Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    7
  • comments
    3
  • views
    13708

Irriterende søndager

Sign in to follow this  
Guest

169 views

Jeg hater søndager. Jeg har alltid hatet søndager. Bare tanken på at søndagen kommer etter lørdagen gjør at lørdagen virker mindre lokkende. Derfor er fredag favoritt dagen min. Da er det fortsatt en stund til søndagen, men jeg har allikevel fri dagen etter.Denne søndagen har hvert en av de klassiske kjedelige. Jeg har hatt minimalt å gjøre, annet enn å snakke litt i telefonen, som forresten var det beste med hele dagen, og å prøve å fikse noen venneproblemer. Da jeg var mer eller mindre ferdig med det her, var det bare å lene seg tilbake å høre på musikk. Endte med at jeg sovnet. Blir alltid så slapp av å snakke lenge i telefonen.Så nå da jeg er våken igjen er det tilbake til kjedsomheten med meg. Plager meg litt. Som jeg sikkert har skrevet i en av de andre bloggene mine så pleier jeg egentlig ikke å kjede meg så ofte. Men den siste tida har jeg nesten ikke gjort annet. Skumle greier.Uansett. Søndager. Hvorfor er de så fæle? Mandagen. Svaret på alt hatet mitt mot søndagene. Mandager er ille. Tidlig opp etter helga hvor jeg ufeilbarlig får for lite søvn. Jeg har en litt rar kobling i hodet som sier “i dag er det søndag. Altså er det mandag i morgen. Det betyr at jeg ikke kan sove før 4.tida uansett når jeg legger meg”Så om jeg står opp kl 06:45 søndagsmorgen så får jeg allikevel ikke sove før daggry mandag morgen. Slår ikke feil.Derfor hater jeg søndager

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...