Jump to content

Dottens blogg

Sign in to follow this  
  • entries
    27
  • comments
    322
  • views
    262139

Prosjekt forumwiki!

Sign in to follow this  
Dotten

512 views

Da har jeg endelig begynt å få tid til å jobbe med forumets egen wiki-side. Den har vært work-in-progress siden Ueland ordnet den i februar. Takk og pris for at vi har skikkelige ildsjeler blant våre moderatorer, da Skagen har lagt selve grunnmuren for wikien. Den karen har lagt ned uendelig mye arbeid i wikien allerede og bærer med rette tittelen wiki-guru!

 

wikiutseende800300km9.png

 

Hjernen min kortslutter nesten når jeg tenker på alle muligheter en slik wiki gir. Her snakker vi ikke bare om generell informasjon, men om forumnyheter, trådtips, guider og mye mer! Vi kan ha "ukens forumbruker"-artikkel, tipse deg om virkelig aktive tråder og samle de beste guidene. Jeg har mast om en egen forumportal i over 2 år nå og denne vil jo på mange måter fungere som akkurat det.

 

Og har du lyst til å bidra? Det skal nok la seg ordne, selve kjernen i en wiki er jo at det er brukerne som kommer med bidrag. Men vi må ta dette stegvis og nå i starten er det kun moderatorer og administratorer som kan leke seg på siden. Wikien er jo under utarbeidelse og er ikke klar for offisiell lansering enda. Men det forhindrer jo ikke at man kan ta seg en sniktitt innom og se hva som foregår. Er allerede en håndfull brukere som har snublet over den, så nyheten sprekker vel snart uansett. Det er måte på hvor mange trusler jeg kan komme med for å tie de stakkars sjelene til taushet... :wee:

 

Jeg får prøve å ikke bli for avhengig.

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

Nydelig.

 

Dette er godt nytt for Oppslagsverk + FAQ for webutvikling/-design-tråden som endelig kan bli langt mer brukelig. Tråden skulle egentlig være et sted vi kunne hendvise folk til, som spør om ting som har blitt spurt om gjentatte ganger. Men siden det er umulig å linke direkte til spørsmål/svar i FAQ-en har tråden dessverre blitt brukt mindre enn ønskelig.

 

En Wiki gjør det dessuten langt enklere for andre å komme med innspill, samt å holde FAQ-en oppdatert. Jeg gleder meg. Dette blir topp!

 

Redigert: Hvis dere trenger noe mer innhold til lansering kan jeg godt bidra på Web-delen.

Share this comment


Link to comment

Genialt, gleder meg til denne kommer i "puplic beta".

Håper dette kan bli et sted der all den massive informasjonen og kunnskapen som brukere her har og som ligger i tråder rundt om kring kan bli samlet på et oversiktlig sted.

 

Får kanskje tidligere beta-brukere tilgang på den før? :innocent:

 

Edit: Nei se der, den er allerede tilgjengelig.

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...