Gå til innhold

Konkurranse: Hva skal jeg hete?


Anbefalte innlegg

Hei og takk for alle tilbakemeldinger og ikke minst navneforslag! Vi har fått inn helt enorme mengder forslag, og på spreng med å gjennomgå forslagene.

 

Vi kommer til å se på den tekniske løsningen der i løpet av morgentimene nå, så får vi se hvordan vi skal løse det. Det er vel ingen bombe om ting blir forandret på.

 

Beklager om dette har skapt frustrasjon og furore, vi kan veldig godt være etterpåkloke og si at vi burde løst dette annerledes. Men vi skal uansett få til en rettferdig sak med tre verdige vinnere av flotte premier! :)

 

Vi kommer tilbake med mer!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tek.no: sorry ass. Dere KAN ikke lodde ut en bærbar til 14 000 med et stemmeopplegg som er gnøkka.

 

Begge gangene jeg stemte, så talte begge stemmene nedover... Altså minus ble minus, men pluss ble også minus. Enten det eller så stemte to ned innen samme sekundet som jeg stemte opp...

Det skjedde to ganger også forresten. Stemte på nytt på jobben. Men seriøst. Dette er crap. Lag avstemning som krever pålogging i det minste. Eller ihvertfall epostadresse....

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Vær så snill, slutt å syte. Les et par poster over så ser dere at de jobber med saken. Så da er det vel bedre å bare vente litt enn å slenge ut ubrukelig kritikk

Lenke til kommentar

Hmm, lurer litt på hvorfor kun ett av de fem forslagene jeg sendte inn i går er havnet på lista. Betyr det at de er vraket, eller at de var såpass gode at TEK ikke ønsker å gi meg en laptop? :tease:

 

Regner vel med at jeg ser de på lista etterhvert som de for ryddet litt i rotet ...

Endret av The Stig
Lenke til kommentar

Flott at dere ordner opp nå! Satt og ventet på det.

 

På vegne av alle irriterte forumbrukere vil jeg unnskylde oss! Dette er en meget flott konkurranse, med ekstra fin 1. premie. Nettopp derfor blir (dessverre) folk mer motivert til å trikse med stemmene. Avstemningsformen holdt ikke mål, men dere ordner opp etter relativt kort tid (fortsatt 13 dager til kåringen). Flott!

 

Ellers lurer jeg på om det er mulig å få tilbakemelding på hvilke forslag som er dine. (For all del så er det stor pågang, så ikke stress det.) Jeg vet for eksempel at jeg fikk positiv automatisk tilbakemelding på noen av forslagene på listen, kun med forskjellig variant av store/små bokstaver (før de dukket opp på listen)... Kjipt å stemme fram noe som ikke er mitt:P

Lenke til kommentar

Er denne stemmegivningen knyttet opp mot brukernavn på diskusjon.no? Det burde den i hvert fall være. Man kan jukse da også, men det er langt mer slitsomt å lage en ny bruker for hver stemme, enn det er å trikse med IP (proxy?). Jeg synes de snart bør stenge for nye forslag, så kan de plukke ut 10-20 forslag og lage en poll i en ny tråd som også gjøres til en annonsering (for å få flest mulig stemmer).

Lenke til kommentar

Hei, ikke uventet gjør vi nå om på konkurranseformen.

 

Aller først må vi bare takke så enormt mye for alle bidrag. Vi har fått inn flere tusen forslag, og redaksjonen gjennomgår etter beste evne disse og velger ut de som fremstår som mest spennende å ha med videre. Mange forslag har blitt forkastet pga. opptatte domenenavn, skrivefeil eller rett og slett pga. useriøsitet :)

 

Vi gjør det slik at denne første runden blir en innledende nominasjonsrunde som avsluttes førstkommende mandag kl 14. Så setter vi opp en ny avstemning med redaksjonens 20 best likte forslag - valgt ut blant alle de tusenvis av forslagene som har kommet inn. I denne vurderingen vil vi også til en viss grad hensynta stemmer som httil er gitt på forslagene som nå ligger ute.

 

Disse 20 "beste" forslagene skal det så stemmes over frem til og med siste konkurransedag, mandag 16. februar. Det blir da kun mulig å gi positive stemmer, og kun én positiv stemme per dag. Bak forslaget i listen vil vi nå umiddelbart vise hvem som har sendt inn forslaget, på den måten at deler av e-postadressen blir synlig - nok til å at du kan identifisere adressen som din.

 

Personen bak forslaget som topper listen etter endt konkurranseperiode vinner da hovedpremien. Vi trekker også ut de to trøstepremiene blant alle som har sendt inn forslag - uansett om forslaget har blitt vist utad eller ei.

 

Med dette håper vi konkurransen blir mer spiselig og oversiktlig for alle. Vi må igjen beklage at dette fremstod som rotete og lite gjennomtenkt - men nå har vi iallfall lært av dette :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...