Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    7
  • comments
    3
  • views
    13703

Noen tanker om tanker

Sign in to follow this  
Guest

187 views

Denne dagen har vist seg å bli den kjedeligste på lang tid. Jeg har nå over den siste måneden kjedet meg veldig mye, noe som egentlig er veldig uvanelig. Pleier alltid å ha noe å finne på, men den siste tiden har det ikke skjedd så mye. Lurer på hva det er.. Klarer ikke samle tankene skikkelig og har problemer med å holde meg innenfor et tema(tankemessig). Tankene flyr nemmelig så veldig, veldig lett både hit og dit. Virker som om jeg har null kontroll over de lenger. I starten var det ganske koselig, men nå begynner det faktisk å bli litt irriterende. Tankene jeg tenker er jo fine nok de, men når de popper inn mens jeg skalbetale med kort på butikken og jeg glemmer koden min, er det særdeles upraktisk.Men men. Jeg takler nok dette også. Er nok bare amor som har skutt meg med litt vel mange piler.. Helvetes drit.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...