Jump to content

Ragugo

Medlemmer
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

6362 profile views
 1. Så https://www.skarpekniver.com/black-friday/ hadde noen fine tilbud.
 2. Ja, Komplett sin søkefunksjon var ikke veldig hjelpsom der. Måtte via forsiden dems. https://www.komplett.no/kampanje/40990/amd-vega
 3. Kanskje endres til "Runden avgjøres ved at bomben sprenges eller blir desarmert, om det ene laget eliminerer det andre før bomben armeres, eller om tiden går ut." Siden det hender av og til at CT (eller T på gissel kart) vinner bare ved å holde ut tiden. Spesielt når en eller flere spillere på det angripende laget velger å ta vare på våpnene sine istedet for å gå rambo/ta selvmord.
 4. Kan si meg enig i det, bare litt lei sensasjonelle overskrifter fra teknofil. ;$
 5. Hva var det som gjorde at du var på utkikk etter akkurat en sånn aplikasjon å skrive om da Rolf Magnus? Teknofil.nei sin gris?
 6. De skulle heller brukt politikere.. Mindre brukbar for sammfunnet ellers enn å torturere insekter. [sorry hvis dobbelpost. redigerings knappen og alt annet scriptet på forumet nekter å virke for meg inkludert "varslinger" knappen.]
 7. De skulle heller brukt politikere.. Mindre brukbar for sammfunnet ellers enn insekter.
 8. @Tiltman Gjør de ikke allerede det? Spesielt når man ser på kvalitet på vei og nettet.
 9. Fins nok a folk som glemmer mobiler rundt om kring.. Så å komme med den bastante påstanden at "du" ALDRI kommer til å glemme den burdere spart dere for. Men så vil jo denne kun virke på to typer jegfoner.. Hvordan ville garantien gådd med lekasje i Pepperspray delen?
 10. Usikker på om usa tar sjangsen på å sperre dem ute. Kina eier jo nesten usa nu, så mye som usa får lånt av Kina. Bare for dem å begynne å kreve penger tilbake så går usa under (,ja de er allerede konkurs, bare for få der som vet om det).
 11. Selv venter jeg nok kun på Natural Selection 2. gjetter på 31 oktober (de har sakt at lanseringsvinduet er oktober), 10 år etter Natural Selection.
 12. Hater myspace siden de istedet for å holde imeem oppe som imeem når de kjøpte det. Så ødela de heller hele imeem og integrerte det på en helt elendig måte til myspace. Folk fikk ingen advarsler om at imeem skulle gå ned. Så å lagre lister over favorittene dine, holde vennelista også videre var ikke mulig.
 13. "LovePalz App - Supporting iphone, Android, Windows phone, Blackberry and Websites" fra nettsiden dems.. Hvorfor skriver dere kun jegoperativsystem da?
 14. Enig veghov, lignet voldsomt.. nesten som en blanding mellom den samsung spilleren og nokia lumia 800 og 900. Men må indrømme at man alltid kan få noe til å ligne på noe annet, om man leter hardt nok. http://visual.ly/braun-or-apple
×
×
 • Create New...