Jump to content

kafar

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)

Recent Profile Visitors

462 profile views
 1. Takk for svar. Jeg må titte nærmere på det i kveld tenker jeg.
 2. Ikke så mye aktivitet her som tidligere år. Jeg er på utkikk etter to ting. Ny telefon og laptop. Ser at Huawei p30 pro går for ca 3500 på power med abonnement fra ice . Det virker ikke som om det er noen bedre tilbud i år enn dette. Jeg mener å huske at det var bedre tilbud i fjor. Jeg vurderer å kjøpe denne:https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/DEXPS9370606/dell-xps-13-9370-13-3-barbar-pc-platinum Jeg er klar over at den ikke er helt ny, men til dere som har litt peil, da jeg har liten, er den fortsatt god ? Jeg er litt usikker på hvilken prosessor den har. Det opplyses både om i5 og i7.
 3. Hvorfor er bomring en bedre måte å samle inn midlene på enn andre former for skatt ? En skulle tro det var mulighet for å spare penger når en slipper utgifter til bomutstyret og byrokratiet som står for oppfølging av slike. Det tror jeg du har rett i. En annen faktor som vel ikke blir nevnt er andelen staten bevilger og den andelen vi som brukere skal betale. Og når prosjekter får lov til å planlegges i opptil flere tiår så betaler vi for sendrektighet. Til sist er det fordelingen utover landet. Mange klager over at midlene brukes i Oslo. Det stemmer ikke helt tror jeg. Rogfast er vel estimert til å ende opp på 340 milliarder, noe som er helt hinsides. Om det er vei eller bane så bør samfunnsnytte være avgjørende, ikke hvor politikerne kommer fra.
 4. Noen som vet om 20x 5g kommer til Norge og eventuelt når ?
 5. Litt merkelig dette Trumphatet. Kina har et voldsomt handelsoverskudd. Hvorfor er det urimelig at Trump søker å få en bedre balanse ? Hva er så mye bedre med Kina enn USA ? Tar du utgangspunkt kun i egne interesser eller også andres når du "argumenterer" mot Trump ?
 6. Som fanden leser bibelen er vel et uttrykk som kan passe her. Jeg har min andre Tesla. Jeg har kjørt Tesla i ca. 4 år og har ingenting å klage på. Fokuser gjerne på de få som skriker høyest. Tilfredsheten blant kundene burde tilsi at bildet er helt annerledes enn det bildet du tegner.
 7. Det er mye man kan reagere på. Det er mange som klager over at man bruker så mye penger på vei i Oslo sammenlignet med det som brukes i resten av landet. Med oslopakke 3 kommer man til å bruke noe sånt som 108 milliarder. Fergefri E39 kommer til å koste noe sånt som 340 milliarder. Ser man på kost-nytte er det kanskje ikke riktig å si at man bruker så mye på vei i Oslo. Nye landsmenn er estimert til å koste 250 milliarder årlig. Byråkratiet i Norge øker år for år og koster dermed mer og mer. Så kanskje er det feil å reagere så voldsomt på dette med elbil da det er lommepenger sammenlignet med mye annet.
 8. Greta Thunberg er en frontfigur i et publisitetsstunt som takket være man blir hyllet for mye mer enn hun fortjener.
 9. Skremmende å se så ensidig vinklede kommentarer. Det må bety at enten er de som kommenterer hjernevasket av msm eller så er de rett og slett for unge og naive.
 10. Om man har ladet telefonen opp til 100% og lar den stå i laderen, forbruker man strøm da ? Om man napper ut telefonen, men lar laderen stå tilkoblet. Forbruker man strøm da ? Bare lurer.
 11. Det bør du ikke finne deg i. Dette bør du ta opp med Tesla sentralt. Helst med Musk selv. Krev å få den slik du bestilte den. Jeg lider med deg, men trøst deg med at holder de på slik som dette er de snart konkurs.
 12. Hva så ? Skal ikke de få lov å tjene penger ? Helt utrolig hvor mye sutring det er over disse nye abbonementene. Ice tilbyr betydelig høyere hastighet en konkurrentene. Likevel. Sutring. Dette er kanskje ikke de perfekte abbonementene. Men definitivt et skritt i riktig retning.
×
×
 • Create New...