Gå til innhold

Adriano

Medlemmer
  • Innlegg

    526
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Adriano

  1. Hei

     

    Har en Samsung Galaxy S3 med en jack-inngang som sluttet å fungere for lenge siden, og nå har også ear speaker tatt kvelden. Det betyr at jeg må sette på høyttaler for å høre alle inngående og utgående samtaler, noe som er litt upraktisk. :closedeyes:

     

    Siden telefonen har falt i do(rent vann!) et par ganger, tror jeg ikke det er noe vits i å levere den inn(regner med de oppdager sånt?), så har bestemt meg for å reparere den selv, om mulig. Det ser ganske overkommelig ut på youtube-videoer, ihvertfall.

     

    Spørsmålet mitt er da: Vil denne og denne være tilstrekkelig for å utbedre problemet, eller kan være noen dårlige kontakter eller annet som skaper problemer?

     

    Kan som tilleggsinfo nevne at ear speaker har pleid å falle ut litt her og der når den føler for det i flere måneder, med litt "inteferens-lyder" på kjøpet, før den nå fant ut at den skulle ta kvelden for godt.

     

    Er takknemlig for alle svar, da jeg ikke har vært så mye inni telefoner og rota før. :)

  2. Ble ferdig med campaign i dag. Uten å spoile noe, synes jeg slutten var litt tam. Ikke nok gjenspillingsverdi til at jeg kjører igjennom en gang til med det første, men blir vel en runde til når det har kommet flere mods/utvidelser.

     

    Er det verdt å prøve ut multiplayer, eller er det som Dr. Mobius sier; to sectoids og en ethereal over hele linja?

  3. Dette har tydeligvis gått under radaren min, men skal definitivt testes. Takk for tipset!

     

    Dessuten, selv om ingenting gjør meg i bedre humør enn at eventyrspill får bra karakterer, så høres kanskje 10 litt drøyt ut også.

     

    Har ikke fått spilt det selv(...)

     

    Resten av innlegget var bra, men akkurat det der er kanskje det verste jeg ser i kommentarfelt på anmeldelser...

  4. Artig å se at det er flere som er i samme båt, har planer om å bruke Rocksmith til det samme selv. Det mest aktuelle for min del er egentlig å spørre(uten at du nødvendigvis har svaret foreløpig) om det er bedre å investere i en standalone gitar til +- 1500,- hvis man kan være interessert i å bruke den senere, eller om bundle-gitaren også fint kan brukes utenfor spillet.

     

    Og nei, jeg har nada gitarerfaring bortsett fra de mest basic grepene.

  5. Helt avhengig av spillet og hvor mye glede det gir/hvor meningsfullt det er. Kunne f.eks. aldri falt meg inn å samle alle de fjærene fra Assassins Creed, men Riddler-gåtene i Arkham Asylum var noe jeg gjennomførte med den største glede og selvfølgelighet. Tommelfingerregelen er vel at jo gamlere jeg blir, jo sjeldnere gidder jeg å "støvsuge" spillene. ;)

  6. For min del var det lyssettingen og monster/level-designet som skapte en helt spesiell atmosfære. Doom var vel det første spillet som faktisk var skummelt.

    Enig. Var vel knapt 12 år når jeg prøvde det første gang, og det var vanvittig skummelt for et ungt barnesinn. Dunkelt lys, skumle lyder, monstre med røde øyne...huff. Måtte ty til IDDQD og IDKFA for at jeg i det hele tatt skulle tørre å spille igjennom det. Samme gjaldt forsåvidt Hexen og Quake også, skumle som fy.

     

    Fikk forresten skikkelig nostalgikick når du nevnte WFM i artikkelen. Har lagt igjen så ufattelig mange timer i det spillet, både med og uten kompiser. Utrolig at et så enkelt spill kan være så engasjerende.

  7. Disse er som oftest ikke den typen som likte eller spilte de originale spillene i det hele tatt.

    Enig. Samtidig er jeg en av de antatt få som spilte de gamle, men samtidig setter stor pris på Vegas-spillene(spesielt i coop). Jeg skulle selvsagt helst hatt noe som lå nærmere originalmaterialet, men synes Vegas er morsomt på sine premisser.

     

    Synd at spillsjangeren generelt og skytespill spesielt utvikler seg mer og mer i retning av høyere tempo og konstant belønning for å holde på interessen. Ser ut til at det har kommet for å bli, så er vel bare noe man må lære seg å akseptere.

  8. Dessverre aldri hatt noe forhold til dette spillet i barndommen, da jeg kun hadde C64 og etterhvert PC. Spilte dog veldig mye Microprose Soccer på C64, uvitende om at det fantes et oppgradert(og tilsynelatende mye bedre) spill på Amiga/Atari. Spilte også litt Kick-Off 2 og 3 hos kamerater, før all fotballspill-interesse ble rettet mot FIFA-serien på siste halvdel av 90-tallet, i første omgang med FIFA 96.

     

    Lastet ned SWOS når det kom på XBLA, men siden jeg ikke hadde noe forhold til det fra før, ble det fort lagt bort.

  9. Hoppet over NHL 11, så er vel på tide å oppgradere. Håper medspillerne i Be A Pro-modusen er litt mer medgjørlige enn tilfellet var på NHL 10. Når det gjelder utelukkelsen av KHL, har vel det mye å gjøre med "hatet" mellom de to ligaene. Det ryktes at NHL har truet med å trekke seg ut av avtalen med EA hvis KHL blir inkludert, og samtidig vet jeg ikke hvor gira KHL er på å spille andrefiolin i et spill som heter NHL.

     

    Ellers er det litt morsomt å se at publikum fortsatt ikke er særlig opptatt av hvor pucken og actionen er, spesielt på det første bildet.

  10. Spillet som gjør at jeg føler meg mektigst, men kanskje ikke veldig bad-ass, er vel Crackdown.

     

    M@R7!N: Bildet er vel av Umbra, fra Morrowind, så du har nok rett.

     

    PheIix: Tror ikke setningen er helt kurant nei. I mitt hode manglet "Spillene som gjør at vi føler oss mektigst".

     

     

    Det som gjør «Dungeon Keeper» så bad ass er likevel muligheten til å lappe til arbeiderne dine om de ikke arbeider godt nok. Det skjer for sjeldent i 2011.

    Haha, agreed.

×
×
  • Opprett ny...