Gå til innhold
  • blogginnlegg
    51
  • kommentarer
    192
  • visninger
    95 453

Lille julaften


Gjest

361 visninger

Da var jeg ferdig med innkjøp av presanger for i år, og det er virkelig digg å ha det overstått. Ikke det at jeg har vært så forferdelig aktiv, jeg har en superduper knupp av en samboer som har fikset det meste. Jeg slapp iallefall å løpe hylende mellom butikker i de få timene de har åpent på selve julaften (som har skjedd litt for mange ganger).Menmen. I dag har jeg altså kjøpt:Mumitroll-tallerkenEn fluffy kose-laks (utsolgt for sauer)Gloom Cookie og The cat with a really big head (tegneserier)To CD-er (Madrugadas Grit og The nightly disease)To gavekort på teaterforestillingerAvalon har også blitt nedlagt her i Bergen, noe som har gått meg hus forbi. Skrekkelig artig, siden jeg har et par hundre kroner i gavekort-mynter som ikke er gyldig valuta.Nå er det egentlig bare å slappe av og selge haugevis med gavekort. Det har tatt helt av, vi solgte ut alle vi hadde og måtte bestille inn 40 nye. De er redusert til 20 på 4-5 dager. :)

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Nja, ikke lagt ned, men overtatt av noen andre. Outland heter de nå (crappy webside, urk). Tror de samme folkene jobber der, og utvalget er just det samme.

 

Prismessig er det kaa-aanskje litt billigere. Preacher-bøkene kostet vel 30kr mindre eller noe, og det er egentlig alt som teller.

Lenke til kommentar

Outland fører vel litt mindre "praktisk" rollespill (Warhammer osv.), og en god del mer litteratur enn Avalon gjør.

 

Men nå som Avalon har blitt kjøpt opp i Bergen blir du vel pent nødt til å komme opp til Trondheim, siden du ikke liker Oslo og alt :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...