Gå til innhold

Andre butikker i prisguiden?


Sonsol

Anbefalte innlegg

Går det an å legge vanlige butikker (elektro relaterte, vel å merke) inn i prisguiden slik at når man søker så kommer det opp om produktet kanskje er billigere i en vanlig butikk. Av og til er jo produkter på tilbud i vanlige butikker, så det hadde jo vært kjekt hvis slikt ble oppdatert (i allefall tilbud som gjelder for hele landet).

 

Hvis det finnes en slik guide allerede (i allefall en for vanlige butikker) så hadde det jo vært fin hvis det ble lagt til en lenke inne i priguiden.

 

Moderatorer: Kan jeg få respons uansett om dere kommer til å endre på noe eller ikke? Så vet jeg i allefall at tråden er lest.

 

EDIT: Jeg tenker på butikker som elkjøp, coop elektro og ekspert for de av dere som ikke skjønte det ;)

Endret av Zelziuz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Butikker betaler 1kr per klikk.

 

De må være villige til å være med på ordningen før de kan være med på prisguiden.

7095540[/snapback]

 

Oh, det var jeg ikke klar over. Er det noen spesiell grunn til dette? Og hvorfor går de ikke md på det? Mener de det er for dyrt? For jeg vil jo tro de tjener på det hvis folk legger merke til tilbudene deres.

Lenke til kommentar

Det er vel et valg butikken selv har valgt. Men det finnes flere prisguider på nettet. kelkoo.no er vel den største og har mange andre flere varer.

 

edit: tidligere så var dette tilbudet gratis hos hw.no men uansett så koster det penger å opprettholde dette tilbudet for forbrukerne.

Endret av Rakib
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

En butikk som Elkjøp sier konsekvent nei til prisguider/prisagenter, uavhengig om det er gratis. De har bare en uttalt policy mot å ikke være med, de kaller det et fordyrende ledd samtidig som de sier nei til å gratis være med.

 

Når det gjelder de andre eksemplene dine så kan vi notere oss ønskene, men jeg tror ikke det er noe vi vil prioritere å kikke på akkurat nå.

Det er også et poeng at det er nettbutikker vi har i prisguiden, og i så måte er expert allerede med, best buy er nettbutikken til expert. Det er også forskjeller på nettpris og butikkpris for stort sett alle butikker.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...