Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    51
  • comments
    192
  • views
    94881

Dagens hatliste

Sign in to follow this  
Guest

263 views

Kunder som bestiller time og gir faen i å komme.Her lover vi bort tid og avviser betalende kunder, og folk kommer med "øøh, forsov meg" eller "øøh, noe dukket opp". Faktura neste.Foreldre uten kontroll på ungene sine."XXX, ikke spark i den boksen (som inneholder 3x PC-er)."*Sparksparkspark*"Nei, ikke gjør det."*Sparksparkspark*"Nei, hvis du gjør det der, kan du ikke sitte her."*Sparksparkspark*"Nå må du slutte."..Mange, mange folk her på forumet.Nyregistrerte folk med bilder i signatur og avatar på en snau megabyte. Folk som snakker om folk som er "eid" og ting som "funker fjell". Folk som bumper. Wannabe-moderatorer som ikke bare kan holde seg til å trykke på "Rapportér"-knappen.flamethrower-ch.jpg^- Vil ha.

Sign in to follow this  


6 Comments


Recommended Comments

Vær bare glad at foreldrene faktisk prøvde å få ungene til å slutte... I mange tilfeller gir de fullstendig faen så lenge de ikke eier tingene de ødelegger. Skulle man da være så frekk å si ifra til ungene selv, venter tidenes overhøvling av foreldrene som "kan oppdra ungene sine egne unger"... Wrong... de sender de bare i første klasse om noen år og forventer at læreren deres skal gjøre jobben for dem der. argh....

Share this comment


Link to comment

rips: Ja, vi har den type foreldre innom også. Vi har en liten modellbil som visittkortholder, av den litt skjøre typen som ikke tåler allverden.. den ble plukket opp av et eller annet kryp, visittkortene veltet på gulvet, og den ble brummet og kjørt flittig med. Og foreldrene, de tittet litt på, og fortsatte å titte på bilder.

 

I gamle dager mumlemumle.

 

Bruun: Lister kommer, don't you worry. Det er nok å ta av, for å si det sånn.

Share this comment


Link to comment

Var det ikke et brett i Postal som gikk ut på å ta livet av en hel skolegård med drittunger fortest mulig? Et nokså undervurdert spill, egentlig..

 

Kunder: Gjør som legen. "Manglende oppmøte resulterer i faktura på 150,-" Minst.

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...