Gå til innhold

Trådløs kamera til fuglekasse


Anbefalte innlegg

Jeg er på utgikk etter et rimelig trådløs kamera som jeg kan ha inni en fuglekasse, det må være vanntett og som kan filme i mørke, vil helst ha et kamera som kan lagre det som det filmer, f.eks hvis jeg har lyst til å se akkurat da eggene klekte inne i kassen, vet at på mange kameraer så må man det live, har sett litt på disse kameraene Her

 

Noen av disse syntes jeg var dyre, spesilt di som man kunne lagre opptakene, vil helst ikke så mye over 1000 lappen, så også at strøm adaptern er en type DC eller no, kan ikke så mye med det, er det sånn stikk-kontakt som er i utlandet, hvis det er det, hvordan kan jeg så få strøm i dem hvis det er forskjellig kontakt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

DC er vell bare engelsk for vekselstrøm, altså det du finner i stikkontakten. Om det har seg slik at du får produktet fra USA eller noe, kan du lett få et lite apparat som gjør 230v til 120v eller hva de har der borte, dette finner du på biltema/clasohlson.

 

Jeg så på linken du hadde, og fant dette kameraet, det er jo ganske rimelig; lenke, dessverre forstår jeg det slik at den bare går til TV, og den spiller vell da ikke inn dette, men heller viser det direkte.

 

Men jeg fant dette kameraet til rundt 2000kr, var det heller det du var ute etter?

lenke dette koster jo 2000kr + minnebrikke.

Lenke til kommentar

DC er vell bare engelsk for vekselstrøm

 

Rettelse: DC er likestrøm, type batteri. Vekselstrøm er AC

 

Du skal være heldig om du finner et kamera som kan være helt trådløst, samtidig som å ha så lang levetid. Tror jeg ville belaget meg på å legge frem noe strøm. Signaloverføringen derimøt kan være trådløs :)

Lenke til kommentar

Noen som kan finne en sånn som gjør om sånn at jeg kan stikke 12V DC i stikk-kontakten, har lett litt rudnt omkring men finner ikke, men vet jo heller ikke hva jeg skal søke på, vet noen av dere om jeg kan gjøre dette på en rimiligere måte enn di på smartprodukt, har hørt en som brukte en vanlig webkamera, hvis det hadde gådd ann hadde det sikkert blitt rimiligere, eller at det er noen andre kameraer som jeg kan bruke i en fuglekasse?

Lenke til kommentar

Det er noe sånn som dette jeg mener,det finnes mange forskjellige typer av disse camo cam.

 

Her har du en Norsk test,og her har du en lenk til forskjellige typer/butikker.

 

Det kamerae der så jo veldig lovende ut, men kan du forklare meg litt hvordan det funker, hvis jeg fårstår det rett så går dette på batteri, 4 eller 8 AA batteri, noe som er bra, vil ikke ha en lang skøyte ledning inn i skogen, det følger ikke med SD minnebrikke, men jeg har en 2gb, og hvor er det du stikker inn minnekortet?

Hva er den fjernkontrollen til?

er dette helt trådløst?

og kan jeg instille sånn at jeg kan velge at den filmer hele tiden, eller filmer kun ved bevegelse, syns jeg så det stod movie (0-60sek) vil det si maks 60 sek?

prisen var jo helt grei og jeg driver med jakt også så dette kan jo også bruker som åtekamera f.eks, det hadde også vært spennende

Lenke til kommentar

Har ikke en direkte kjennskap til disse kameraene,men det er flere forskjellige typer.

Sånn som jeg har forstått dette så kan du justere hvor Kjenslig de skal være på bevegelse og om det skal ta bilder eller video og hvor lenge/mange.Enkelte av de annonserer med opptil 8000 bilder på en batteriladning men det er nok under optimale forholdt.sitat"3-6 mnd eller opp til 1 år med lithium)"

 

"fjernkontrollen" er egentelig et kontrollpanel som gjør innstillingene enklere,du monterer den tilbake til kameraet etter programering.Du kan sikkert ha fler av disse og bytte etter hvilken omstendigheter du trenger der og da.

 

på noen tar man av bakdekslet og gjør alle justeringer der,alle disse kameraene har en bevegelsesensor og tar bilder når noe beveger seg innom sensorens område.

 

Denne butikken virker lovende og har gode produkter som flere skryter av.

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Tror jeg går får den ScoutGuard SG550, det er den eneste tror jeg som er liten nok til å filme inni en fuglekasse, du tror vel det går greit å bruke dette kamerae til å filme inni en fuglekasse?

jeg bestemmer meg å bestille fra utlandet, fra den linken du sendte meg stuntcams.com eller no, det koster nå 209 dollar, rundt 1200 NKR så det er jo en del billigere fra den norske siden du sendte meg

Lenke til kommentar

I Norge koster den 1850.-,+ frakt.Hvis du kjøper den fra utlandet er muligheten store for at du må betale 25% mva i tillegg da kommer den på ca 1500.-,ville nok betalt 350.- ekstra for og ha 5 års Norsk forbrukerrettigheter "garantier" samt at du har mulighet til og returnere produktet hvis du ikke er fornøyd med det "angrefrist".

 

Når det gjelder trigging av bevegelsesensoren burde det klare småfugl i ei kasse,spesielt når fru fugl kommer hjem med mat :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...