Jump to content

BloggeMRN

Sign in to follow this  
  • entries
    19
  • comments
    33
  • views
    4925

Sommeren er over

Sign in to follow this  
Guest

58 views

Jeg har nå slutta i jobben min. Det gjorde jeg fredag 16. september. Nå er det mandag, og jeg har ikke gjort noe særlig siden den tid. Har vært litt syk i det siste. Det begynte for en uke sida, da jeg fikk kink i nakken. Ringte 13:58 og sa at jeg ikke kom på jobb. Sjefen Arne sa bare "vi snakkes". Mandagen var vond, men tirsdagen var ikke så mye bedre heller. På onsdag, så følte jeg at jeg bare måtte på jobb igjen. Å være vekke tre dager på rad, pga en kink i nakken kunne høres litt overdrevent ut, tenkte jeg. Så jeg møtte opp. Jeg jobba i tomgodsen og fikk den enkle jobb med å hive av ferdigsorterte kasser. Litt fysisk jobb, og av det ble man varm og man kunne bruke armene og skuldrene litt. Det gikk bedre utover kvelden, syntes jeg. Torsdagen gikk langt bedre. Fredagen gikk seint. Siste dagen for mange av vikarene der inne. Tror det var bare to stk som fikk fortsette, pluss alle de fast ansatte selvsagt. Noen av de kommer vel fra Tou, Stavanger :)Så da er det bare for meg å komme meg ned til Aetat. Tenkte jeg kunen gjøre det i dag, men på søndag stod jeg opp kl 14, og det er omtrent det dummeste tidspunktet. Ikke kan man være oppe til kl 09 neste dag, og ikke kan man legge seg tidlig. Så det gikk som det gikk, jeg fikk ikke gjort noe som helst i dag. Ikke at jeg ble overraska, altså... :)

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

×
×
  • Create New...