og mest bortkastet tid for meg. 

    Jeg velger å holde fast på at jeg ikke tror noe på dette. Og det må være helt greit. Dette ordner seg som det alltid gjør. Hvorfor et slikt hat mot folk som ikke deler dine meninger? Er vi ikke mennesker med forskjellige meninger, jeg tror ikke på alt som kommer fra såkalte eksperter. Det er lov å tenke selv. Jeg kommer ikke med mer nå. Jeg tror vi aldri blir enig. Men for folk som er glad i avgifter ert dette en gave fra oven. 

×
×
  • Opprett ny...