Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    7
  • comments
    3
  • views
    13703

På tide med julehandel?

Sign in to follow this  
Guest

272 views

Da nærmer julekvelden seg med stormskritt og julehandelen har begynt for fullt for de aller fleste. Vel, ikke for meg. Jeg har ikke engang bestemt meg for hvem jeg skal kjøpe gaver til enda. Noen mennesker har jo litt mer spesielle stillinger i livet enn andre og disse fortjener jo også en litt større "oppmerksomhet". Dessverre har jeg ganske dårlig fantasi når det kommer til det her. Jeg er blitt vandt til å kjøpe en cd-skive eller to til både jul og bursdager, men ei plate er egentlig ikke nok lenger. Spesielt da det kommer til venniner, så regner jeg med at de setter pris på noe mer "personlig" enn et AC/DC album.Så da kommer valgets kvaler. Hva skal jeg kjøpe til hvem? Nå er sjansen veldig liten for at jeg kommer til å finne ut det i løpet av denne lille bloggen her, men det kan være at det hjelper litt å skrive ned tankene mine.Hva skal jeg satse på i år da? Familie, venner eller de som er enda litt nærere meg igjen. Vanskelig valg. Brått får jeg 3. Cder og en vinyl plate av en kamerat og har gitt han et kort og en pakke brennecder tilbake. Jeg snakker nok dessverre av erfaring når jeg sier at slikt er fryktelig pinlig..Men, dessverre, er jeg ingen utømmelig pengekilde. Jeg kan ikke gi alle det jeg gjerne skulle ha gitt dem. Jeg kan ikke spandere en ferietur til Kreta med en og gi en liten øy til en annen, selv om jeg gjerne skulle ha gjort det. Har nemmelig en del folk i livet mitt som jeg ser på som nære venner og de blir bare flere og flere. Her kan jeg jo nevne et fint eksempel. Senest nå i sommer møtte jeg for første gang forloveden til en god kamerat av meg og hun er allerede innenfor de bedre deler i vennekretsen min. Så om ting skal fortsette i denne farten her, ligger jeg økonomisk dårlig ann om et par tre år. Men gode venner er ofte en sjelden vare, så jeg får prøve å ta så godt vare på de så mulig. Den eneste gaven jeg har planlagt ferdig er til “your’s truly”, ja du gjettet riktig, meg selv. Jeg mener ikke å klage, men det er sjelden jeg får akkurat det jeg ønsker meg ved juletider så jeg kjøper alltid en ekstra liten gave til meg selv. I år er denne oppgaven enda lettere med tanke på de to nyeste System of a Down albumene og da manualene mine har hvert i letteste laget det siste halvåret.Julekvelden vil bli lang, musikkfylt og slitsom for å si det på en litt forstålig måte. Mange syntes kanskje det er egoistisk å kjøpe gave til seg selv, men hvorfor ikke. Det er to album jeg vil kjøpe meg før eller siden uansett, og et sett til med manualer trenger jeg sårt. Så om jeg kjøper dette nå og klinker det inn under juletreet kan da ikke være noe problem.Men jeg får tenke litt over hvem jeg skal kjøpe hva til utover kvelden og muligens prøve å sove litt på tanken. Eller, glem det siste der. Jeg har da andre jeg heller vil drømme om, enn en haug med julepresanger. Uansett. God jul folkens, satser på at dere får en fin juletid alle sammen :) God natt til dere alle!

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...