Gå til innhold
  • blogginnlegg
    33
  • kommentarer
    84
  • visninger
    58 245

Det fortsatte hat for menneskeheten.


Gjest

539 visninger

Nå begynner det vel å bli lenge nok siden siste innlegg, så jeg får vel fortsette litt på alle mine tanker rundt nåtidens menneske og bevege meg fort inn i livet til ungdommer. Har vært en ungdom selv en god stund nå, så jeg føler meg sterk på dette temaet.Ungdommen nå til dags blir såpass proppet full av livet til hollywood-stjerner, så sant som modeller, pop-stjerner og lignende slarv, at de ikke lenger klarer å sette pris på det de har. Det virker nå som om det er blitt tabu å spørre foreldrene sine pent hvis de skulle trenge penger til noe. Ja, jeg skriver trenge, altså ikke musikk, pc'er, sminke, bil og slikt. Jeg snakker om det nødvendigste, altså utstyr til skole, sko (Hvis man ikke allerede har et par), klær (om man ikke har) og sånt.På grunn av da altså at ungdom i vårt land ser hvordan pop-kulturungdom i USA lever så tror de at foreldrene kan gi dem gull og grønne skoger.Jeg vet at det er ikke er tilfelle for enhver ungdom, sånn som svært lite av det jeg skriver er, men det er sånt som fort skjer.Slankehysteri er nok antageligvis en ting som er her for å bli. Personlig trykker jeg ned stolen min med godt over 100 kg for tiden og jeg får ikke brekninger av å se meg selv i speilet. Ei heller putter jeg fingrene ned i halsen eller spiser "tilpassede måltider". Og kan dere tenke dere at jeg faktisk har det bra? Alt jeg gjør, gjør jeg til det fulle og jeg liker livet mitt.Jeg mener ikke at jeg er perfekt eller at jeg er utseendemessig plettfri, men om verden hadde planer om at jeg skulle se annerledes ut ville jeg ikke vært som jeg er.Det er nettopp denne tankegangen som mangler blant mye at de unge nå til dags. Det skal sies at det er mye galt med ungdommen nå til dags i min mening, men ikke alt skylles bare dem selv. Mye problemer oppstår i hjemmet i form av dårlige forbilder, dårlig samliv og lignende. Jeg mener at den teknologiske utviklingen og rødstrømper har skapt en kløft mellom barn og normal oppvekst.Jeg sier ikke at jeg har noe imot at kvinnen skal ha en større oppgave i verden enn det de hadde før i 1970, men jeg mener at det har i stor grad bidratt til at mange flere par skilles.Vet ikke om noen ser for mye logikk i skribleriene mine i dag, men det kan være det samme.. Tataaa

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Ja, du har jo som sagt _veldig_ mye riktig, men du drar alle over 1 kam.

 

Å si at du veier over 100kg, og at hvis verden ville deg noe annet, så hadde du veid feks 80kg, det er bare trangsynt og minner meg gjerne om personer med mindreverdighetskomplekser, du kan forme livet, og hvordan du selv vil bli, selvsagt til en viss grad.

 

Men alt i alt, meget bra skrevet.

Lenke til kommentar

Her skal det sies at jeg har ingen mindreverdighetskomplekser, men bruker min egen vekt for å illustrere at man kan være fornøyd med seg selv uansett hvordan man ser ut.

 

Man staker ut sin egen fremtid og streber etter den. Det har alltid jeg ment.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...