Gå til innhold

8800 ULTRA\GTX\GT\GTS Ytelse og OC egenskaper


simalarion

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nizzen,20/08-2007 : 10:11

 

Test 3dmark 06 i Vista 64 da! Se hvor mye forskjell det er i ytelse  :thumbup:

9320025[/snapback]

Her er i alle fall forskjellen mellom Vista 32 og XP 32 sånn jeg kjører det til daglig. (Q6600@ 3,6Ghz, 3GB minne 1200Mhz, og 8800GTS 700/1100)

 

96826.jpeg

 

Relativt mye forskjell i benchmark tester enda syns jeg. Bruker forøvrig XP som spillplattform fortsatt jeg, Vista på laptop og Mediacenter maskin, og XP på resten.

 

Edit, grattis med 16K da Intern :thumbup:

Endret av pcp160
Lenke til kommentar

Det var akkurat hva jeg reagerte mest på også Ghost, at grafikkdrivere fortsatt kan bli bedre i Vista er liksom greit, men jeg hadde ikke forventet så mye lavere cpu-score, og i alle fall ikke med en Quad.

Men litt av grunnen kan være at Vista driver med saker og ting "hele tiden", og særlig om man ikke bruker den daglig, eller med fersk installasjon.

Jeg startet nå bare XP og Vista og lot de stå på et minutt eller noe deromkring før testen.

 

Særlig merkbart i praksis skal jeg ikke påstå at det er nei Sablabra, og jeg bruker faktisk FSX fra Vista. Men ellers syns jeg personlig bare XP er mer egnet for spillmaskin, kjappere i gang, og lavere minnebruk, og mindre bullshit.

Men liker Vista sånn ellers må jeg si, og bruker det til daglig så har ikke noe med det å gjøre. Må forøvrig desverre for Nvidia's del, si at det virkelig var en befrielse å gå over til ATI på Mediacenter maskinen, hadde mye trøbbel og manglende funksjonalitet mot CRT-tv.

Og det kommer fra en som alltid før har syntes at driver-delen av Nvidia har vært klart best. Vel vel, det er lov å skifte mening, eller kanskje mer korrekt, alt til sin bruk :)

Lenke til kommentar

Er det flere som opplever at kjernehastigheten på 8800 gtx er veldig "trinnvis"? Med det så mener jeg at dersom jeg f.eks velger å kjøre på 660 mhz, så vises den egentlig hastigheten i rivatuner som 648 mhz. Hvis jeg f.eks øker til 662 mhz så vises hastigheten som 675 mhz... Det er et veldig stort sprang mellom 648 mhz og 675 mhz, men jeg får ikke valgt noen mellomting. :hmm:

Lenke til kommentar
Ja det er sånn det skal være.

Ivhertfall på 8800 kortene.

9325053[/snapback]

 

Jeg har opplevd det samme med tidligere kort også, men aldri så stort sprang... Skal det virkelig være sånn? :p

9325136[/snapback]

Ja, 8800 kortene er designet for dette. Altså denne trappe/trinnvis økningen.

Endret av Megern
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...